26 Απρ 2013

Rfid τσίπ ελέγχου και ηλεκτρονική σκλαβιά - ΒINTEO



Αποσπάσματα από την εκπομπή, απόρρητα σενάρια.
Δείτε τι έλεγε με την θεία χάρη του θεού, ο Γέροντας Παϊσιος λίγο πριν πεθάνει. (ypogeia-drasi) 




20 Απρ 2013

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ - ΚΥΠΡΟΣ




    Από τη Κυριακή το βράδυ, η αποκάλυψη του ShowTime-cy για την... εμφάνιση της Παναγιάς στον εσωτερικό τοίχο της εκκλησίας, και συγκεκριμένα πάνω από την εικόνα της Παναγίας, σχηματίστηκε, όπως λένε, η μορφή της Μεγαλόχαρης, κάνει το γύρο της Κύπρου.... 
        Το ρεπορτάζ του ShowTime-cy, από την Κυριακή, σάρωσε στην κυριολεξία, ενώ φωτογραφίες από εκατοντάδες πιστούς να σπεύδουν εκεί για να δουν και να προσκυνήσουν την μεγαλόχαρη... Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Αρχιεπισκοπή, το Τμήμα Αρχαιοτήτων αλλά και η Αστυνομία άρχισαν ήδη τη διερεύνηση του για να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για θαύμα ή κάτι που προέκυψε λόγω φυσικών καταστάσεων.... 
          Καρφωμενοι εδώ.... ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


          16 Απρ 2013

          ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ...


          ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ



          ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΚΥΠΡΙΟΙ  ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ.

          ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ Τ΄ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

          ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.


          ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ  ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

          ΑΠΗΓΟΡΕΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,

          ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 15% ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ,

          ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ.

          ΟΛΑ ΤΑΜΑΓΑΖΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ 25%.

          ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ 5 ΕΥΡΩ ΠΩΛΟΥΝ 2 ΕΥΡΩ ΠΛΕΟΝ.

          ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΩΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ.

          ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ , Π. Χ ΤΟ ΑΖΑΧ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

          Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ 1,50 ΠΗΓΕ ΣΤΟ 1,15ΕΥΡΩ.

          ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ


          15 Απρ 2013

          "Γωγ και μαγώγ"-ΒΙΝΤΕΟ




          Ενώ ήταν στην Αργεντινή ο Jorge Mario Bergoglio υποστήριξε τον αιματηρό "Βρώμικο Πόλεμο" και το στρατιωτικό καθεστώς που κατέλαβε την εξουσία της Αργεντινής το 1976 . Η Καθολική Εκκλησία ήταν συνένοχοι στα εγκλήματα πολέμου στην Αργεντινή και φαίνεται ότι ο Bergoglio ήταν συνένοχος σε εγκλήματα που περιλαμβάνουν την απαγωγή και τη δολοφονία δύο Ιησουιτών ιερέων.
          {1+3+ 3 +1+3 = 11 Αριθμός των Ιλλούμινάτι} 13/3/13: Είναι η ημέρα που ανακοινώθηκε ο Πάπας απο τον Σαμαέλ... Τυχαίο;;;
          Υπάρχει επίσης μια ακόμη μυστηριώδης σύμπτωση που βρίσκεται στο πλήρες όνομα του "Jorge Mario Bergoglio" και είναι η λέξη Magog (Μαγώγ). απο το "Γώγ και Μαγώγ" που θα δείτε μετά την ανάλυση στο παρακάτω στο βίντεο.


          Γωγ και Μαγώγ ( Εβραϊκά : גּוֹג וּמָגוֹג Γωγ u-Magog. Αραβικά : يأجوج ومأجوج Ya ʾ jūj wa-Ma ʾ jūj ) είναι τα ονόματα που εμφανίζονται στην Παλαιά Διαθήκη , και σε πολλές μεταγενέστερες αναφορές σε άλλα έργα, κυρίως στο βιβλίο της Αποκάλυψης , καθώς και στη γραφή του Ισλάμ , το Κοράνι .

          Αποκάλυψη του Ιωάννη
          Κεφ.20,7: Και όταν συμπληρωθούν τα 1.000 χρόνια, ο Σατανάς θα λυθεί από τη φυλακή του.
          Κεφ.20,8: Και θα βγει για να πλανήσει τα έθνη που βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες της γης, τον Γωγ και τον Μαγώγ, για να τους συγκεντρώσει σε πόλεμο, των οποίων ο αριθμός τους είναι σαν την άμμο της θάλασσας.


          Στο Κοράνι:
          Στο Σουράτ Al-Kahf ("Το Σπήλαιο", 18:83-98) του Κορανίου , ένας ευσεβής βασιλιάς πολεμιστής που ονομάζεται Dhul-Qarnayn ταξίδεψε μεταξύ της ανατολής και της δύσης και στο μέρος μεταξύ των δύο βουνών βρίσκει τους ανθρώπους που μόλις και μετά βίας κατάλαβαν μια λέξη. "18:94 Είπαν:« Ο Dhul-Qarnain! οι Γωγ και Μαγώγ θα κάνουν μεγάλο κακό στη γη.



          Ο "Dhul-Qarnayn" που αναφέρεται παραπάνω: κυριολεκτικά σημαίνει"ο κάτοχος των δύο κεράτων» είναι μια φιγούρα που αναφέρεται στο Κοράνι , το ιερό κείμενο του Ισλάμ , όπου περιγράφεται ως ενας μεγάλος και δίκαιος κυβερνήτης που έχτισε το τείχος που κρατά τους Γωγ και Μαγώγ απο την επίθεση στους ανθρώπους που συνάντησε στο ταξίδι του προς τα ανατολικά.
          Στο Surat Al-Anbiya ("Οι προφήτες", 21:96-100) περιγράφουν τον Αλλάχ να απειλεί να ανοίξει "το φράγμα των Γωγ και Μαγώγ" για να αφήσει εκείνους τους ανθρώπους να κατέλθουν από πάνω. Επίσης, αυτές οι δυνάμεις από πάνω προορίζονται ως «ψεύτικοι θεοί», των οποίων οι πιστοί θα καταδικαστούν τις τελευταίες ημέρες. (atheatignosi) 

          ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 



          9 Απρ 2013

          "Συνάντηση Αμερικανού πρέσβη με Ετσεβίτ", πριν τον Αττίλα αναφέρει η Wikileaks



          Όπως φαίνεται η εισβολή του Αττίλα είχε πολύ παρασκήνιο, στο οποίο συμμετείχαν και οι "φίλοι" μας Αμερικανοί.
          Μια νέα εφαρμογή των WiliLeaks, η οποία δίνει τη δυνατότητα να ψάξει κανείς τηλεγραφήματα αμερικανικών πρεσβειών από τις δεκαετίες από το 1966 έως το 2010, έφερε στο φως έγγραφα που αποκαλύπτουν την ύπαρξη μιας μυστικής συνάντησης μεταξύ του πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών στην Άγκυρα, Γουίλιαμ Μακόμπερ, και του τότε τούρκου πρωθυπουργού Μπουλέντ Ετσεβίτ, τρεις μόλις ημέρες πριν την έναρξη της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
          Πρόκειται για ένα τηλεγράφημα το οποίο εστάλη τα μεσάνυχτα της 17ης Ιουλίου του 1974 από την αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με την ένδειξη «Απόρρητο» και υπό τον τίτλο «Πραξικόπημα στην Κύπρο - Συνάντηση Πρεσβευτή - Πρωθυπουργού» (CYPRUS COUP- AMB-PRIMIN MEETING).
          Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το τηλεγράφημα αποχαρακτηρίστηκε τον Ιούνιο του 2005, το περιεχόμενό του παραμένει άγνωστο, καθώς όπως αναφέρουν τα συνοδευτικά έγγραφα, το «κείμενο δεν είναι διαθέσιμο».
          Όμως οι όροι «Συμφωνία» (Agreement) και «Παράβαση» (Violation), που αναφέρονται στο πάνω μέρος του τηλεγραφήματος, εγείρουν ερωτήματα και αφήνουν ενδείξεις ότι πραγματοποιήθηκε κάποιου είδους συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ πριν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
          Καλό θα ήταν οι "σύμμαχοί" μας Αμερικανοί να μας ενημερώσουν για το θέμα. (defencenet)

          8 Απρ 2013

          Πάσχα 5 Μαΐου


          Τη χρονιά που θα πέφτει Πάσχα 5 Μαΐου θα γίνουν τα γεγονότα για την Κωνσταντινούπολη



          Ο παπα -Γιάννης Καλαΐδης το είχε πει:


          «Τη χρονιά που θα πέφτει Πάσχα 5 Μαΐου θα γίνουν τα γεγονότα για να πάρουμε την Πόλη»…

          Πάσχα στις 5 Μαΐου έχουμε το 2013 και το 2024!


          «Θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»




          1 Απρ 2013

          1 Απριλίου 1955 – 1 Απριλίου 2013



          Σημαντικές ομοιότητες, αλλ’ εξίσου σημαντικές διαφορές έχουν οι δυο ημερομηνίες. Η Κύπρος υπό την κατοχή των Βρετανών το 1955, υπό την κατοχή του χρηματοπιστωτικού συστήματος -με δόρυ την Γερμανία- σήμερα. Αλλά με κυριότερη διαφορά, ότι το 1955 υπήρχε αδάμαστο πάθος και αποφασιστικότητα στην πλειονότητα του κυπριακού λαού, υπό καταξιωμένο ηγέτη.
          Σήμερα, με την ίδια υπερηφάνεια αντιμετωπίζει την κατοχή, αλλά με «ηγέτες» που φρόντισαν να εξάγουν τις καταθέσεις τους πριν αναγγείλουν τα μέτρα. Αλλά και που αυτοί ήσαν που λειτούργησαν επί χρόνια ως Πέμπτη Φάλαγγα με τον μικροκομματισμό τους, προετοιμάζοντας το έδαφος για να πατήσει το πόδι του ο κατακτητής.
          Τότε ο αντίπαλος -μια βρετανική ταξιαρχία- δεν μπόρεσε να καθυποτάξει τους Ελληνοκύπριους, ούτε να συλλάβει φυσικά τον αρχηγό τους. Μάλιστα, ούτε το όνομά του δεν θα μάθαινε, αν δεν το απεκάλυπτε ο γεν. γραμ. του ΚΚΕ Ζαχαριάδης σε ραδιοφωνική ομιλία του (και στη συνέχεια, το κομματικό όργανο του ΑΚΕΛ «Ν. Δημοκράτης» δημοσίευσε την ομιλία του για να το πληροφορηθούν όλοι στην Κύπρο. Γι’ αυτό και το BBC στις 29 Αυγούστου 1956, επαίνεσε το ΑΚΕΛ).
          Σήμερα, ο αντίπαλος είναι πανίσχυρος. Και έχει συμμάχους όσους θέλουν να υφαρπάσουν τα ιμάτια της Κύπρου βάζοντας κλήρο. Σημαντική όμως ομοιότητα, ότι τότε και τώρα η επίσημη Ελλάδα δεν κινήθηκε. Ο Γεώργιος Γρίβας στα Απομνημονεύματά του παραθέτει πληθώρα στοιχείων, όπου στα λόγια οι Έλληνες πολιτικοί εξέφραζαν τη συμπαράστασή τους στην Κύπρο, αλλά οι πράξεις τους δεν είχαν την ίδια κατεύθυνση (καλή ώρα…).
          Η Κύπρος κατακτήθηκε από τους Ενετούς το 1489, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Οθωμανούς το 1571. Το 1878, στο Συνέδριο του Βερολίνου, έγινε «ανατολίτικο παζάρι» μεταξύ του Σουλτάνου και του Ισραηλίτη πρωθυπουργού της Βρετανίας, Ντισραέλι. Ο πρώτος παραχώρησε την Κύπρο στον δεύτερο, με αντάλλαγμα να διατηρήσει τα εδάφη της στα Βαλκάνια.
          Υπό την κατοχή των Βρετανών έμεινε η Κύπρος έως το 1960. Δυο φορές οι Βρετανοί ενέπαιξαν τους Κυπρίους -στους δυο παγκόσμιους πολέμους- δίνοντάς τους την υπόσχεση της Αυτοδιάθεσης αν πολεμούσαν μαζί τους εναντίον των Γερμανών. Οι Κύπριοι τήρησαν την υπόσχεσή τους, οι Βρετανοί όχι, ως Βρετανοί άλλωστε.
          Άλλες τρεις φορές αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τα δημοψηφίσματα που διεξήγαγαν οι Κύπριοι, με σκοπό την Ένωση με την Ελλάδα. Το 1921 -με αφορμή την 100ετηρίδα της εθνεγερσίας του 1821-, το 1930 -όπου οι Βρετανοί κατέστειλαν βίαια έναν περιορισμένο ξεσηκωμό των Κυπρίων και το 1950.
          Στις 15 Ιανουαρίου 1950, ο Κυπριακός λαός ψήφισε την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, σε ποσοστό 95,7%. Το αποτέλεσμα έφερε στην Ελλάδα ο τότε αρχιεπίσκοπος Κύπρου, η οποία απρόθυμη -όπως είχε δηλώσει ο Πλαστήρας- αλλά συρόμενη ουσιαστικά εκ της ανάγκης έφερε το θέμα στον ΟΗΕ, το 1954, με τον Παπάγο, για να εισπράξει την μήνη των Βρετανών.
          Οι Άγγλοι βέβαια, τήρησαν και πάλι αρνητική στάση. Στις 28 Ιουλίου 1954, ο Υφυπουργός Αποικιών, Χένρυ Χόπκινσον, ανέφερε στη Βουλή των Κοινοτήτων ότι η Κύπρος είναι περιοχή με στρατηγική αξία, και γι' αυτό ουδέποτε θα τύχει αυτοδιάθεσης. Στις δε 17 Δεκεμβρίου 1954, η Γ.Σ. του Ο.Η.Ε. απέρριψε την αίτηση της Ελλάδας.
          Έτσι ξεκίνησε, την 1η Απριλίου 1955, η δράση της Ε.Ο.Κ.Α., με αρχηγό τον Γεώργιο Γρίβα, με το ψευδώνυμο «Διγενής». Στον αγώνα αυτόν αναδείχθηκαν αγωνιστές, οι οποίοι με αυταπάρνηση προσέφεραν τη ζωή τους στην πατρίδα, είτε πέφτοντας νεκροί στα πεδία των μαχών, είτε ξεψυχώντας από τα βασανιστήρια, ή με απαγχονισμό.
          Τώρα, η Κύπρος καλείται να αντιμετωπίσει άλλον, πιο ύπουλο εχθρό. Καμιά σημασία που δεν κρατά πολεμικά όπλα. Το είχε πει ο Κλεμανσώ, ότι «το μέταλλο των κανονιών είναι το ίδιο με το μέταλλο της πένας των διπλωματών», ο δε υπογραφόμενος παράφρασε στα καθ’ ημάς «με την πένα των Τραπεζιτών».
          Οι Κύπριοι όμως εξακολουθούν να διατηρούν πατριωτικό φρόνημα, έχουν μέσα τους ασίγαστο το πάθος για την ελευθερία και διακρίνονται για την αγωνιστικότητά τους. Δυστυχώς, έχουν της ίδιας ποιότητας πολιτικούς με τους Ελλαδίτες, αλλά εκεί, το μικρόβιο του ανελληνισμού δεν πρόφτασε να κάνει την ίδια ζημιά που έκανε εδώ. Γι’ αυτό και ο αγώνας τους -έστω και σε μάκρος χρόνου- θα στεφθεί πάλι από επιτυχία.
          Ο Μακεδών – voria.gr