21 Ιουλ 2013

Μεταλλαγμένα λάχανα με δηλητήριο σκορπιού - Σύντομα κοντά σας!



Η βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων βρίσκεται σε μια τρελή βιασύνη για να αναλάβει τη γη, και φαίνονται πρόθυμοι να μην σταματήσουν μπροστά σε τίποτα.
Σύντομα κοντά σας θα είναι το λάχανο με δηλητήριο σκορπιού σε κάθε κύτταρο. Φυσικά, ισχυρίζονται ότι είναι ασφαλές και θα οδηγήσει σε λιγότερη χρήση φυτοφαρμάκων, αλλά η ιστορία και η λογική λένε το αντίθετο.
Ετοιμαστείτε για τα γενετικά λάχανα που έρχονται με το δηλητήριο του σκορπιού, μόνο και μόνο για να σας φάνε. Λένε ότι θα απαιτούν λιγότερη χρήση φυτοφαρμάκων και φυσικά, θα είναι απολύτως ασφαλής.
Ένα φυτοφάρμακο που έγινε με δηλητήριο σκορπιού, και κατασκευάστηκε γενετικά σε έναν ιό δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το 1994. Είναι ενδιαφέρον, ότι οι επιστήμονες που ψέκασαν το πεδίο δοκιμής, φορούσαν πλήρη κοστούμια σώματος για να τους προστατεύσει από αυτό το "αθώο" δηλητήριο.
Κάποιος πρέπει να αναρωτηθεί κατά πόσο ασφαλές θα μπορούσε να είναι όταν οι ίδιοι οι προγραμματιστές δεν το εμπιστεύονται! Φυσικά, ο επικεφαλής της μελέτης, ο καθηγητής David Bishop, επέμεινε ότι η δοκιμή ήταν ασφαλής αν και ο ίδιος επέλεξε να πάει διακοπές, αντί να βρίσκεται εκεί. 
(atheatignosi)

Δημιούργησαν μοβ τομάτα-«ζόμπι» με ενισχυμένη γεύση... για να προώθησουν τα μεταλλαγμένα τους!



Ένα γενετικά τροποποιημένο είδος μοβ τομάτας το οποίο αναπτύσσει τη γεύση του πολύ γρήγορα, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αντικαρκινικές ιδιότητες, ανέπτυξαν οι ερευνητές από το Κέντρο John Innes στο Νόρφολκ, στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τους ίδιους, στη μοβ ποικιλία το ασυνήθιστο χρώμα χαρίζουν οι χρωστικές και αντιοξειδωτικές ουσίες ανθοκυανίνες. Η συγκεκριμένη τομάτα, υποστηρίζουν οι δημιουργοί της, θα μπορούσε να συλλεχθεί και να «ταξιδέψει» προς τον προορισμό της με πιο αργούς ρυθμούς από ό,τι συμβαίνει με τις υπόλοιπες ποικιλίες, λόγω της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής της.
Δοκιμές των ερευνητών έδειξαν ότι η ζωή της τομάτας-«ζόμπι» αγγίζει τις 48 ημέρες - σε σύγκριση με περίπου 21 ημέρες ζωής που είναι ο μέσος όρος για μια συμβατική τομάτα. Κάτι τέτοιο, αναφέρουν, βοηθά στη διατήρηση της σφριγηλότητας του καρπού μετά τη συγκομιδή.

Τομάτες-«ζόμπι» πολεμούν τον καρκίνο
Προηγούμενες δοκιμές σε ποντίκια με προδιάθεση να εμφανίσουν καρκίνο είχαν δείξει ότι, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε αντιοξειδωτικές ουσίες, η μοβ τομάτα χάριζε στα τρωκτικά αντικαρκινική προστασία, παρατείνοντας μάλιστα το προσδόκιμο ζωής τους κατά 30%. Οι ερευνητές κάνουν λόγο για προστατευτικές ιδιότητες παρόμοιες με εκείνες φρούτων παρόμοιου χρώματος όπως π.χ. τα βατόμουρα.
Το μυστικό σύμφωνα με τους επιστήμονες, κρύβεται στην ενεργοποίηση κάποιων γονιδίων της τομάτας τα οποία φυσιολογικά βρίσκονται σε ύπνωση και οδηγούν σε μεγαλύτερη παραγωγή ανθοκυανινών.
Στόχος των ειδικών είναι η παραγωγή μιας γενιάς φρούτων με ενισχυμένα επίπεδα αντιοξειδωτικών ουσιών και με αντικαρκινικές ιδιότητες.
«Λόγω της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής τους, οι μοβ τομάτες θα μπορούν να συλλέγονται λίγο αργότερα ώστε να έχουν αναπτύξει ακόμα πιο ολοκληρωμένο άρωμα και γεύση, ενώ θα παραμένουν ακόμα αρκετά σκληρές για να αντέξουν το “ταξίδι” τους προς τους καταναλωτές» αναφέρουν οι επιστήμονες.
Τα ενδιαφέροντα ευρήματα των ειδικών δημοσιεύονται στην επιθεώρηση

(dependent-world)

20 Ιουλ 2013

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ : Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΑΟΣ ΞΑΝΑ! [βίντεο]



ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑ! ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ...

Λάθος ημερομηνία διάλεξε ο Βενιζέλος να πάει στους Τούρκους. Εμείς δεν ξεχνάμε



Λάθος ημερομηνία διάλεξε ο Βενιζέλος να πάει ταξίδι στους Μεμέτηδες.
Ίσως μερικοί να θέλουν να δείξουν ότι δεν έχει σημασία το παρελθόν γιατί βλέπουν στο μέλλον.
Εμείς ξέρουμε όμως, ότι το παρελθόν έχει πολύ μεγάλη σημασία, αφού η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Το σίγουρο μάλιστα είναι ότι οι πρόγονοι των Τούρκων, οι Γιουγκούρ Τούρκοι, είναι ο αρχαιότερος εχθρός των Ελλήνων.
Το πόδι του Ατίλα εξακολουθεί να πατάει πάνω στην Κύπρο, πάνω στη Σμύρνη και πάνω στην Πόλη.
Τα τουρκο-σήριαλ δεν μας έχουν χαζέψει , ούτε μας έχουν μαγέψει όλους.
Η Κύπρος είναι Ελλάδα και η τουρκιά πάτησε ξανά εκεί πριν από 39 χρόνια και οι πολιτικάντηδες είπαν ότι η Κύπρος είναι μακριά.
Δεν ξεχάσαμε. Απλά περιμένουμε......
Και του χρόνου στην Πόλη.
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

16 Ιουλ 2013

ο Νενεκος της Κυπρου και η σκουφια του ΑΝΑΝστασιαδη!



Ο "Tούρκος παππούς" του Aναστασιάδη και πως το εκμεταλλεύονται οι Τουρκοκύπριοι


πίσω από το κεφάλι του αναγράφεται η φράση όλα για την τουρκια






Με τον  πρωτοσέλιδο τίτλο «Ο Τούρκος ''παππούς'' του Ελληνοκύπριου ηγέτη» και τον υπότιτλο «Ο Ελληνοκύπριος Πρόεδρος κ. Αναστασιάδης - που μίλησε για πρώτη φορά στον τουρκικό τύπο μέσω της Milliyet - εξήγησε πριν μερικές ημέρες ότι ο πατέρας του μεγάλωσε κοντά στον Τουρκοκύπριο Ιμπραχήμ Σαχαλί» : Ήταν,όπως θα δούμε παρακάτω, μια συγκινητική , ανθρώπινη ιστορία που αποτυπώνει και ένα μεγάλο μέρος της παρελθούσης αλλά και της σημερινής κατάστασης της Κύπρου,  την οποία αφηγήθηκε ο σημερινός Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδης στον συνεργάτη της Milliyet κ. Σεφά Καράχασαν. Μια συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ.


Η   Milliyet επανέρχεται και δημοσιεύει ανταπόκριση του κ. Σεφά Καράχασαν στην οποία αναφέρεται δήλωση του ψευδο-«Προέδρου της ΤΔΒΚ» κ. Έρογλου, ο οποίος υποστήριξε ότι ο κ. Αναστασιάδης,  θα πρέπει να δείξει την ...ευγνωμοσύνη του υποστηρίζοντας τη λύση στο τραπέζι των συνομιλιών.      

Ξεχνάει την ΕΙΣΒΟΛΗ και ΚΑΤΟΧΗ ο Ερογλου
  Ο κ. Ντερβίς Έρογλου λέει, προσπαθώντας να ΄΄εκμεταλλευτεί '' ένα γεγονός και ξεχνώντας την ΕΙΣΒΟΛΗ και ΚΑΤΟΧΗ : «Ο αξιότιμος κ. Αναστασιάδης, λέγοντας ότι τον πατέρα του τον μεγάλωσαν Τούρκοι, προσπαθεί να δώσει ένα κλίμα σαν να χρωστάει ευγνωμοσύνη στους ‘'Τουρκοκυπρίους’'. Είναι σωστό το ότι θυμάται τα όσα βιώθηκαν στο παρελθόν.  Στην περίπτωση που συνεχίσει να θυμάται το παρελθόν, τότε μπορεί να επιτευχθεί λύση στο κυπριακό»... 
Ο κ. Έρογλου συνεχίζοντας, είπε «Ο Αναστασιάδης παρουσιάζει τον εαυτό του φιλειρηνικό και φίλο των Τούρκων. Τη στάση του αυτή θα πρέπει να τη δείξει και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Θα πρέπει να κινηθεί με την ίδια αντίληψη για την εξεύρεση λύσης. Κατά αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί η φιλία»- λέξη για το τι έκανε και τι πρέπει να κάνει ο Αττίλας που κατέχει το μισό νησί...
Η συνεντευξη Αναστασιάδη
Ας δούμε τώρα το μέρος της συνέντευξης Αναστασιάδη στην Μιλιετ για τον πατέρα του και « το πώς μεγάλωσαν ‘Τουρκοκύπριοι’»:  Έτος 1974. Η ΕΟΚΑ πραγματοποιεί έλεγχο σε ένα  χωριό,το χωριό Σιλίκου της Λεμεσού. Ο Ιμπραχήμ Χουσεΐν Σαχαλί μιλάει στο τηλέφωνο και ζητάει βοήθεια από έναν αξιωματικό. Ο αξιωματικός της αστυνομίας, με το ψευδώνυμο «Ριζότο», ο Χρύσανθος, έρχεται στο χωριό και λέγοντας «Μην τολμήσετε να αγγίξετε ούτε έναν Τούρκο» διώχνει τους οπαδούς της ΕΟΚΑ. Ο ''Ριζότο'' είναι ένας ορφανός, ο οποίος μεγάλωσε κοντά στην οικογένεια του Ιμπραχήμ. Ο Ιμπραχήμ είναι σαν πατέρας του.Ο κ. Αναστασιάδης, αφού αναφέρθηκε σ’ αυτήν την ιστορία, πρόσθεσε: «Ο Ριζότο είναι ο πατέρας μου!».
.Αναλυτικά ο  κ. Αναστασιάδης απαντώντας στο ερώτημα της Μιλιέτ αν έχει κάποια ανάμνηση σχετικά με τον πόλεμο που ξεκίνησε στο νησί το 1974, έδωσε μία εντυπωσιακή - όπως γράφει - απάντηση:
Μεγάλωσε με τη βοήθεια οικογένειας Τούρκων
   Είπε ότι ο πατέρας του Χρύσανθος.μεγάλωσε με τη βοήθεια  «Τουρκοκυπρίων» και συνέχισε: <<Υπάρχουν και βιώματά μου και διάφορες αναμνήσεις. Μερικούς μήνες πριν, η «Τουρκοκύπρια» δημοσιογράφος Σεβγκιούλ Ουλούνταγ εξέδωσε την ιστορία «Τ/κ» σε ένα χωριό το οποίο βρισκόταν στη Λεμεσό και ζούσαν ειρηνικά «Ελληνοκυπριοι » και «Τουρκοκύπριοι». Το 1974 μία ομάδα φανατικών «Ελληνοκυπριων», με απειλητική συμπεριφορά, πήγε στο χωριό. Ο Χουσεΐν Σαχαλί, που ήταν ένας «Τουρκοκύπριος», έσπευσε στο τηλέφωνο και είπε σε αξιωματικό της αστυνομίας ότι κινδυνεύουν. Ο αξιωματικός αυτός μετέβη από τη Λεμεσό στο χωριό και κυνηγώντας τους στρατιώτες τους είπε να μην τολμήσουν και αγγίξουν ούτε έναν «Τουρκοκύπριο». Αυτός που τηλεφώνησε ήταν ο Ιμπραχήμ Χουσεΐν Σαχαλί και ήταν σαν πατέρας του αξιωματικού της αστυνομίας που είχε το ψευδώνυμο «Ριζότο». Ο Ριζότο ήταν ένα ορφανό από το ίδιο χωριό. Δεν είχε πατέρα και μεγάλωσε κοντά στην οικογένεια του Ιμπραχήμ, μαζί με τη μητέρα του, βοηθώντας σε διάφορες δουλειές. Όταν διάβασα αυτή την ιστορία, τηλεφώνησα τη δημοσιογράφο που δημοσίευσε την ιστορία και είπα ότι ο Ριζότο ήταν ο πατέρας μου>>.
Δεν ξέχασε τις βοήθειες
Η δημοσιογράφος, κ. Ουλούνταγ, είπε στη Milliyet: «Ο Χρύσανθος ήταν παιδί μιας φτωχής οικογένειας. Μεγάλωσε στο χωριό με τη βοήθεια των «Τουρκοκυπριων». Οι «Τ/κ» κάτοικοι του χωριού έδιναν στο Χρύσανθο τρόφιμα. Ο Χρύσανθος, ο οποίος μεγάλωσε κάτω από αυτές τις συνθήκες, όταν έγινε αξιωματικός της αστυνομίας, αυτά δεν τα ξέχασε. Η ΕΟΚΑ έκανε έφοδο στο χωριό και θέλησε να μαζέψει τους «Τουρκοκυπριους» άντρες. Όταν οι κάτοικοι του χωριού αναζήτησαν το Χρύσανθο ήρθε αμέσως στο χωριό και είπε ‘''αν τους αγγίξετε θα σας καταστρέψω''. Αργότερα η ΕΟΚΑ έφυγε από το χωριό».
 Στο πλαίσιο του δημοσιεύματος και με τον τίτλο «Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι και οι Ελληνοκύπριοι υπέφεραν»,αναφερόταν  ότι ο κ. Αναστασιάδης είπε πως με την επίλυση του κυπριακού θα ενισχυθεί η ασφάλεια της περιοχής και η παγκόσμια ειρήνη και τόνισε «Ο πόνος είναι ίδιος για όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτου καταγωγής». (onalert)

14 Ιουλ 2013

Μέρες αντίχριστου ετοιμάζουν στο υπουργείο οικονομικών



Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Θα τα πω με λίγα και απλά λόγια, γιατί εκείνοι που ετοιμάζουν νομοσχέδια μπορεί να μην κατάλαβαν ότι πάνε να συνδέσουν το όνομά τους με το λεγόμενο χάραγμα του αντιχρίστου, την ραγδαία στοχευμένη αύξηση της εγκληματικότητας και την αιώνια κόλαση, εκτός και αν δεν τους ενδιαφέρει το θέμα.

1. Το περιουσιολόγιο που ετοιμάζουν για του χρόνου, απαιτεί να καταγραφούν τα μετρητά, αλλά και τα αντικείμενα αξίας που έχει κάθε οικογένεια.
Αυτό έχει δύο κινδύνους.
α. Να τα δηλώσει κανείς και να γίνει στόχος των ληστών που θα κάνουν πλέον στοχευμένες επιδρομές στα σπίτια. Μη μου πει κανείς ότι αυτά τα δεδομένα θα τα ξέρει μόνο το κράτος γιατί θα σκάσω στα γέλια.
β. Να μην τα δηλώσει, να κάνει ντου στο σπίτι του ο οικονομικός εισσαγγελέας και να βρεθεί στη φυλακή για απόκρυψη στοιχείων και παράνομο πλουτισμό.

2. Η σύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών με το υπουργείο οικονομικών και η αγορά όλων των αγαθών με δήλωση του Α.Φ.Μ του αγοραστή (αριθμός φορολογικού μητρώου)
Αυτό σημαίνει ότι κάθε ιδιωτική πτυχή της ύπαρξής μας καταργείται αφού κάθε μας κίνηση θα παρακολουθείται, αφού θα ξέρει το κράτος που είμασταν και τι αγοράσαμε. Δεν μπορώ να φαναστώ ένα κοριτσάκι να δηλώνει το ΑΦΜ του στο περίπτερο της γειτονιάς αγοράζοντας παγωτό.
Σκεφθείτε όμως κάποιος να ψωνίζει οτιδήποτε δηλώνοντας το ΑΦΜ κάποιου άλλου και στο τέλος της χρονιάς να ζητάει το υπουργείο πόθεν έσχες από κάποιον που δεν έκανε αγορές;
Εκτός και αν θέκουν να δείχνουμε κάποια κάρτα με το ΑΦΜ μας για να αγοράσουμες μαστίχες από το περίπτερο.
Επίσης, αν το κράτος παίρνει τον ΦΠΑ όλων των εισπράξεων από τις επιχειρήσεις  και δεν επιστρέφει τον ΦΠΑ των εξόδων μιας εταιρείας, 'οπως συνηθίζει εδώ και πολλά χρόνια,  τότε όλες οι εταιρείες δεν έχουν πάνω από δύο με τρεις μήνες ζωής.Μετά φαλιμέντο.

3. Προτείνουν κάποιοι, να γίνονται όλες οι αγορές με μία κάρτα debit, δηλαδή κάρτα πορτοφόλι, ώστε και ο καταναλωτής να ελέγχεται για το πόθεν βρήκε το χρήμα για οποιαδήποτε αγορά, αλλά και ο έμπορος να ελέγχεται για το τι εισέπραξε.
Για σκεφθείτε όμως πόσα εκατομμύρια κάρτες πορτοφόλια θα βρίσκονται στα χέρια γερόντων και παιδιών που θα τις χρησιμοποιούν για αγορές ακόμη και από ψιλικατζίδικο.
Πόσοι φόνοι θα γίνονται κάθε μέρα και πόσοι τραυματισμοί κατά τις αναπόφευκτες ληστείες;

ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,  αφού σας κλέβουν τις κάρτες
Για το λόγο αυτό,
καλά θα κάνουν αυτοί που ανακάλυψαν την πυρίτιδα και τον Μεγάλο Αδελφό του σοβιετικού κομμουνιστικού τύπου, να μειώσουν τους φόρους για να κόψουν την φοροδιαφυγή και όχι να καούνε στην κόλαση, εισάγοντας στην Ελλάδα την μέθοδο με την οποία δεν θα μπορείς ούτε να αγοράσεις ούτε να πουλήσεις χωρίς να έχεις την κάρτα ή το τσιπάκι στο χέρι σου.
Εκτός, ξαναλέω, αν δεν τους ενδιαφέρει η κρίση του Θεού και θεωρούν ότι αυτά όλα είναι για γραφικούς και για παπάδες.
Νομίζω τα είπα απλά και κατανοητά.

4 Ιουλ 2013

ΙΟΥΛΙΟΣ - Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΗΝΑΣ



 ΙΟΥΛΙΟΣ - Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΗΝΑΣ

9 Ιουλίου 1821 - Απαγχωνισμός Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού
15 Ιουλίου 1974 - Πραξικόπημα εναντίων του Μακαρίου
20 Ιουλίου 1974 - Πρώτη φάση της Τουρκικής εισβολής
11 Ιουλίου 2002 - Συντριβή ελικοπτέρου Αρχηγού ΓΕΕΦ, Στρατηγού Ευάγγελου Φλωράκη
11 Ιουλίου 2011 - Εκρηξη στη Ναυτική βάση στο Μαρί.
1 Ιουλίου 2013 - Η Κύπρος επίσημα Χρεοκοπημένη;
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.
Το σάπιο κατεστημένο σύστημα καλά κρατεί.

"Το νύν, ανταν να τρώ΄την γην, τρώει την γην θαρκέται,
μα πάντα τζιείνον τρώεται τζιαι τζιείνον καταλιέται."

πηγή: facebook

3 Ιουλ 2013

ΥΠΕΚΑ: Υποχρεωτική ηλεκτρονική ταυτότητα σε όλα τα δημόσια – ιδιωτικά κτίρια



Προχωρημένη εφαρμογή Ατζέντας 21, παγκόσμια πατέντα, σε υπάκουο πειραματόζωο...
 Όλα τα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια θα πρέπει υποχρεωτικά, εντός 10 ετών, να αποκτήσουν ηλεκτρονική ταυτότητα, που αποτελεί μία αναλυτική καταγραφή της κατάστασης του κτιρίου, σύμφωνα με...
 το ΠΔ που προωθεί το Υπουργείο Περιβάλλοντος, αφού οι ιδιοκτήτες θα πρέπει σε συνεργασία με ιδιώτη μηχανικό να καταχωρήσουν όλα τα στοιχεία που αφορούν στο κτίριο.

 Στην ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου υποχρεωτικά θα πρέπει να καταχωρούνται, επίσης οι επισκευές, ανακαινίσεις που απαιτούν οικοδομική άδεια, ακόμη και οι ημιυπαίθριοι και αυθαίρετοι χώροι όπως και οι ενεργειακές επιθεωρήσεις.
 Σε περίπτωση μεταβίβασης είτε σε περίπτωση έκδοσης έγκρισης δόμησης ή εργασιών μικρής κλίμακας για οποιοδήποτε ακίνητο θα απαιτείται υποχρεωτικά η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής ταυτότητας η οποία θα εμπλουτίζεται με νέα δεδομένα και μετά από κάθε περιοδικό έλεγχο, ο οποίος θεσπίζεται πλέον για όλα τα κτίρια.

 Για κατοικίες, κτίρια γραφείων, νοσοκομεία, σχολεία εμπορικά κτίρια ο περιοδικός έλεγχος θα γίνεται κάθε 10 χρόνια, κάθε 8 χρόνια θα ελέγχονται θέατρα, κινηματογράφοι βιομηχανικά κτίρια, πρατήρια υγρών καυσίμων και εμπορικά κέντρα, κάθε 15 χρόνια αποθήκες και σταθμοί αυτοκινήτων.

 Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Σταύρο Καλαφάτη η ηλεκτρονική ταυτότητα θα εγγυηθεί για την ασφάλεια των κτιρίων ενω παράλληλα η πολιτεία θα αποκτήσει με σαφή εικόνα του δομημένου χώρου.
 Στην περίπτωση που κάποιοι ιδιοκτήτες δεν ανταποκριθούν στην υποχρέωση για συμπλήρωση της ταυτότητας κτιρίου τότε τα κτίρια θα θεωρούνται και θα χαρακτηρίζονται αυθαίρετα και θα επιβάλλονται σχετικές κυρώσεις περί αυθαιρέτων. (skai)