25 Σεπ 2011

Το πρώτο ρωσικό υποβρύχιο έφτασε στην Κύπρο

Στην πιο κρίσιμη ώρα.... για την Κύπρο…
ίσως την κρισιμότερη μετά το 1974, η Ρωσία ρίχνει όλο το πολιτικό και στρατιωτικό της βάρος υπερ της Μεγαλονήσου:

Κατ’αρχήν ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ, επιδίωξε και συναντήθηκε στο περιθώριο της συνέλευσης του ΟΗΕ με τον…πρόεδρο της Κύπρου Δ.Χριστόφια και μετά προχώρησε σε μια εξαιρετικά σαφή και καθαρή δήλωση υπέρ της Κύπρου. Δεύτερον στην περιοχή ήδη πλέει ένα ρωσικό υποβρύχιο με κατευθυνόμενα βλήματα (συμβατικό και όχι πυρηνικό όπως οι πληροφορίες ανέφεραν αρχικά από την Μόσχα). Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Χριστόφιας χαρακτήρισε τη θέση της Μόσχας για τις έρευνες ως «Ασπίδα για την Κύπρο» και όχι τυχαία: Όπως προαναφέραμε ένα ρωσικό υποβρύχιο κατευθυνομένων βλημάτων περιπολεί στην περιοχή ενώ παρασκηνιακά έχουν δοθεί οι κατάλληλες διαβεβαιώσεις για την παροχή ασφάλειας στην Κύπρο…
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών προειδοποίησε την Τουρκία «να αποφύγει βήματα τα οποία θα κλιμάκωναν την κατάσταση» και πρόσθεσε: «Ενθαρρύνουμε όλους να παραμείνουν εντός των πλαισίων του Δικαίου της Θάλασσας», όπως είπε.
«Συνεργαζόμαστε σθεναρά στα διεθνή θέματα, στον ΟΗΕ και στον Οργανισμό Συνεργασίας και Ασφάλειας στην Ευρώπη και εκτιμούμε τη συμβολή της Κύπρου στην προώθηση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Ρωσίας και της ΕΕ», επισήμανε ο Λαβρόφ.
Αναφερόμενος στις έρευνες που ξεκίνησαν στην κυπριακή ΑΟΖ, ο Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι «η θέση μας βασίζεται στο διεθνές δίκαιο και ειδικά για την περίπτωση αυτή στη σύνοδο του 1982 του Δικαίου της Θάλασσας».
Όσον αφορά στο Κυπριακό, τόνισε ότι «όπως και σε κάθε άλλο ζήτημα, η Ρωσία είναι ένθερμα υπέρ της επίτευξης συμφωνίας στη βάση των διεθνώς συμφωνημένων αρχών και στην περίπτωση αυτή μιλούμε για τα ψηφίσματα του ΣΑ. Τα ψηφίσματα αυτά περιγράφουν τις παραμέτρους για την εξεύρεση διευθέτησης, η οποία θα είναι αντικείμενο της συμφωνίας και των δύο κοινοτήτων, θα είναι διαρκής και θα είναι αντικείμενο ισχυρής διεθνούς υποστήριξης».
Μην ξεχνάμε ότι η Ρωσία έχει ζητήσει δια της Gazprom την άδεια παραχώρησης ερευνών και εκμετάλλευσης δύο «Οικοπέδων» που βρίσκονται στην κυπριακή ΑΟΖ

πηγή:

24 Σεπ 2011

ΧΟΝΤΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

poutin-papandreouΧοντρό κράξιμο από τον Πούτιν κατά την διάρκεια ομιλίας του στο κόμμα της "Ενωμένης Ρωσίας", κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του ΠΑΣΟΚ.

Ο Πούτιν είπε: "Μπορείς να βγεις στους δρόμους και να διαμαρτυρηθείς, να παλέψεις, όμως, αν δεν έχεις καθόλου χρήματα δεν μπορείς απλώς να κάθεσαι εκεί με απλωμένο το χέρι. Η Ρωσία εκτιμάει πάρα πολύ την εθνική της κυριαρχία, για να ζητήσει από άλλες χώρες οικονομική βοήθεια, ενώ ορισμένα μικρότερα ευρωπαϊκά έθνη παραχωρούν την εθνική κυριαρχία τους επειδή ελπίζουν σε βοήθεια από τη Γαλλία και τη Γερμανία".

Φωτογράφησε πεντακάθαρα την ελληνική κυβέρνηση, που παρέδωσε τα κλειδιά στο ΔΝΤ.

Προφανώς ο Πούτιν έχει τους λόγους του που το είπε, διότι όταν μας έδινε 25 δις χαμηλότοκο δάνειο, το ΠΑΣΟΚ πήγε καρφί στο ΔΝΤ και ο Παπανδρέου του μιλούσε για πράσινη ανάπτυξη, περιφρονώντας την πρόταση Πούτιν, γι΄αυτό και ο Μεντβέντεφ αμέσως μετά την συνάντησή του με τον Παπανδρέου είχε δηλώσει, "να πάτε στο ΔΝΤ".

Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, εκτός αν θεωρήσουν ότι ....βρέχει.

(Ιnterfax)

πηγή:

20 Σεπ 2011

Ο «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ».com ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

site-1-naiΕίναι παλιό, αλλά ίσως υπάρχουν πολλοί που δεν το γνωρίζουν.

Αν πληκτρολογήσετε ανάποδα τη λέξη ''antichrist'', δηλαδή ''tsirhcitna'' και στο τέλος βάλετε την κατάληξη .com ανοίγει η επίσημη σελίδα του Βατικανού!

Μπορεί να πρόκειται για κάποια φάρσα που έχουν κάνει ''χάκερς'' στο Βατικανό, αλλά το νέο αυτό έχει προκαλέσει ήδη μεγάλη συζήτηση στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα.

Γράφοντας www।tsirhcitna।com σε παραπέμπει αμέσως στην επίσημη ονομασία www.vatican.va.


πηγή:

10 Σεπ 2011

ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

121Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, το πολύ, θα πρέπει να μπει ο πλανήτης σε τροχιά οικονομικής διάλυσης, ή οικονομικής "σταθερότητας". Όχι ανάκαμψης, αλλά σταθερότητας.

Η οικονομική κατάσταση του παγκόσμιου πληθυσμού, έχει περιέλθει σε πολύ άσχημη κατάσταση. Το μόνο τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού που στεκότανε κάπως οικονομικά, ήταν οι Ευρωπαίοι, αλλά κι αυτούς τους καυθάρισαν σαν αυγό.

1ο σενάριο.

Ξεκινά το θερμό επεισόδιο στο νότο του ελληνισμού με τα τερτίπια των Τούρκων, η ηγεσία των οποίων είναι έτοιμη και πρόθυμη να οδηγήσει την Τουρκία σε μία άνευ προηγουμένου καταστροφή στα καλά καθούμενα, αφού τα κεκτημένα της χώρας δεν απειλούνται, μια και η Τουρκία, ούτως ή άλλως, ποτέ δεν είχε την δυνατότητα να εκμεταλλευθεί ενεργειακούς πόρους με τις δικές της μόνο δυνάμεις και μάλιστα χωρίς την άδεια των ΗΠΑ, σε διεθνή ύδατα..

Οι ζημιά που θα πάθει η Τουρκία, είναι πολυσύνθετη και όχι απαραίτητα μόνο από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Η εξέλιξη των γεγονότων μπορεί να είναι τόσο ραγδαία που να φέρει τον Πούτιν μέσα στην Μικρά Ασία σε χρόνο μηδέν, αλλά και το ΝΑΤΟ στα Ιεροσόλυμα.

Ταυτόχρονα, η οικονομική κατάρευση των ΗΠΑ θα επιφέρει την πλήρη οπικονομική κατάρευση και την παγκόσμια οικονομικλή διακυβέρνηση, στην οποία θα αντιταχθούν οι Ρώσοι.

Τα υπόλοιπα, προφητεύονται από τους Αγίους και εκείνοι που ενδιαφέρονται λίγο πολύ τα γνωρίζουν.

2ο σενάριο.

Πάμε σε εκτόνωση της κρίσης στην Ανατολική Μεσόγειο και σταθεροποίηση της οικονομικής κατάστασης παγκόσμια. Τοπικά στην Ελλάδα, η εξομάλυνση θα έρθει με εκλογές και διορισμό νέας ελεγχόμενης κυβέρνησης.

Οι καλές μέρες πάντως θα έχουν φύγει για πάντα. Η "ελεγχόμενη οικονομική σταθερότητα", θα έχει σαν σκοπό να δώσει στους παγκόσμιους κυβερνήτες το χρόνο, για να ετοιμάσουν μία καλύτερη ευκαιρία, ώστε εύκολα να επιβάλουν το παγκόσμιο εννιαίο χουντικό καθεστώς που επιθυμούν.

Σε κάθε περίπτωση, οι σπουδασμένοι και οι κουλτουργιάρηδες, θα προσπαθήσουν να αναλύσουν την κατάσταση.

Οι πιό απλοί άνθρωποι ίσως να στραφούν προς τον Θεό.

Εμείς οι γραφικοί, θα πρέπει με ακόμη μεγαλύτερη πίστη να πούμε:

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ, Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ.

Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης

πηγή: