30 Μαΐ 2012

Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ


kisinger320x321Εδώ και 12 χρόνια προσπαθώ να εξηγήσω στους Έλληνες τον σίγουρο τρόπο της προώθησης των σχεδίων της νέας τάξης.
Όταν θέλουν να μας επιβάλουν κάτι, μας δίνουν ένα πρόβλημα, για παράδειγμα το ανθρωποκτόνο μνημόνιο και μετά μας δίνουν σαν λύση, αυτό που πάντα ήθελαν να κάνουν.
Τι ήθελαν να κάνουν και δεν το πετύχαιναν;
Κίσσινγκερ: Οι Έλληνες είναι επικίνδυνοι. Πρέπει να χτυπήσουμε την ιστορία τους , τη γλώσσα τους, και την θρησκεία τους.
Ποιό είναι το πρόβλημα;
Το μνημόνιο.
Ποιά είναι η λύση;
Ο ΣΥΡΙΖΑ, το "προοδευτικό" κόμμα που δεν θέλει να ακούει για  θρησκεία, πατρίδα και γλώσσα..
Τι είπε ο Κίσσινγκερ;
Οι Έλληνες είναι επικίνδυνοι. Πρέπει να χτυπήσουμε την ιστορία τους , τη γλώσσα τους, και την θρησκεία τους.
Ποιό είναι το πρόβλημα;
Το μνημόνιο.
Ποιά είναι η λύση που προώθησαν όλα τα διεθνή ΜΜΕ;
Ο ΣΥΡΙΖΑ
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!


πηγή:

29 Μαΐ 2012

Έφτασε η στιγμή .Αναστήσου...

Μαρμαρωμένε Βασιλιά


palaiologos-1-naiΚωνσταντίνου Καρυωτάκη
Και ρίχτηκε με τ' άτι του μες στων εχθρών τα πλήθια, / το πύρινο το βλέμμα του σκορπούσε την τρομάρα,  / και το σπαθί του τη θανή. Στα χάλκινά του στήθια, / εξέσπασε η όργητα σε βροντερή κατάρα.
Εθόλωσαν τα μάτια του. Τ' αγνό το μέτωπό του, / θαρρείς ο φωτοστέφανος της Δόξας τ' αγκαλιάζει.  / Κι έπεσε χάμου ο Τρανός! Θρηνήστε το χαμό του. / Μα, μη! Σε τέτοιο θάνατο ο θρήνος δεν ταιριάζει.
Κι έπεσε χάμου ο Τρανός! Κυλίστηκε στο χώμα, / ένας Τιτάν π' ακόμα χτες εστόλιζ' ένα θρόνο, / κι εσφάλισε - οϊμένανε! - για πάντ' αυτό το στόμα, / που κάθε πίκρα ρούφαγε κι έχυν' ελπίδες μόνο,
Μαρμαρωμένε Βασιλιά, πολύ δε θα προσμένεις. / Ένα πρωί απ' τα νερά του Βόσπορου κει πέρα  / θε να προβάλει λαμπερός, μιας Λευτεριάς χαμένης, ο ασημένιος ήλιος. Ω, δοξασμένη μέρα

πηγή:

24 Μαΐ 2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΪΟΥ στις 22.00 : ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΩΘΗΣΗ
ΣΕ BLOGS, FORUMS, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ κ.α

"Βάλτε Barcode σε όλο τον πληθυσμό του πλανήτη"

Το ότι τα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη χρησιμοποιούνται για να εγκαθιδρυθεί ένα Παγκόσμιο Καθεστώς είναι πια γνωστό. Όπως και το ότι για το καλό μας θα πρέπει η προσωπική μας ζωή να υποταχθεί στην πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση των Παγκόσμιων Αρχών γιατί θα είναι καλοί άνθρωποι και δεν θα πρέπει να τους φοβόμαστε. Έτσι εφευρέθηκε το reality show Βig Brother για να συνηθίσουμε να γινόμαστε ρόμπες δημοσίως,και να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. Το προχωράνε παραπέρα, τι καλύτερο από το νας μας τσιπάρουν όλους, και για αυτό το λόγο έχουν βρει και "εθελοντές" για να μας πείσουν.Tο redskywarning.blogspot.com κάνει την ακόλουθη ανάρτηση που μας προβληματίζει.


Δείγμα της απίθανης νοοτροπίας που έχουν όσοι είναι ‘κολλημένοι’ με την «καταστροφική υπερθέρμανση του πλανήτη», έδωσε η συγγραφέας Elizabeth Moon σε άρθρο της στο BBC στο οποίο υποστηρίζει ότι στο κάθε άτομο θα πρέπει να εμφυτεύεται χωρίς τη θέλησή του, ένα μικροτσίπ κατά τη γέννησή του, έτσι ώστε «η ανωνυμία να είναι αδύνατη».


Η Μουν, η οποία έχει εκδώσει διάφορα προειδοποιητικά δοκίμια για τις «τρομερές συνέπειες της υπερθέρμανσης του πλανήτη» και έχει βάλει το σενάριο της καταστροφικής υπερθέρμανσης του πλανήτη ως μέρος του φόντου των μυθιστορημάτων της, έκανε την εκπληκτική αποκάλυψη σε μια εκπομπή του BBC Radio για το πώς φαντάζεται το μέλλον. Στην εκπομπή αυτή, όπως λέει το BBC, "κάθε εβδομάδα ένας στοχαστής από τον κόσμο της φιλοσοφίας, της επιστήμης, της ψυχολογίας ή των τεχνών δίνει ένα λεπτό για να παρουσιάσει μια ριζοσπαστική, εμπνευσμένη ή αμφιλεγόμενη ιδέα - δεν έχει σημασία πόσο απίθανη - που πιστεύει ότι θα αλλάξει τον κόσμο".

Ερωτηθείσα για το δικό της «όραμα» για το μέλλον της ανθρωπότητας, η Μουν απάντησε "τρομοκρατώντας" τους άλλους επισκέπτες με αυτό το «όραμα»:

«Αν ήμουν η αυτοκράτειρα του Σύμπαντος θα επέμενα κάθε άτομο να έχει μια μοναδική ταυτότητα μόνιμα προσαρτημένη - ένα barcode, αν θέλετε, ένα εμφυτευμένο τσιπ που θα παρείχε έναν εύκολο, γρήγορο ανέξοδο τρόπο για την αναγνώριση ατόμων.

Θα έπρεπε να αποτυπωθεί σε κάθε άτομο κατά τη γέννησή του. Απλά στρέφεις τον σαρωτή σε κάποιον και αυτό είναι όλο.

Η ανωνυμία θα ήταν αδύνατη, καθώς όπως και η λανθασμένη ταυτότητα, και έτσι θα τίθετο ευκολότερα ο καθένας προ των ευθυνών του, όχι μόνο σε καιρό πολέμου, αλλά και σε μη πολεμικές καταστάσεις".

Το εκπληκτικό όραμα της Moon για το μέλλον αποκαλύπτει την εμμονή για την υποτιθέμενη ανάγκη για παρακολούθηση και επιβολή μιας συγκεκριμένης συμπεριφοράς που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι, εμμονή που υπάρχει σε πολλούς καταστροφολόγους της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Αποκαλύπτει τις φαντασιώσεις του ελέγχου και διαχείρισης της καθημερινής ζωής τις οποίες φαίνεται να έχουν πολλοί από εκείνους που δηλώνουν «ανησυχία για το μέλλον του πλανήτη», αλλά και εκείνοι που επιζητούν έναν όλο και στενότερο έλεγχο της καθημερινής ζωής του ατόμου.

Γνωρίζοντας όλες τις συνεχιζόμενες τρομακτικές προσπάθειες που καταβάλει το ολοκληρωτικό κράτος να απανθρωποιήσει τους ανθρώπους, υποβιβάζοντάς τους σε απλούς αλγόριθμους κρυπτογράφησης και απλά νούμερα σε μια βάση δεδομένων, θα έλεγε κανείς ότι συγγραφείς, όπως η κ. Moon, φαίνεται να αγνοούν (;) προφανώς την ιστορία τέτοιων προσπαθειών και σίγουρα δεν δείχνουν την ελάχιστη ανησυχία για την μετατροπή της κοινωνίας σε μια αριθμοποιημένη ανθρωπομάζα. Αλλά, αποκαλύπτοντας την φαντασίωσή της ως «αυτοκράτειρα του σύμπαντος» που θα μπαρ-κωδικοποιήσει όλους τους ανθρώπους από τη γέννησή τους, η κα Μουν μας πρόσφερε μια υπηρεσία, δίνοντάς μας μια γεύση από το εφιαλτικό μέλλον που εκείνη και άλλοι σαν και αυτήν «οραματίζονται» για την ανθρωπότητα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

ΖΕΥΓΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ


. Ζεύγμα ήταν αρχαία ελληνιστική πόλη στη σημερινή νότιο ανατολική Τουρκία. Το 80% του αρχαιολογικού της χώρου βρίσκεται από το 2000 βυθισμένο στην τεχνητή λίμνη που σχηματίστηκε από το φράγμα Μπιρετσίκ. Η περιοχή στα αρχαία χρόνια ήταν τμήμα της Άνω Συρίας, ανήκε στο βασίλειο των Σελευκιδών και για ένα διάστημα στο βασίλειο της Κομμαγηνής.
Η πόλη ιδρύθηκε γύρω στο 3.000 π.Χ. από Έλληνες και αργότερα έγινε το αρχηγείο της Ρωμαϊκής Λεγεώνας.

Μέχρι και το Μεσαίωνα η Ζεύγμα ήταν εύπορη και πολλοί αρχαιολόγοι τη συνέκριναν με την Πομπηία. Στην ακμή της έφτανε τους 25.000 κατοίκους. Η στρατηγική της θέση κοντά στον Ευφράτη ήταν η κύρια πηγή ανάπτυξής της. Ιδρυτής της υπήρξε ο Σέλευκος Α' ο Νικάτορας, ένας από τους διαδόχους του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το όνομα της το οφείλει στη γέφυρα που έγινε στη πόλη με λέμβους ενωμένες, ώσπου ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Τραϊανός έκτισε νέα πέτρινη γέφυρα. Η πόλη είχε δύο τμήματα-συνοικίες, στην ουσία ξεχωριστές πόλεις, τη Σελεύκεια στην ανατολική όχθη του Ευφράτη και την Απάμεια στη δυτική.

alt


Η πόλη ιδρύθηκε γύρω στο 3.000 π.Χ. από Έλληνες και αργότερα έγινε το αρχηγείο της Ρωμαϊκής Λεγεώνας"Εδώ παντρεύτηκε ο Αντίοχος Γ' ο Μέγας, ενώ η Ζεύγμα χρησιμοποιήθηκε σαν πέρασμα για τον στρατό των Σελευκιδών στις εκστρατείες τους στη Παρθία και στη Βακτριανή. Επίσης, τον 1ο αιώνα π.Χ. ο βασιλιάς της Αρμενίας Τιγράνης συνέλαβε φυλάκισε και σκότωσε στη ακρόπολη που βρισκόταν στη Σελεύκεια την Κλεοπάτρα Σελήνη.

Τον 1ο π.Χ. αιώνα η Ζεύγμα έγινε τμήμα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Την ίδια εποχή οι Πάρθοι κατέλαβαν την Απάμεια και χώρισαν τη Ζεύγμα κάνοντας τον Ευφράτη σύνορο. Η πόλη γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη, ενώ έγινε και έδρα της IV Σκυθικής λεγεώνας (Legio IV Skcythica) που παρέμεινε εκεί μέχρι το 252 μ.Χ., όταν ο ρωμαϊκός στρατός ηττήθηκε από τον Σαπώρ Α΄ στη Βαρβαλλισό.



Η Ζεύγμα πέρασε στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και διατηρήθηκε έως το 637 μ.Χ. όταν καταλήφθηκε και λεηλατήθηκε από τους Άραβες, οπότε η πόλη σταδιακά εγκαταλείφθηκε.

alt Οι πρώτες ανασκαφικές έρευνες στη Ζεύγμα πραγματοποιήθηκαν από τον Τόμας Έντουαρντ Λόρενς το 1917 και συνεχίστηκαν το 1970 από τον Τζον Βάγκνερ. Από το 1990 οι έρευνες συνεχίστηκαν με εντατικούς ρυθμούς λόγω της ανόδου του νερού. Αγνοώντας την ιστορική και αρχαιολογική σημασία, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να αξιοποιήσει την πόλη, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να κατασκευάσει σε εκείνο το σημείο φράγμα για την παραγωγή υδροηλεκτρικής ενέργειας, εξαφανίζοντας από προσώπου γης αυτό το μοναδικό μνημείο.

Το πρώτο μέρος του «εγκλήματος» διαπράχθηκε τον Ιούνιο του 2000, όταν οι τουρκικές αρχές έπνιξαν περίπου τη μισή περιοχή κάτω από τα νερά. Η στρόφιγγα του Μπιρετσίκ, ενός από τα 22 φράγματα που σκοπεύει να κατασκευάσει η Τουρκία για την παραγωγή υδροηλεκτρικής ενέργειας, άνοιξε απειλητικά, αφήνοντας το νερό να καλύψει σιγά σιγά την πόλη και δεκάδες άλλα χωριά που κατοικούνταν ακόμα. Δέκα ώρες αργότερα, η Ζεύγμα είχε εξαφανιστεί πλήρως κάτω από το νερό.

Τον ίδιο χρόνο κιόλας διενεργήθηκαν σωστικές ανασκαφές. Με επικεφαλής τον Robert Early του Oxford Archaeological Unit (OAU) Ιταλοί επιστήμονες ειδικευμένοι στα ψηφιδωτά σε συνεργασία με ομάδα Γάλλων επιστημόνων ξεκίνησαν τη διάσωση των πολυτιμότερων έργων τέχνης. Έτσι, κατόρθωσαν να σώσουν κάποια σημαντικά ψηφιδωτά, που σήμερα εκτίθενται στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Γκαζίαντεπ.

Μάχη με το χρόνο έδωσαν οι αρχαιολόγοι που βρέθηκαν στη Ζεύγμα, προσπαθώντας να σώσουν όσες περισσότερες αρχαιότητες μπορούσαν, πριν αυτές κατακλυστούν για πάντα από τα νερά του φράγματος Μπιρετσίκ.

alt Αδιαφορώντας πλήρως για τις εκκλήσεις των αρχαιολόγων απ’ όλο τον κόσμο και πριν προλάβουν οι επιστήμονες να ολοκληρώσουν τη διάσωση των ανεκτίμητων θησαυρών της πόλης, η τουρκική κυβέρνηση έθεσε σε λειτουργία το φράγμα, καταδικάζοντας ένα μοναδικό αρχαιολογικό μνημείο στη λήθη. «Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ανακοίνωσε προκλητικά το τουρκικό υπουργείο Πολιτισμού», όταν πια είχε αρχίσει η διαδικασία βύθισης στη Ζεύγμα, ανέφερε σε δημοσίευμά της η ιταλική εφημερίδα La Reppublica.
Οι αρχαιολόγοι, που επί μήνες προσπαθούσαν να μεταφέρουν τα ευρήματα σε ασφαλές σημείο , κάνουν λόγο για σκάνδαλο και τεράστια πολιτιστική καταστροφή.



Στη Ζεύγμα, πριν κατακλυστεί από τα νερά του Ευφράτη, ανασκάφτηκε όσο τμήμα της πόλης ήταν δυνατόν και στις ανασκαφές - εξπρές έχουν βρεθεί θέσεις της νεολιθικής εποχής. Η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως πολλά ψηφιδωτά με θέματα από την ελληνική μυθολογία, όπως Ωκεανός και Τήθυς, Δαίδαλος και Ίκαρος, ο Αχιλλέας στην αυλή του βασιλιά Λυκομήδη και ο Διόνυσος με την Αριάδνη. Επιπλέον βρέθηκαν τοιχογραφίες, νομίσματα, κεραμικές σφραγίδες αγάλματα και εκατοντάδες άλλα ευρήματα. Ανάμεσα στα σημαντικά ανήκουν και 3.750 αργυρά νομίσματα, που βρέθηκαν σε δωμάτιο της ρωμαϊκής βίλας. Στα νομίσματα, αποκαλύφθηκαν πορτρέτα 12 διαφορετικών Ρωμαίων αυτοκρατόρων καθώς και δύο προσωπογραφίες μίας αυτοκράτειρας. Μεταξύ των πορτρέτων βρίσκονται και οι απεικονίσεις του Ρωμαίου αυτοκράτορα Φιλίππου του Άραβα, της συζύγου του Οτακιλίας Σεβήρας και του γιου του Φιλίππου Β΄. Τα περισσότερα από τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στο Αρχαιολογικού Μουσείο της πόλης Γκαζίαντεπ.

alt

Κρίμα που η Ζεύγμα δεν υπάρχει πια. Ποιος ξέρει πόσα αριστουργήματα βρίσκονται πλέον στο βυθό τoυ Ευφράτη.

πηγή:

Αμπέλια μη φυτεύετε !!!

Τελευταίο “Χριστός Ανέστη” Σήμερα! Εμπλεξαν με λάθος λαό …


“…οὐκ οἴδατε ὅτι τὸ σῶμα ὑμῶν ναὸς τοῦ ἐν ὑμῖν Ἁγίου Πνεύματός;
μὴ γίνεσθε δοῦλοι ἀνθρώπων.” Απ.Παύλου Α Κορ. 7,23 


Οπως όμορφα τα είπε ο misha “ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΛΕΥΤΑIΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟYΣΤΗΚΕ ΤΟ «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ …
ΑΣ ΕΥΧΗΘΟYΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΠΑΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΗ, ΕΙΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΛΑΓΧΝΑ ΤΗΣ…”
” Χριστός Ανέστη ! “
Δεν είναι ευχή, είναι βιώμα, όχι για κάτι που θα έρθει σε κάποιους άλλους κάπου αλλού, είναι αυτό που δίνει σκοπό, όχι στην άλλη ζωή, αλλά μας δίνει την δύναμη και νόημα σε αυτή εδώ που ζούμε.
Δεν είμαστε μόνο χριστιανοί, είμαστε Ελληνορθόδοξοι, έχουμε τον “Μολών Λαβέ” δίπλα στο “θανάτωι θάνατο πατήσας”.
Αγαπάμε την ζωή και γι αυτό δεν φοβόμαστε να αγωνιστούμε γι αυτή.
Οχι σαν δούλοι, αλλά σαν Ελεύθεροι άνθρωποι.
Λαός κι άνθρωπος που έχει πίστη στο Χριστός Ανέστη δεν μπορεί να νικηθεί ποτέ!
Οσό κι αν τον πατήσουν.
Οσο κι αν τον ταπεινώσουν.
Οσο κι αν τον λοιδορίσουν.
Οσο κι αν τον φοβήσουν.
Κάθε φορά που θα λέει Χριστός Ανέστη, θα ξυπνάει μέσα του, η φλόγα της Αντίστασης.
Έμπλεξαν με λάθος λαό, οι γύπες των Αγορών κι υπηρέτες των Μνημονίων.
Εδώ είναι Ελλάδα.
Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας. Η Ανάσταση συνεχίζεται!


πηγή:

23 Μαΐ 2012

ΜΑΡΤΥΡΙΑ : «Η Ελλάς είναι προορισμένη να εκπληρώσει το σχέδιο του Θεού»


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ
Πριν λίγες ημέρες Ηγούμενος μονής του Αγίου Όρους είδε κάποιον προσκυνητή στο προαύλιο της μονής θλιμμένο και τον πλησίασε.
«Τι έχεις παιδί μου και είσαι έτσι;» τον ρώτησε.
«Δεν βλέπεις γέροντα τι γίνεται; Οι Τούρκοι θέλουν να μας πάρουν το Αιγαίο, οι σκοπιανοί την Μακεδονία, οι Αλβανοί την Ήπειρο, οι Ευρωπαίοι θέλουν να μας διαλύσουν εντελώς, πώς να είμαι;»

«Άκουσε να σου πω παιδί μου...
Για τον Θεό η Ελλάδα είναι το προζύμι της ανθρωπότητας!
Είναι προορισμένη να φέρει το έλεος του Θεού στον κόσμο και να σκορπίσει παντού το Φως του Χριστού.
Οι επίγειες δυνάμεις του κακού μπορεί να θέλει να την διαλύσουνε αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα!
Η Ελλάς είναι προορισμένη να εκπληρώσει το σχέδιο του Θεού.
Μπορεί να περάσουμε θλίψεις, μπορεί να περάσουμε διωγμούς, μπορεί να περάσουμε πείνες, μπορεί να περάσουμε και θάνατο ακόμα αλλά το σχέδιο του Θεού θα εκπληρωθεί μέσω της Ελλάδας»

* Κόντρα στην επιθυμία κάποιων φίλων του blog να αναφέρονται επώνυμα οι πηγές, να διευκρινήσουμε ότι δεν μπορεί να αναφερθούν ονόματα εν ζωή μοναχών πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει η συγκατάθεσή τους κι ευλογία. Οι μαρτυρίες που αναφέρουμε είναι από έγκυρα άτομα - στο κάτω-κάτω μοναδικό «πιστοποιητικό» αξιοπιστίας όσο μπορεί να είναι, είναι το ίδιο το ...blog - και αποπνέουν το πνεύμα όσων μας έχουν βεβαιώσει οι άγιοι γέροντές μας ότι θα συμβούν στις ημέρες μας, με τελικό αποτέλεσμα την ανάδειξη της Ελλάδας σε πνευματικό - και όχι μόνο - κέντρο του κόσμου!

πηγή:

(βίντεο) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ, Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης, Σμηναγός της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, σκοτώθηκε στις 23 Μαΐου 2006 υπερασπιζόμενος τον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας. Η καταγωγή του ήταν από τον Κάστελλο Ρεθύμνου. Έπειτα από θερμό επεισόδιο τουρκικών μαχητικών οπλισμένων με ελληνικά, το αεροσκάφος του Κωνσταντίνου Ηλιάκη στην προσπάθειά του να αναχαιτίσει το τουρκικό F- 16, κατέπεσε κοντά στην Κάρπαθο.
Τα συντρίμμια του εντοπίστηκαν λίγο αργότερα επιβεβαιώνοντας το τραγικό αυτό συμβάν. Με την γνωστοποίηση του γεγονότος αυτού ξέσπασαν οι πρώτες φωνές που μιλούσαν για σκόπιμη κατάρριψη του αεροσκάφους του Ηλιάκη από τον Τούρκο πιλότο, άποψη που σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα οδήγησε στο συμπέρασμα πως αυτή ήταν και η πραγματική αιτία του χαμού του.
Κάθε άλλη πολιτική ή δήθεν διπλωματική ερμηνεία δεν υφίσταται. Στις 28 Δεκεμβρίου 2006, στην καθιερωμένη τελετή απονομής μεταλλίων και βραβείων από την Ακαδημία Αθηνών, του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο αρετής και αυτοθυσίας. Στις 23 Μαΐου 2007 έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου προς τιμήν του, στο χώρο, όπου έχασε τη ζωή του.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση του 2009
http://www.youtube.com/watch?v=YPin_NSFNzg&feature=related


21 Μαΐ 2012

20.000 ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ


israelsoldiers-474x316Οι Τούρκοι έχουν “τρελαθεί” από το “δέσιμο” Κύπρου-Ισραήλ και γράφουν για “ανάπτυξη 20.000 ισραηλινών κομάντος στην Κύπρο”! Η ΧΟΥΡΙΕΤ στην ηλεκτρονική της έκδοση επικαλείται το πρακτορείο Ανατόλια το οποίο υποστηρίζει σε ρεπορτάζ του ότι Νετανιάχου και Χριστόφιας συμφώνησαν γι΄ αυτή την ανάπτυξη δυνάμεων το Φεβρουάριο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Νετανιάχου φέρεται να προσφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης να αναλάβει όλα τα έξοδα για την κατασκευή μονάδας φυσικού αερίου που πρέπει να φτιαχτεί για την εξαγωγή του . Σε αντάλλαγμα, ο Νετανιάχου ζήτησε όλο το προσωπικό −10.000 άνθρωποι- να μεταφερθούν από το Ισραήλ με τις οικογένειές τους.
Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για “προβλημα ασφαλείας που θα προκαλέσει η ανάπτυξη Ισραηλινών στη Κύπρο”.
Όπως αναφέρει το Ανατόλια οι ισραηλινές δυνάμεις θα έχουν έδρα στη Λεμεσό και επικαλούμενο πηγή από τη Κύπρο λέει ότι “οι ισραηλινοί πάνε για να εγκατασταθούν για τα καλά στο νησί”.(onalert)

πηγή:

20 Μαΐ 2012

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 17η ΙΟΥΝΙΟΥ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΘΗΚΑΝ;


syriza_orkos-1-naiΟ όρκος των βουλευτών επιβάλλεται από το Σύνταγμα. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι όμως, και το ΚΚΕ, πλην εξαιρέσεων, έγραψαν το Σύνταγμα στα παλιά τους παπούτσια, ακόμη μια φορά. Αν ήθελαν να παραστήσουν τον προοδευτικό, ας σήκωναν τουλάχιστον το χέρι, για να μη αμαρτήσουν στο δικό τους θεό, και ενώσουν τα δάχτυλα για να συμβολίσουν την Αγία Τριάδα.
Ο όρκος, κατά το Σύνταγμα, λέγει: "Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου".

πηγή: 

17 Μαΐ 2012

ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!


antigonea-1-naiΈνας από τους σημαντικότερους αρχαιολόγους της Ευρώπης, που μίλησε πριν μερικές ημέρες στα Γιάννινα, ο Αλβανός Νεριτάν Τσέκα, παραδέχεται... την ελληνική προέλευση των αρχαιολογικών ευρημάτων στην Αλβανία! Ο σπουδαίος αρχαιολόγος παρουσίασε το ανασκαφικό έργο στην περιοχή της Χαονίας, το οποίο εξελισσόταν παράλληλα με τις ανασκαφές που έκανε ο Σωτήρης Δάκαρης στην Ήπειρο.
Οι Χάονες θεωρούνται σαν το αρχαιότερο από τα δεκατέσσερα ηπειρωτικά φύλα. Λαός ιδιαίτερα σκληρός και μαχητικός, διακρινόταν για το σύστημα αυτοδιοίκησης που βασιζόταν όχι στη βασιλεία μα στο αιρετό χαρακτήρα της.
Οι Χάονες κατόρθωσαν να κυριαρχήσουν σε όλη την Ήπειρο, η οποία τα πανάρχαια χρόνια ονομαζόταν και Χαονία. Στη συνέχεια, γνώρισαν την παρακμή για να περιοριστούν στα φυσικά όρια της προέλευσής τους. Τον 5ο π.Χ. αι., Χάονες μετοίκησαν στην Καλαβρία και τη Σικελία, όπου πολύ αργότερα τους συναντάμε με την ονομασία Χώνες.
Η αρχαία Χαονία εκτεινόταν από τις βόρειες όχθες του ποταμού Καλαμά (Θύαμι) μέχρι τα ενδότερα της σημερινής Βορείου Ηπείρου, τα Ακροκεραύνια Όρη. Σημαντικότερες πόλεις της ήταν η Φοινίκη, ο Ογχησμός (σήμερα Αγ.Σαράντα), η Χίμαιρα (σήμερα Χειμάρρα) και η Πολιανή (σήμερα Πολύτσανη). Η περιοχή αυτή, σε μεγάλο βαθμό, συμπίπτει με το χώρο επιβίωσης του ηπειρωτικού πολυφωνικού τραγουδιού (κάτοψη - himara)

πηγή: 

13 Μαΐ 2012

καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων





Προωθείται το "τσιπάρισμα" παιδιών για λόγους ασφαλείας! (vid)

Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ» ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ 

Στη Φινλανδία προτείνουν να βάζουν μικροτσίπ στους ξένους (video)

Στις ΗΠΑ εμφυτεύουν RFID στους στρατιώτες για "ιατρικούς" λόγους - (vid)

      


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13
17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

εδώ η αποκάλυψη μας μιλα ξεκάθαρα για 3 διαφορετικά πράγματα
τὸ χάραγμα, = το χάραγμα στο χέρι
τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου = αυτοί που το προσκύνησαν (μασόνοι)
ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. = τον αριθμό που είναι η κάρτα



κοιτάξτε στο διαδίχτυο σε πόσες χώρες τα εφαρμόζουν
πόσες χώρες βάλαν το τσιπ
πόσες χώρες είναι έτοιμες να το βάλουν


υπάρχουν ακόμα ανθρωπάκια που ζουν στο κόσμο τους

ευτυχώς που θα επιτρέψει ο θεός να γίνει ο 3 παγκόσμιος πόλεμος να χαλαστούν τα σχέδια τους προσωρινά μπας και ξυπνήσουν μερικοί ΓΚΟΪΜ

10 Μαΐ 2012

Χριστιανική Εκκλησία στη Β.Αμερική 1000 χρόνια πριν τον Κολόμβο;

Μέσα στο δάσος του Cockaponset State Forest στο Νότιο Connectikut, κοντά στο χωριό Guiulford, βρίσκεται η αρχαιότερη Χριστιανική Εκκλησία της Βορείου Αμερικής, αριστοτεχνικά σκαλισμένη από πέτρα.

Οι επιγραφές που είναι στην εκκλησία , η οποία μάλιστα είναι Ελληνική, γράφουν ότι χτίσθηκε το 480 μ.Χ. δηλαδή πάνω από 1500 χρόνια από σήμερα και 1.000 χρόνια πριν από τον Χριστόφορο Κολόμβο.

Ένας ειδικός ερευνητής, ο Frederick J. Pohl, μελετώντας τις επιγραφές, τοποθέτησε την άφιξη των Ελλήνων χριστιανών στην Βόρειο Αμερική γύρω στα 480 μ.χ. , σε μία εποχή μεγάλων ανακατατάξεων στο Βυζάντιο.


Προσέξτε δεν είναι μελέτη Ελληνα καθηγητή. Μιλάμε για αμερικανική δημοσίευση και έρευνα το τονίζουμε αυτό. 


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 

Δείτε τις εικόνες στο pdf
http://www.ahepa.org/uploads/pdf/aa_54.pdf

ΚΥΠΡΟΣ: Σύντομα θα δοθεί ηλεκτρονική ταυτότητα (Κάρτα του Πολίτη) στους Κύπριους. - VIDEO


σχόλιο ID-ont: Η Κύπρος προχωρά άμεσα στην έκδοση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων για τους Κύπριους. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα αποφασιστεί το σχέδιο για την Ευρωπαϊκή Κάρτα του Πολίτη...

Ηλεκτρονικές ταυτότητες οι οποίες θα....
μας επιτρέπουν να κάνουμε ακόμα και τις τραπεζικές μας συναλλαγές, θα γίνουν σύντομα μέρος της ζωής μας.

Το θέμα αυτό εμπίπτει και στην Κυπριακή Προεδρία η οποία θα κληθεί να χειριστεί σημαντικά θέματα που αφορούν την προώθηση της Ψηφιακής Ατζέντας της Ευρώπης όπως τη νομοθετική πρωτοβουλία για την ηλεκτρονική ταυτότητα, επαλήθευση και υπογραφή.

Μέσα στο εξάμηνο της Προεδρίας μας θα έχουμε νέες ταυτότητες με τσιπ, δακτυλικά αποτυπώματα και ηλεκτρονική υπογραφή η οποία θα προστεθεί ως στοιχείο στην ηλεκτρονική πλέον ταυτότητα του κάθε πολίτη.

Το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού θα είναι σε θέση να αρχίσει να εκδίδει ηλεκτρονικές ταυτότητες, που θα φέρουν microchip στο οποίο θα υπάρχει το δακτυλικό αποτύπωμα του πολίτη και η ηλεκτρονική υπογραφή του.

Η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία έχει ως στόχο την αύξηση της εμπιστοσύνης των πολιτών, των επιχειρήσεων και των διοικήσεων στις ηλεκτρονικές συναλλαγές ενώ θα μπορούν να γίνονται ακόμη και τραπεζικές συναλλαγές.

Εκτός από τις ηλεκτρονικές ταυτότητες παράλληλα θα δημιουργηθεί και μια Κυβερνητική Αποθήκη Πληροφοριών στην οποία θα ενταχθούν τα αρχεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Τμ. Τελωνείων, του Αρχείου Πληθυσμού, του Εφόρου Εταιρειών, του Τμ. Εσωτερικών Προσόδων, του Κτηματολογίου, και του ΦΠΑ, καθώς επίσης του Γεν. Λογιστηρίου.

Σε μεταγενέστερο στάδιο θα μπουν και τα αρχεία των Υπουργείων Υγείας, Παιδείας και η Στατιστική Υπηρεσία.

Τα πιο πάνω επιβεβαίωσε και η Υπουργός Εσωτερικών Ελένη Μαύρου μιλώντας στις τομές στα γεγονότα:

6 Μαΐ 2012

Θρησκεία - Πατρίδα - Ταυτότητες (Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης)


http://3.bp.blogspot.com/_C0SH2ZSXX4U/SrZgu6q30sI/AAAAAAAACS0/1YI9RYJhBMg/s400/%CF%83%CE%AC%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B70001.jpg
Οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί μας - οι Ιταλοί, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι - μας πρόδωσαν και μας κατέστρεψαν. Εξαιτίας τους χάσαμε την πόλη αλλά και τη Μ. Ασία. Εξαιτίας τους είχαμε τουρκοκρατία για πεντακόσια χρόνια. Αλλά αντέξαμε κι ο λαός έμεινε πιστός στη ρωμιοσύνη και την ορθοδοξία και τα κρυφά σχολεία όπου τα ελληνόπουλα διδάσκονταν τα γράμματα από το ψαλτήρι κι άλλα ιερά βιβλία. Μας κατατρέχουν και μας φθονούν γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν πως ένα μικρό κράτος έχει τόση χάρη από το Θεό. Αυτοί μπορεί να έχουν τη δύναμη και τα όπλα, εμείς έχουμε την πίστη και την ελπίδα μας στο Θεό.
Τους δώσαμε τον πολιτισμό.
Οι Αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι ήταν προφήτες για τον ερχομό του Χριστού μας. Το Άγιο Πνεύμα διαλέγει την ελληνική γλώσσα για τη διάδοση της χριστιανικής θρησκείας. Τα Ευαγγέλια γράφονται στα ελληνικά. Το Άγιο Φως πηγαίνει μόνο σε Έλληνα Πατριάρχη καθώς όταν το προσπάθησαν οι Παπικοί (Σταυροφόροι) και οι Αρμένηδες, τότε έσπασε την κολώνα της εισόδου του Παναγίου Τάφου και βγήκε στον Έλληνα Πατριάρχη που ήταν απ' έξω. Τα περισσότερα Πανάγια προσκυνήματα στα Ιεροσόλυμα είναι ελληνικά.
Τα θαυμαστά αυτά τους ταράζουν και θέλουν να μας χτυπήσουν, να μην έχουμε ούτε θρησκεία ούτε γλώσσα ούτε πατρίδα. Θέλουν να αφαιρέσουν από τις ταυτότητές μας το Έλληνας Χριστιανός. Η ταυτότητα δεν είναι απλό έγγραφο αλλά είναι ο ίδιος μας ο εαυτός μας. Ομολογούμε την πίστη μας όταν ζητάμε να αναγράφεται. Και δεν μπορούν με το ζόρι να μας το αφαιρέσουν γιατί αυτό δεν είναι δημοκρατία αλλά δικτατορία. Ας ζητήσουν προαιρετικά κάποιος να αφαιρέσει το θρήσκευμα από την ταυτότητά του αν θέλει και όχι αποφασίζοντας για όλους. Δυστυχώς, μας κυβερνάει Εβραίος αλλά και οι ξένοι. Η Εκκλησία που ξεσήκωσε τρία εκατομμύρια κόσμο στους δρόμους έπρεπε να το απαιτήσει, έτσι ώστε όποιος θέλει να αναγράψει το Χριστιανός Ορθόδοξος (Χ.Ο.) στην ταυτότητά του κι έχω μια πίκρα γι' αυτό το θέμα όσον αφορά τη στάση των αρμοδίων.
Δηλαδή οι βάρβαροι Τούρκοι πεντακόσια χρόνια δεν  μπόρεσαν να μας κάνουν Τούρκους και τώρα οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί μας θα μας αλλαξοπιστήσουν. Εγώ υπηρέτησα σαράντα μήνες στο στρατό σε περίοδο πολέμου και πονάω για την πατρίδα όπως πονάω και για την Ορθοδοξία. Δεν τους εκλέγει ο κόσμος για να κάνουν ό,τι θέλουν αλλά ό,τι θέλει ο Λαός. Δε μας σώζουν τα κόμματα αλλά η πίστη μας στο Θεό και στην πατρίδα. Να κάνουμε προσευχή με πίστη και αγάπη ώστε να φωτίσει ο Θεός τους κυβερνώντες, τον Αρχιεπίσκοπο, τον Πατριάρχη κι όλους για να κάνουν ό,τι καλύτερο για το έθνος και την πίστη μας.
Πηγή : «ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ (ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ), (1925-2009), Σελ. 140-141


πηγή: 

1 Μαΐ 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!



Μία ολόκληρη ελληνική λέξη είναι γραμμένη στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη!
Σύμφωνα με τις «Αποκαλύψεις» η φωτογραφία που αποδεικνύει του λόγου το αληθές, είναι τραβηγμένη από τον διαστημικό σταθμό Viking 1.

Με βάση αυτή τη φωτογραφία, η λέξη είναι γραμμένη στην επιφάνεια ενός κτιρίου(!), ενώ το τελευταίο γράμμα είναι το ελληνικά άλφα που οι προγονοί μας το είχαν για τελεία.

Άρα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πιο μπροστά θα υπάρχουν και άλλες λέξεις και θα αποτελούν μια φράση.


Εάν δούμε την περίπτωση που εναφέρεται στα Αγγλικά ότι μπορεί τα γράμματα να είναι ΑΕΙΖΩ (Aeizw) , τότε έχουμε δύο λέξεις ΑΕΙ + ΖΩ ( πάντοτε + ζω, ζω για πάντα, είμαι αθάνατος)...

Τα συμπεράσματα δικά σας...