29 Φεβ 2012

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΥΦΛΟ

Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι! αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως).....

Μόλις έβαλαν τη γυναίκα του στον θάλαμο για να γεννήσει, πρόσεξε ο μουσουλμάνος την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο και αμέσως είπε στον υπεύθυνο γιατρό:

- Αυτό το κάδρο (εννοούσε το εικόνισμα) κατέβασέ το αμέσως από κει. Δεν θέλω μόλις γεννηθεί το παιδί μου να δει αυτό το πράμα!


Έγινε μια σχετική φασαρία, η γυναίκα αγχώθηκε και για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα, οι υπεύθυνοι δέχθηκαν να κατεβάσουν την εικόνα της Παναγίας (κακώς) με σκοπό να την ανεβάσουν αμέσως μετά.

Ο μουσουλμάνος έμεινε να περιμένει στην αίθουσα αναμονής πότε θα τελειώσει ο τοκετός.

Μετά από ώρες βγήκε ο γιατρός και του ανακοίνωσε:
- Η γυναίκα σου γέννησε φυσιολογικά. Εκείνη είναι καλά.
Το παιδί σου όμως γεννήθηκε τυφλό!

Όχι μόνο εικόνα της Παναγίας δεν θα δει, αλλά ούτε και τίποτα άλλο στον κόσμο!

28 Φεβ 2012

ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ. ΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ

_58742429_jex_1333124_de27-1Έχουν ήδη αρχίσει να συλλέγονται στοιχεία για την απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν και από ότι λένε οι Ρώσοι μπλέκονται στην υπόθεση οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες και ίσως η Τουρκία στην οποία ούτως ή άλλως οι Ρώσοι είχαν εντοπίσει (Κωνσταντινούπολη) και εκτελέσει τους τρομοκράτες της βομβιστικής ενέργειας του αεροδρομίου της Μόσχας.

Λένε μάλιστα οι Ρώσοι ότι στην Ουκρανία προωθήθηκαν μέσω Τουρκίας και έτσι μπαίνει πλέον η Τουρκία για τα καλά στο στόχαστρο του Πούτιν.

Δεν πρέπει μάλιστα να αποκλείσουμε ότι το "συμβάν" με τα ρωσικά πυρηνικά βομβαρδιστικά που πανικόβλητοι είδαν οι Τούρκοι να κατευθύνονται προς τις ακτές τους πριν από 48 περίπου ώρες να ήταν μία προειδοποίηση για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που η FSB διαπιστώσει τουρκική εμπλοκή.

Πρέπει μάλιστα να διευκρινιστεί ότι τα ρωσικά βομβαρδιστικά πετούσανε επέιτηδες σε "ανιχνεύσιμο ύψος", διότι όταν πρόκειται να επιφέρουν πλήγμα, προσεγγίζουν πετώντας πάνω από το κύμα και βεβαίως κάτω από τα τουρκικά ραντάρ.

Αν βέβαια οι Τούρκοι αρχίζουν να ασχολούνται με τους Ρώσους, οι πιλότοι μας θα κάνουν διακοπές.

Η βέβαιη εκλογή του Πούτιν για τα επόμενα έξι χρόνια έχει δημιουργήσει πανικό στα παγκόσμια λαμόγια που βλέπουν ότι το σχέδιό τους για μία παγκόσμια χιούντα έχει σοβαρότατα προβλήματα, όσο ο Πούτιν βρίσκεται στην εξουσία και γι αυτό έχουνε σκυλιάσει και έκαναν την Ελλάδα και τον Καραμανλή παραδείγματα προς αποφυγήν, κράτους και πρωθυπουργού που συνεργάζονται ή έστω που σκέφτονται να συνεργαστούν με τους Ρώσους.

Το liako.gr έχοντας πάντα από πρώτο χέρι πληροφόρηση από τη Μόσχα, θα σας ενημερώνει διαρκώς για το θέμα το οποίο, όχι μόνο δεν έχει λήξει, αλλά τώρα μόλις αρχίζει.

Στις 4 Μαρτίου, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, εκλέγεται και πάλι η ελπίδα του πλανήτη και ο τρόμος των λαμογιών στο τιμόνι του ισχυρότερου Ορθόδοξου κράτους.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

πηγή:

22 Φεβ 2012

«ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ»

vothros-1-naiΕνδεικτικό είναι το σημερινό δημοσίευμα από το πρακτορείο Dow Jones Newswires που έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο ''Το νέο "πακέτο" δεν θα σώσει την Ελλάδα, αλλά άλλες χώρες''.

Στο άρθρο αυτό αναφέρεται πως ''Η Μαδρίτη, η Ρώμη και η Λισαβόνα δεν θα πρέπει απλά να συγχαρούν την Αθήνα για το νέο πακέτο της. Θα πρέπει να της χρωστούν αιώνια ευγνωμοσύνη. Το νέο πρόγραμμα δεν πρόκειται να σώσει την Ελλάδα. Θα σώσει την Ισπανία, την Ιταλία και την Πορτογαλία''.

Γιατί φτάνουν σε αυτή τη διαπίστωση; ''Αρκεί να εξετάσει κανείς τους όρους αυτού του δεύτερου προγράμματος στήριξης. Η Ελλάδα δεν καλείται απλώς να βυθίσει την ήδη συρρικνούμενη οικονομία της σε μία υφεσιακή δίνη αορίστου χρόνου, αλλά αναγκάζεται να παραχωρήσει μεγαλύτερο μέρος της εθνικής της κυριαρχίας έχοντας μόνιμους επόπτες της τρόικα να παρακολουθούν το δημόσιο ταμείο''.

Το δημοσίευμα καταλήγει :''Υπάρχει λοιπόν ισχυρό ενδεχόμενο οι Έλληνες να εξεγερθούν, επιλέγοντας μια κυβέρνηση που μπορεί και να αποχωρήσει από το «τραπέζι» των Βρυξελλών. Με την ύφεση να ματαιώνει τις προσπάθειες μείωσης του χρέους και με τη λαϊκή κατακραυγή να διογκώνεται, εξακολουθούμε να αναμένουμε πως η Ελλάδα θα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη πριν από τα τέλη του τρέχοντος έτους''.

πηγη:

7 Φεβ 2012

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ (βίντεο)

antarktiki-1-naiΣε απάντηση δημοσιευμάτων των δυτικών ΜΜΕ, που έκαναν λόγο για εξαφάνιση Ρώσων επιστημόνων στην Ανταρκτική, η «Φωνή της Αλήθειας» τα διαψεύδει και πληροφόρησε σήμερα τους επιστημονικούς κύκλους, ότι οι Ρώσοι επιστήμονες, μετά από 30 χρόνια διάτρησης, έφτασαν στη λίμνη Βοστόκ κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής.

«Χθες, στον σταθμό Βοστόκ στην Ανταρκτική, οι επιστήμονές μας στο βάθος των 3,768 χιλιάδων μέτρων ολοκλήρωσαν τη διάτρηση και έφτασαν την επιφάνεια της λίμνης κάτω από τους πάγους», λέγει η επίσημη ανακοίνωση.

Η λίμνη Βοστόκ στην Ανταρκτική, η οποία είναι κριμένη κάτω από τεσσάρων χιλιομέτρων στρώμα πάγου, αποτελεί μοναδικό υδάτινο οικοσύστημα, απομονωμένο από την γήινη ατμόσφαιρα και από την επιφανειακή βιόσφαιρα κατά τη διάρκεια εκατομμυρίων ετών.

Η εξερεύνησή της παίζει μεγάλο ρόλο στη δημιουργία σεναρίου των φυσικών κλιματικών αλλαγών την επόμενη χιλιετία.

Πολιτικοί αναλυτές θεωρούν, ότι τα δυτικά δημοσιεύματα περί εξαφάνισης των Ρώσων επιστημόνων, εντάσσονται στην εκστρατεία που γίνεται για μείωση του κύρους του Πούτιν.

Δείτε το βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=gkIxtS_NAXI&feature=fvwrel

πηγή :