31 Δεκ 2010

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚA ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥOYN ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ KAI THN AΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ


Τώρα που είναι πλέον σαφές ότι ο πλανήτης δεν υπερθερμαίνεται, το άλλαξαν το ποίημα και δεν μιλάνε για υπερθέρμανση, αλλά για κλιματική αλλαγή.

Αφού έβαλαν τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Αλ Γκορ να κάνει ένα ντοκυμανταίρ πλήρως αντιεπιστημονικό, σύμφωνα με δεκάδες χιλιάδες καταγγελίες επιστημόνων απο όλο τον κόσμο, του έδωσαν, κλασικά, το συνηθισμένο βραβείο προώθησης, το Νομπέλ, και άρχισαν την κατατρομοκράτηση μικρών και μεγάλων στα σχολεία, στην εκπαίδευση μαι τα ΜΜΕ, λέγοντας ότι ο πλανήτης δήθεν κινδυνεύει. Όταν μάλιστα άρχισε το πράμα να "βρωμάει", διέδωσαν ότι κάποιοι τα κάνουν όλα αυτά για το χρήμα που μαζεύτουν από τους πράσινους φόρους.

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Δεν γίνεται όλη η φασαρία για να μαζέψουν το χρήμα, αφού ούτως ή άλλως, ανέκαθεν το μάζευαν .

Πίσω από όλα κρύβονται τα πιο εφιαλτικά σενάρια για τον έλεγχο και την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μέσα από "οικολογικές" γενοκτονίες.

Ζητείστε στο 2310 521010 τη νέα τριλογία του Δημοσθένη Λιακόπουλου με τον τίτλο "Το εκρηκτικό μίγμα" πριν εξαντληθεί.

Πριν λίγες εβδομάδες μαζεύτηκαν στο Κανκούν στο Μεξικό για να συζητήσουν πως θα διαχειριστούν τις διαδικασίες καθιέρωσης της παγκόσμιας διακυβέρνησης με σκοπό δήθεν την σωτηρία του πλανήτη που δήθεν κινδυνεύει. Οι λαοί κοιμούνται. Οι δήθεν οικολόγοι οργιάζουν προωθώντας τον παγλόσμιο φασισμό.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν την προπαγάνδα που έχουν περάσει σε μικρούς και μεγάλους για να μαζέψουν τα λεφτά όλων των λαών και να προωθήσουν την τεχνητή φτώχεια, αλλά και να προωθήσουν τον νέο τρόπο "οικολογικής" ζωής στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζουν.

πηγή:

26 Δεκ 2010

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Όλοι, λίγο πολύ, έχουν ακούσει την προπαγάνδα για την υπερθέρμανση του πλανήτη και την επερχόμενη κλιματική αλλαγή που θα καταστρέψει τον σύγχρονο πολιτισμό κτλ κτλ κτλ.

Όλο αυτό το παραμύθι, επινοήθηκε από τη δεκαετία του ΄60 με το όνομα "η συνωμοσία του σιδερένιου βουνού" και στην εποχή μας η εφαρμογή του κορυφώνεται με σκοπό την τεράστια συγκέντρωση περιβαλλοντικών πράσινων φόρων που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν μία νέα φτώχεια στον παγκόσμιο πληθυσμό και να τον οδηγήσουν στην αγκαλιά μιάς παγκόσμιας δικτατορίας. Μιας δικτατορίας που θα ελέγχεται από την σκοτεινή ελίτ που κανένας δεν γνωρίζει, αφού κανείς από αυτούς που κάνουν μία έστω και στοιχειώδη έρευνα πάνω στο θέμα δεν πιστεύει ότι πίσω από το προφανές σχέδιο της παγκόσμιας διάλυσης των οικονομιών των λαών και της αποβιομηχάνισης της Δύσης κρύβονται τα γελοία πράσινα ανθρωπάκια που το παίζουν οικολόγοι παγκοσμίου φήμης και γυρίζουν από σύνοδο σε σύνοδο και ουρλιάζουν ότι θα χαθούν οι πεταλούδες και οι πολικές αρκούδες και θα πεθάνουν τα παιδιά μας αν δεν πληρωθούν οι τεράστιοι περιβαλλοντικοί φόροι και αν δεν αλλάξουμε κουφώματα στα σπίτια μας και αν δεν επενδύσουμε στην πράσινη ανάπτυξη που οι δικές τους εταιρείες προωθούν και οικονομάνε τα τρελλά τους αν δεν τρώμε μόνο τα δικά τους υβριδικά σιτηρά και κρέατα που οι δικές τους εταιρείες βγάζουν και οικονομάνε τα τρελλά τους και αν δεν σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά, που αποτελούν δήθεν μεγάλη πληγή για το οικοσύστημα του πλανήτη. Τέτοιες ηλιθιότητες λένε για να πείσουν τις κυβερνήσεις των λαών να μαζέψουν φόρους και να τους τους δώσουν ώστε να αποκτήσουν ένα νέο κεφάλαιο κίνησης για την επερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση, που μας λένε ότι χρειάζεται για να διαχειριστεί το χρήμα που συγκεντρώνεται για να διαχειριστεί την δήθεν επερχόμενη κλιματική καταστροφή.

Όλες αυτές οι βλακείες, δεν είναι δυνατόν να πείσουν κανέναν. Όσοι πολιτικοί έχουν το στοιχειώδη νου να σκεφτούν το όλο θέμα, καταλαβαίνουν ότι κάτι κρύβεται από πίσω, αλλά δεν μπορούν να αντιδράσουν, αφού δεν έχουν τη δύναμη στερημένοι από τα λαϊκά τους ερείσματα λόγω των αντιλαϊκών πολιτικών που είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν. Όσοι πολίτες μπορούν να δούν την απάτη, απλά την προσπερνούν βυθισμένοι μέσα στα οικονομικά προβλήματα που η ψηλή φορολογία τους έχει ρίξει.

Επειδή καθώς καταλαβαίνετε όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να τα επινόησαν και να έχουν τη δύναμη και την εξουσία να τα εφαρμόζουν άτομα όπως ο Αλ Γκορ και η πράσινη παρέα του και επειδή κάτι πολύ μεγαλύτερο κρύβεται αλλά και έρχεται στον κόσμο, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και λεπτομέρειες αλλά και την επερχόμενη λύση του προβλήματος, στη νέα τριλογία του Λιακόπουλου Δημοσθένη "Το εκρηκτικό μίγμα", καθώς και στα δύο DVD που την συνοδεύουν στο 2310-521010.

πηγή:

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ


Το ότι οι φοροφυγάδες πρέπει να πληρώνουν επειδή οι υπόλοιποι δεν είμαστε κορόϊδα, είναι λογικό και θεμιτό. Το να προπαγανδίζει όμως το κράτος τη δύναμή του να σε τσακίσει είναι αθέμιτο. Θυμίζουμε την κρατική διαφήμιση της πολιτείας της Πενσυλβάνια για τους οφειλέτες του δημοσίου. Ειδικά τώρα που οι νεοάστεγοι στις ΗΠΑ πληθαίνουν λόγω του ότι δόθηκαν δάνεια εύκολα και αφειδώς και μετά ήρθαν οι απολύσεις και ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει και επειδή χρήμα για την επιβαλλόμενη ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών δεν υπάρχει, όλοι καταλήγουν με χρέη στο δημόσιο και τις τράπεζες και το έτοιμο χρήμα, αργά ή γρήγορα τελειώνει.

Η λεγόμενη ενεργειακή αναβάθμιση ή θωράκιση των κατοικιών και των κτιρίων, ακούγεται καλή, αφού μπορεί να σου εξασφαλίσει χαμηλότερο κόστος ψύξης και θέρμανσης λόγω καλύτερης μόνωσης. Πόσο κοστίζει όμως; Και αν πάρεις δάνειο για να την πραγματοποιήσεις και δεν μπορείς να το αποπληρώσεις; Τότε τι γίνεται;

Η ενεργειακή αναβάθμιση ενός κτιρίου ή κατοικίας, περιλαμβάνει αλλαγή σε κουφώματα και πόρτες, αλλαγή στο σύστημα θέρμανσης και αντικατάστασή του με ηλιακό, αλλαγή της υδραυλικής και ηλεκτρολογικής εγκατάστασης εγκατάστασης και μόνωση της οροφής και των τοίχων. Το κόστος είναι δυσβάσταχτο και η επιτυχία αμφισβητούμενη. Όποιος όμως δεν την κάνει την ενεργειακή θωράκιση του σπιτιού του, τότε θα πληρώνει πράσινα οικολογικά πρόστιμα, διότι θα ρυπαίνει το περιβάλλον και θα είναι οικολογικός δήθεν τρομοκράτης. Ποιός αντέχει να πληρώσει την αναβάθμιση ή τα πρόστιμα; Έτσι άρχισαν να δημιουργούνται οι νεοάστεγοι στις ΗΠΑ.

Οι ενεργειακοί ελεγκτές και τα πιστοποιητικά ενεργειακής επάρκειας στην Ελλάδα έρχονται από 1-1-11 και όποιος δεν έχει τέτοιο πιστοποιητικό δεν θα μπορεί ούτε να νοικιάσει ούτε να νοικιάσει ούτε να πουλήσει το σπίτι του.

Για λεπτομέρειες ζητείστε τη νέα τριλογία του Δημοσθένη Λιακόπουλου με τον τίτλο "Το εκρηκτικό μίγμα", πριν εξαντληθεί στο 2310-521010

Δείτε το βίντεο της τρομοκράτησης των οφειλετών του δημοσίου στην Πενσυλβάνια.


πηγή:

25 Δεκ 2010

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!


Το Tich-cy-gr σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά! Δυνατά και Ελληνικά!

Και μην ξεχνάτε: Ιησούς Χριστός Νικά!

IC || XC
=======
NI || KA

24 Δεκ 2010

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Όπως έλεγε εδώ και δέκα χρόνια ο Λιακόπουλος, αλλά και είχαν προφητεύσει οι Άγιοι της Ορθοδοξίας, στις ΗΠΑ και έρχεται και στην Ε.Ε. εγκρίθηκε η απαγόρευση της ιδιο-καλλιέργειας, ώστε να μην μπορεί κανείς να καλλιεργεί τα δικά του τρόφιμα, ούτε να μπορεί να διατηρεί μερικά ζώα ώστε να έχει το δικό του γάλα, κρέας και αυγά.

Όλοι λοιπόν θα πρέπει πλέον να ψωνίζουν μόνο από τα super market, ότι αυτά πουλάνε. Ο νόμος που πέρασε είναι ο «S 510». Κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου, διαπιστώθηκε ότι ήταν αντισυνταγματικό και δεν μπόρεσαν να κατοχυρώσουν την ψήφισή του. Βρήκαν όμως οι «Δημοκρατικοί» στη Βουλή των Αντιπροσώπων άλλη μέθοδο για να ξεπεράσουν την αντισυνταγματικότητα που εμπόδιζε την ψήφιση του νόμου «S 510 Περί Εκσυγχρονισμού της Ασφάλειας των Τροφίμων», με την διαδικασία της έγκρισής του από την Σύγκλητο την περασμένη εβδομάδα. Έγινε δηλαδή οτι γίνεται και στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες "δημοκρατικές χώρες". Σιωπηρά το πρόσθεσαν σαν τροπολογία ενός νόμου για πιστώσεις του κράτους. Αυτό συνέβη στην Ελλάδα για παράδειγμα με το πέρασμα απο την καθαρεύουσα στην δημοτική.

Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα η Βουλή των αντιπροσώπων ψήφισε όλο το νόμο πλαίσιο, στον οποίο συμπεριλαμβάνοταν και ο νόμος S510, με ψήφους 212 υπέρ και 206 κατά και κανέναν Ρεπουμπλικανό να τον ψηφίζει.

Ο τελικός σκοπός είναι κανείς να μην μπορεί να φάει οτιδήποτε παρά μόνο αν το αγοράσει από τα super market, υπό την προϋπόθεση ότι θα φέρει το "χάραγμα" επί της χειρός αυτού της δεξιάς ή επί του μετώπου αυτού".

Είναι ξεκάθαρο. Τόσο ξεκάθαρο, που όποιος δεν το βλέπει είναι άξιος της μοίρας του. Ο CODEX ALIMENTARIUS, ο νέος διατροφικός κώδικας, προβλέπει την μείωση των βιταμινών, των μετάλλων και των ιχνοστοιχείων που είναι απαραίτητα για την υγεία, την έστω και στοιχειώδη του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο έλεγχος των τροφών, δεν έχει σαν κύριο σκοπό να μας υποδουλώσουν με το να ελέγχουν απλά το πόσο και αν θα φάμε, αλλά κυρίως με το τι θα φάμε, πόσο θα ζήσουμε με αυτά που θα μας ταίζουν και πόσοι χαϊβάνια θέλουν να μας κάνουν με τις "εγκεκριμένες τροφές που θα μας δίνουν.

Όλοι εκείνοι που νόμιζαν ότι για τις δύσκολες μέρες του Αντιχρίστου θα έχουν δυό κατσικάκια και μερικές κοτούλες και ένα μπαχτσέ για να μην έχουν ανάγκη το "χάραγμα" και να την βγάλουν καθαρή, προφανώς υποτίμησαν την πανουργία και την ραδιουργία των υποχθονίων (στην κυριολεξία), αδελφοτήτων του σκότους.

Το θέμα είναι τεράστιο και αποδίδεται πλήρως στη νέα τριλογία του Λιακόπουλου "ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ".

ΖΗΤΕΊΣΤΕ ΤΗΝ ΤΏΡΑ ΣΤΟ 2310-521010 πριν εξαντληθεί.

πηγή:

Εργαστηριακό κρέας σύντομα στην αγορά


20 Δεκ 2010

"Να φέρουμε τον ρωσικό στόλο στο Αιγαίο, να αλλάξουν τα δεδομένα"...


ο Μητροπολίτης Πειραιώς σε μια συνέντευξη με τους Καμπουράκη - Οικονομέα, αναφέρθηκε ότι οι ρώσοι θρησκευτικοί ηγέτες, τους έχουν αναφέρει πολλές φορές για τις "εκκλήσεις που κάνουν οι ρώσοι ηγέτες στην ελληνική κυβέρνηση για να φέρουν τον ρωσικό στόλο στο Αιγαίο ώστε να αλλάξουν όλα τα γεωπολιτικά δεδομένα αλλά αυτή τις αποκρούει διαρκώς"...

Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που φέρονται να έχουν ειπωθεί από τους ρώσους ιεράρχες, οι οποίοι έχουν μεγάλη επιρροπή στο Κρεμλίνο, προς έλληνες ιεράρχες όμως δεν είναι της ώρας να τα αναφέρουμε...

πηγη: 1453-2009