31 Δεκ 2015

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της Παναγίας



Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της Παναγίας [ΒΙΝΤΕΟ 2015]



Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Μια σπουδαία Πατερική θέση για τους ανάξιους άρχοντες


«Κατά την καρδία του λαού και οι άρχοντες αυτού». 


Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Μια σπουδαία Πατερική θέση για τους ανάξιους άρχοντες [ΒΙΝΤΕΟ 2015]

    Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.

    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!

    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015, μετατέθηκε αναγκαστικά, με εντολή της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 



29 Δεκ 2015

Γέροντας Παΐσιος: Όταν ο Σατανάς θα οργιάζει, οι Έλληνες θα βρίσκονται σε νάρκη



«Η Ελλάδα έχασε τον δρόμο της. Η αμαρτία και η ασωτία βασιλεύουν στους ανθρώπους, αλλά μας αγαπά ο Θεός και περιμένει την μετάνοιά μας» έλεγε ο Γέροντας Παϊσιος που δεν είναι ζωντανός, για να δει τη σημερινή κατάσταση, ωστόσο όλα τα είχε προβλέψει…

Ο Γέροντας Παΐσιος στα θέματα της Πατρίδος δεν ήθελε οι Χριστιανοὶ να είναι αδιάφοροι.

Λυπόταν που έβλεπε πνευματικοὺς ανθρώπους νὰ επιζητούν να βολευθούν οι ίδιοι και να μην ενδιαφέρονται για την Πατρίδα.

Έλεγε: «Σε μια εποχή που ο Σατανάς οργιάζει και οι άνθρωποί του οργανώνονται, οι Έλληνες βρίσκονται σε νάρκη. Τον εαυτό του μόνο κοιτάει να βολέψη ο καθένας και τίποτε περισσότερο. Και ό,τι να τους κάνεις, όσο κι αν τους κουνήσης, με τίποτε δεν ξυπνούν».

Ο καημός του και η απορία του ήταν πως οι υπεύθυνοι δεν αντιλαμβάνονται που οδηγούμαστε.

Ο ίδιος από παλαιά διέβλεπε την σημερινή κατάσταση και ανησυχούσε, αλλά δεν διέσπειρε τις ανησυχίες του στον κόσμο. Έδινε ελπίδα και αισιοδοξία. Έλεγε: «Απὸ το κακό που επικρατεί σήμερα θὰ βγει μεγάλο καλό. Βλέπω μια ελιά. Το ένα της κλωνάρι έχει ξεραθεί, το άλλο το τρώγει η κάμπια και θα ξεραθή και αυτό. Αλλά πετιέται ένα άλλο βλαστάρι από κάτω που έχει πολύ θυμό (δύναμη) και αναπτύσσεται γρήγορα»…

Μιλούσε αυστηρά για αυτούς που ψήφιζαν αντιχριστιανικούς νόμους…

Κάποιος Πρωθυπουργός, του οποίου κατεδίκαζε δημοσίως ενέργειες επιζήμιες για το Έθνος και την Εκκλησία, ζήτησε να τον συναντήση στην Σουρωτή.

Ο Γέροντας απάντησε: «Ας έρθη, θα του τα ψάλω και μπροστά του». Είχε το ψυχικό σθένος αυτός ο πτωχός καλυβίτης να υψώνη την φωνή του άφοβα μπροστά στους ισχυρούς της ημέρας.

πηγη pentapostagma

Βίος Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου

25 Δεκ 2015

Γεννιέται το Φως του Κόσμου



Την ημέρα του μεγάλου και ανερμηνεύτου γεγονότος της κατά σάρκας Γεννήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού από την Υπεραγία Θεοτόκο τιμά σήμερα, 25 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία μας.
Μετά τον Ευαγγελισμό της Παρθένου Μαρίας από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ και ενώ πλησίαζε ο καιρός να τελειώσουν οι εννιά μήνες από την υπερφυσική σύλληψη του Χριστού στην Παρθενική μήτρα της Παναγίας μας, ο Καίσαρ Αύγουστος διέταξε απογραφή του πληθυσμού του ρωμαϊκού κράτους. Τότε ο Ιωσήφ μαζί με τη Θεοτόκο, ξεκίνησαν για τη Βηθλεέμ, για να απογραφούν εκεί.
Έτσι ξεκίνησαν από την Ναζαρέτ και ύστερα από ένα μεγάλο ταξίδι έφτασαν στην Βηθλεέμ... όπου επειδή είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου δεν κατάφεραν να βρουν κατάλυμα, παρά μόνο ένα φτωχικό σπήλαιο.
Εκεί η Θεοτόκος γέννησε τον Κύριο Ιησού Χριστό και σπαργάνωσε σαν βρέφος τον Κτίστη των απάντων. Έπειτα Τον έβαλε επάνω στη φάτνη των άλόγων ζώων, διότι «έμελλε να ελευθέρωση ημάς από την αλογίαν», όπως γράφει ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης.
Από τότε, όλοι οι πιστοί χριστιανοί με χαρά ψάλλουν τον ύμνο των Αγγέλων εκείνης της νύχτας: «Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία» (Ευαγγέλιο Λουκά, Β' 1-20).
Δηλαδή, Δόξα ας είναι στο Θεό, που βρίσκεται στα ύψιστα μέρη του ουρανού και στη γη ολόκληρη, που είναι ταραγμένη από την αμαρτία ας βασιλεύσει η Θεία Ειρήνη, διότι ο Θεός έδειξε την αγάπη Του στους ανθρώπους με την ενανθρώπηση του Υιού Του.
Ανάλυση ονόματος:
ΧΡΙΣΤΟΣ: Ο εκλεκτός, αυτός που έχει το χρίσμα, ο απεσταλμένος από τον Θεό για να σώσει τον κόσμο.
Απολυτίκιο:
Ήχος δ'.
Η γέννησίς σου Χριστέ ο Θεός ημών, ανέτειλε τω κόσμω, το φως το της γνώσεως· εν αυτή γαρ οι τοις άστροις λατρεύοντες, υπό αστέρος εδιδάσκοντο, σε προσκυνείν, τον Ήλιον της δικαιοσύνης, και σε γινώσκειν εξ ύψους ανατολήν, Κύριε δόξα σοι.


agioritikovima
prisonplanet

π.Νικ.Μανώλης, Άγ.Κοσμάς Αιτωλός ''Δαιμονίζονται όσοι μεταλαμβάνουν ανεξομολόγητοι''





20 Δεκ 2015

Ο τετράγωνος κώδικας (QR code) απεικονίζει τον ναό του Σολομώντος!




Ο νέος τετράγωνος κώδικας, ή QR code αντικαθιστά ταχύτατα τον παλιό γραμμωτό κώδικα (bar code). Το “QR” προέρχεται από την λέξη “square” που σημαίνει «τετράγωνο», αλλά υπάρχει αμφιβολία . Με τον νέας μορφής κώδικα σφραγίζονται όλα τα προϊόντα αλλά επιπλέον και οι παρεχόμενες υπηρεσίες. Στους περισσότερους είναι γνωστό ότι ο παλιός μονοδιάστατος γραμμωτός κώδικας περιείχε το 666. Το κάθε ζεύγος γραμμών ήταν και ένας αριθμός. Το πρώτο, το τελευταίο και το μεσαίο ζεύγος καθέτων γραμμών ήταν μακρύτερα και χωρίς γραμμένο αριθμό από κάτω όπως συνέβαινε με τα άλλα ζεύγη γραμμών. Το κάθε ζεύγος ήταν ομοιόμορφο που σημαίνει ότι απεικόνιζε τον ίδιο αριθμό. Ο αριθμός αυτός ήταν το έξι (6). Τρία ζεύγη, τρία εξάρια. Αυτά αφορούσαν τον αντικαθιστάμενο κώδικα.
Ο νέος δισδιάστατος κώδικας, ως συνέχεια του προηγουμένου, θα ήταν αδύνατο να μην έχει συγγενικά προς τον προηγούμενο σιωνιστικά στοιχεία, διότι αυτοί που επινοούν όλα αυτά είναι οι ίδιοι. Ότι νεότερο επιβάλλεται, ανάλογα με την εξέλιξη των μηχανών, γίνεται γιατί εξυπηρετεί καλύτερα τους παγκόσμιους άρχοντες που επιβουλεύονται την ελευθερία μας. Ο νέος τετράγωνος κωδικός είναι εμπνευσμένος από τον ναό του Σολομώντος όπως αυτός ήταν κτισμένος κατά τα χρόνια που έζησε ο Χριστός. Στον τετράγωνο κώδικα απεικονίζεται η κάτοψη του ναού.
Ο ναός του Σολομώντος, σε παλιά κυρίως κείμενα στα οποία υπάρχει η κάτοψή του, έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
1. Είναι απολύτως τετράγωνος. Απολύτως τετράγωνο είναι και το θυσιαστήριο στο κέντρο του ναού.
2. Στις τέσσερις γωνίες του, οι τεράστιες κολώνες του οικοδομήματος αναπαριστώνται με δύο μαύρα τετράγωνα που το ένα βρίσκεται μέσα στο άλλο.
3. Το εσωτερικό του ναού είναι κατάστικτο από μικρά τετραγωνάκια που αναπαριστούν κίονες.
Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά έχει και ο τετράγωνος κώδικας.



Σε παλιές γκραβούρες στις οποίες είναι σχεδιασμένη η Ιερουσαλήμ, ο ναός του Σολομώντος απεικονίζεται πάλι ομοίως. Δηλαδή, απολύτως τετράγωνος, με τα χαρακτηριστικά τετράγωνα στις γωνίες και κατάστικτος λόγω των πολλών κιόνων οι οποίοι υπήρχαν μέσα αλλά και γύρω από τον ναό. Το πλέον οφθαλμοφανές χαρακτηριστικό του στοιχείο στην κάτοψη είναι τα τέσσερα διπλά γωνιακά τετράγωνα.



Υπάρχουν και πρέπει να προσεχθούν δύο συμβολισμοί οι οποίοι έχουν ιδιαίτερη σημασία. Πρώτον, σε όλους τους τετράγωνους κώδικες στις τρείς γωνίες τα διπλά τετράγωνα είναι εμφανή, ενώ δεν είναι τόσο εμφανή στην τέταρτη γωνία (πάντοτε στην κάτω δεξιά), αλλά υπάρχουν εσωτερικότερα. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγο και ο τέταρτος γωνιακός μεγάλος κίονας πλησιάζει στη θέση του και ο ναός ολοκληρώνεται. Αυτό δεικνύει ο συμβολισμός. Στην πραγματικότητα, επειδή ο ναός του Σολομώντος ήδη έχει κτιστεί στην Βραζιλία, το μόνο που μένει είναι να τοποθετηθεί στην Ιερουσαλήμ για να εκπληρωθούν και οι προφητείες των αναμενόντων τον Αντίχριστο. Σύμφωνα με αυτές ο ναός τους πρέπει να κτιστεί σε τρείς ημέρες, αλλά επειδή σε τρείς ημέρες ναός δεν κτίζεται, πρέπει να βρεθεί ένας άλλος εντυπωσιακός, «θαυματουργικός», τρόπος ώστε οι άπιστοι να εκστασιαστούν και να πιστέψουν στον νέο θεό. Η απόκρυφη, για μας, τεχνολογία της αντιβαρύτητος θα έχει τον λόγο αφού φυσικά πρώτα γκρεμιστούν τα τζαμιά που υπάρχουν επάνω στην περιοχή όπου υπήρχε παλιά ο ναός στην Ιερουσαλήμ.
Δεύτερον, στο κέντρο πολλών τετραγώνων κωδίκων υπάρχει το εμπορικό σήμα της εταιρείας την οποία αντιπροσωπεύει ο κώδικας αυτός. Κατ’ αντιστοιχία στο κέντρο του ναού του Σολομώντος υπήρχε η αγία τράπεζα ή το θυσιαστήριο που ήταν το ιερότερο τμήμα του ναού. Altar of burnt offering, όπως το ονομάζουν. Ο παραλληλισμός είναι σαφέστατος και γι αυτόν το λόγο οι εταιρείες δεν τοποθετούν το εμπορικό τους σήμα σε κάποιο άλλο σημείο του τετραγώνου κώδικα παρά μόνον στο κέντρο, το οποίο αντιστοιχεί στο ιερότερο τμήμα του ναού που είναι το θυσιαστήριο. Η κάθε εταιρεία δραστηριοποιείται έχοντας ως κύριο στόχο, ιερότερο έπαθλο και «Θεό» το χρήμα γύρω από το οποίο συγκεντρώνονται όλες της οι δραστηριότητες. Τίποτα δεν γίνεται κατά τύχη.



Όσο περνάει ο καιρός τόσο οι παγκόσμιοι εξουσιαστές μας δείχνουν όλο και σαφέστερα την εμμονή τους προς την επίτευξη του στόχο τους, με ιεροτελεστικό τρόπο, που δεν είναι άλλος από την υποδοχή του Αντίχριστου στον οποίο θέλουν να παραδώσουν τα πάντα. Τα πάντα που περιβάλλονται από τον αέρα.

Χρήστος Μαντζιάρης


πηγή:

17 Δεκ 2015

Η Μονσάντο! Μας ταΐζουν καρκίνο – Δείτε τα προϊόντα – «Θάνατο»



Η Μονσάντο,μία απο τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταλλαγμένων προϊόντων έχει καταφέρει να φτιάξει έναν κόσμο υπέρ της.

Το καλύτερο δημιούργημα της είναι η τροποποιημένη σόγια (καταφέρνοντας να εξαφανίσει την φυσιολογική),σχεδόν όλες οι εταιρείες του κόσμου προμηθεύονται σόγια απο την Μονσάντο.

Μία απο αυτές είναι η Φερρέρο.Πριν απο λίγο καιρό μία μητέρα προχώρησε με μήνυση στην εταιρία διότι όπως είπε δίνει ψεύτικες πληροφορίες για τα συστατικά της και πολλοί έχουν παρασυρθεί απο την έξυπνη τακτική μάρκετινγκ της.Μία μερίδα(2 κουταλιές της σούπας)περιέχει 21 γραμμάρια ραφιναρισμένης ζάχαρης.

Για παράδειγμα η λίστα συστατικών που περιέχει η Nutella είναι:
α)Τροποποιημένο φοινικέλαιο
β)Αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη
γ)Μείωση ανόργανων συστατικών όρου γαλάτων ,
δ)Λεκιθίνη ΣΌΓΙΑΣ ,ε)Βαννιλίνη (τεχνητό άρωμα)
Προϊόντα της Φερρέρο είναι: 1)Ferrero Rocher ,2)Nutella,3)Kinder Delice ,4)Tic Tac,5)Kinder Έκπληξη,6)Kinder Joy,7)Kinder Bueno

Τελευταία πειράματα στην Γαλλία σε ποντικούς δείχνουν ότι η σόγια προκαλεί κακοήθεις όγκους..


stroumfaki.org

16 Δεκ 2015

Βρέθηκε η Εκκλησία της Λαοδικείας, στη Λαοδίκεια... Σημεία των καιρών ???



ΟΙ 7 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ :

1. Η Εκκλησία της Εφέσου, στην Έφεσο .

2. Η Εκκλησία της Σμύρνης, στη Σμύρνη .

3. Η Εκκλησία της Περγάμου, στη Πέργαμο .

4. Η Εκκλησία των Θυάτειρων, στα Θυάτειρα .

5. Η Εκκλησία των Σάρδεων, στις Σάρδεις .

6. Η Εκκλησία της Φιλαδέλφειας, στη Φιλαδέλφεια .

7. Η Εκκλησία της Λαοδικείας, στη Λαοδίκεια .


"Μέχρι που να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες, μπορεί νά 'ρθη η οργή του Θεού"




Οί νέες ταυτότητες

- Γέροντα, είπε κάποιος: «Πώς το πεντοχίλιαρο έχει το 666 και τό χρησιμοποιούμε; Το ίδιο θα είναι και η ταυτότητα».


- Το πεντοχίλιαρο είναι νόμισμα - και η λίρα της Αγγλίας έχει επάνω την Βικτώρια " αυτό δεν με πειράζει. «Τα Καίσαρος Καίσαρι»". Εδώ όμως είναι η ταυτότητα μου, είναι κάτι προσωπικό- δεν είναι νόμισμα. Ταυτότητα σημαίνει ό,τι και η λέξη " ταυτίζεται δηλαδή κανείς μ' αυτά που δηλώνει. Βάζουν τον διάβολο και υπογράφω ότι τον αποδέχομαι. Πώς νά τό κάνω αυτό;

- Γέροντα, τί σχέση έχει αυτη η ταυτότητα με τό σφράγισμα;

- Η ταυτότητα δεν είναι τό σφράγισμα " είναι η εισαγωγή τού σφραγίσματος.

- Ο κόσμος, Γέροντα, ρωτάει τι να κάνουν σχετικά με τις νέες ταυτότητες.

- Εσείς καλύτερα, όταν σας ρωτούν, να τους λέτε νά συμβουλεύονται τους Πνευματικούς τους και να κάνουν υπομονή να δουν πώς θα ενεργήση η Εκκλησία, γιατί πολλοί κάνουν ερωτήσεις, άλλα λίγοι καταλαβαίνουν τις απαντήσεις. Αφού ξεκάθαρα τα γράφω στο φυλλάδιο «Σημεία των καιρών», ας ενεργήση ο καθένας ανάλογα με την συνείδηση του. Βέβαια μερικοί είπαν: «Έ, αυτά είναι μια γνώμη ενός καλογήρου " δεν είναι η θέση της Εκκλησίας». Εγώ όμως δεν είπα δική μου γνώμη, άλλα διατύπωσα απλά τα λόγια του Χριστού, του Ευαγγελίου, γιατί την δική μας γνώμη πρέπει να την υποτάσσουμε στο θέλημα του Θεού, που εκφράζεται μέσα στο Ευαγγέλιο. Άλλοι, τα αντίθετα από όσα λέω, λένε ότι τα είπε ο πατήρ Παΐσιος. Μερικοί πάλι που τα ακούν, αφού είναι τόσο σοβαρά θέματα, δεν ρωτούν αν είναι έτσι, αν πράγματι τα είπα, άλλα τα πιστεύουν. Εγώ δεν φοβάμαι τα λέω έξω από τα δόντια. Έρχονται στό Καλύβι, πετάν εξάρια στό κουτί. Καλά αυτά, τέλος πάντων! Μια μέρα πέταξαν μια πινακίδα έξω από την πόρτα... Νόμιζα ότι ήρθε κάποιος, δεν με βρήκε και έγραψε «απουσιάζει», για να το δη και κανείς άλλος. Κοιτάω μετά, τι να δω! Είχε μια βρισιά! Τέτοια βρισιά δεν είχα ακούσει ούτε κοσμικός. Θά φάη ένα σκούπισμα όλη αυτή η κατάσταση, άλλα θά περάσουμε μια μπόρα. Ο κόσμος έχει ξεσηκωθή, και εμείς πρέπει να ξεσηκωθούμε με πολλή προσευχή.

Άλλοι ενδιαφέρονται για το θέμα των ταυτοτήτων, άλλοι το εκμεταλλεύονται και δημιουργούν προβλήματα. Η Εκκλησία πρέπει να πάρη μια θέση σωστή. Να μιλήση, να εξήγηση στους πιστούς, για να καταλάβουν ότι, αν πάρουν την ταυτότητα, αυτό θα είναι πτώση. Συγχρόνως να ζητήση από το κράτος τουλάχιστον να μην είναι υποχρεωτική η νέα ταυτότητα. Αν η Εκκλησία λάβη μια θέση σοβαρή και σεβασθούν την ελευθερία των πιστών και οποίος θέλει θα βγάλη νέα ταυτότητα, όποιος θέλει θα έχη την παλιά, τότε θα την πληρώσουν μόνο μερικά γερά καρύδια, γιατί οι άλλοι θα τους πηγαίνουν κόντρα. Ο πολύς κόσμος θα κάνη την δουλειά του. Όσοι θα θέλουν να εξυπηρετηθούν θα έχουν την νέα και οι άλλοι οι καημένοι, οι ευλαβείς, θα έχουν την παλιά ταυτότητα και θα τους ταλαιπωρούν.
Τώρα, αφού ο υπουργός υποσχέθηκε να μη βάλη το 666 στις ταυτότητες ούτε ορατώς ούτε αοράτως, και αυτό κάτι είναι. Θά κάνουμε υπομονή, θα δείξουν τα πράγματα. Και μόνον που λένε ότι δεν βάζουν το 666, είναι κάτι. Αρνούνται και οι ίδιοι. Ας δούμε τελικά τι θα βάλουν. Μέχρι που να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες, μπορεί νά 'ρθη και η οργή του Θεού. Υστερα, δέν είναι ότι σε είκοσι τέσσερις ώρες θα πρέπη να βγάλουν όλοι ταυτότητες. Ας βγουν οι πρώτες " θά εξετασθούν και, αν βγη ψεύτης ο υπουργός, θα είναι δίκαιος ο αγώνας. Αν τώρα συνεχίσουμε τίς διαμαρτυρίες, εκείνοι θα πουν: «Νά, αυτοί δημιουργούν ταραχές. Ενώ δεν τίθεται θέμα, φωνάζουν και διαμαρτύρονται». Το σκυλί, αν είναι καλός φύλακας, γαυγίζει, όταν έρχεται ο κλέφτης. Όταν ο κλέφτης φύγη, σταματάει. Αν συνέχιση να γαυγίζη, τότε δεν είναι καλός φύλακας.

- Γέροντα, είπαν ακόμη, επειδή έχουμε ανεξιθρησκία, να μην αναγράφεται το θρήσκευμα στις νέες ταυτότητες.

-Ναι, αυτούς δεν τους ενδιαφέρει, εμένα όμως με ενδιαφέρει, γιατί είναι η ταυτότητα μου. Γράφει από που είμαι και τι είμαι. Αν δεν μπη το θρήσκευμα, θά δημιουργηθούν προβλήματα. Θα πάη λ.χ. ένας στο γραφείο γάμων. Αν λέη η ταυτότητα «Ορθόδοξος» - άσχετα πόσων καρατιών είναι -, εντάξει. Αν όμως δεν γράφη τό θρήσκευμα, πώς θα του δώσουν άδεια γάμου; Για την Εκκλησία αυτό είναι μπέρδεμα. Αν πάλι μπη το θρήσκευμα προαιρετικά, θα είναι και σαν ομολογία. Η Ευρώπη είναι Ευρώπη. Εδώ είναι διαφορετικά.

πηγή: hggiken.pblogs.gr

Υψηλής τεχνολογίας ταυτότητες

14 Δεκ 2015

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ? θὰ ἔρθουν τὰ ἔσχατα ὅταν ‘‘φυτρώσει ἕνα δενδράκι καὶ θὰ σχίσει αὐτὸν τὸν συμπαγῆ βράχο στὴ μέση ’’.



ὁ Ἅγιος κοίταξε γύρω του καὶ εἶδε ἔνα συμπαγῆ βράχο . Μὲ πόνο ψυχῆς τοὺς ἐξήγησε ὅτι ὅλα αὐτὰ θὰ ἐκπληρωθοῦν καὶ θὰ ἔρθουν τὰ ἔσχατα ὅταν ‘‘φυτρώσει ἕνα δενδράκι καὶ θὰ σχίσει αὐτὸν τὸν συμπαγῆ βράχο στὴ μέση ’’.


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μας έστειλε ένας καλός φίλος της ιστοσελίδας από την Λαμία της κεντρικής Ελλάδας την προφητεία του μεγάλου Αγίου της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του πιο πολύ γνωστού ως Πατροκοσμά, ένας Άγιος που άφησε μεγάλη παρακαταθήκη για την Ελλάδα και είχε προφητέψει 250 χρόνια πριν τα μελλούμενα και τα σημερινά.

Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την προφητεία.

«Προσπαθοῦν μὲ ‘‘ συρματόσχοινο ’’ νὰ ἀναστείλουν τὴν ἐκπλήρωση τῆς προφητείας τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ ! ! !
Γράφει ὁ Γεώργιος Λατσὸς , Μηχανολόγος Μηχανικὸς Ε . Μ . Π . Συνταξιοῦχος ΔΕΗ , Πρόεδρος τῶν Φίλων τοῦ Ἁγίου Ὄρους Λαμίας .
Ἀφορμὴ γιὰ τὸ παρὸν ἄρθρο ἤταν ἡ τελευταῖα ἐπίσκεψη στὸ Ἅγιον Ὄρος ( Νοέμβριος 2015 ) σὲ κελὶ σεβαστοῦ ἱερομονάχου στὶς Καρυὲς . Ἐκεῖ μεταξὺ τῶν ἄλλων σὲ ἕνα ἀρχονταρίκι ῥώτησα γιὰ μία περιέργη ἀσπρόμαυρη φωτογραφία ( προπολεμικὴ σὲ ἡμερομηνία ) ποὺ ἀπεικόνιζε ἕνα δένδρο ποὺ εἶχε φυτρώση ἀνάμεσα σὲ δύο βράχια . Ὁ ἱερομόναχος μοῦ ἐξήγησε ὅτι πρόκειται γιὰ ἕναν τὸπο τὸν ὁποῖον εἶχε ἐπισκεφθεῖ ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλὸς τὸ ἔτος 1765 καὶ εἶχε μιλήσει , ὅπως πάντα ἔκανε στοὺς κατοίκους τῆς περιοχῆς . Ὑπάρχει καὶ μικρὸ εἰκονοστάσι ὅπως φαίνεται στὴν φωτογραφία , γιὰ νὰ θυμίζει τὴν θέση αὐτὴ . Συνήθως ἔστηνε γιὰ ἀνὰμνηση καὶ ἔναν σταυρὸ . Ὅμως αὐτὴ τὴ φορὰ ὁ γέροντας ἤταν ἀνήσυχος καὶ μοῦ πρότεινε νὰ πάω καὶ νὰ διαπιστώσω ‘‘ ἰδίοις ὄμμασι ’’ τὴν πληροφορία ὅτι οἱ κάτοικοι ( καὶ καλὰ ἔκαναν γιὰ λόγους ἀσφαλείας ) εἶχαν προσδὲσει τοὺς δύο ( ἀποκολλημένους πλέον ) βράχους μὲ συρματόσχοινο . Πράγματι στις 3 Δεκεμβρίου 2015 , βρέθηκα στὸ σημεῖο αὐτὸ στὸ ( Μεταξοχώρι )
Ἁγιᾶς Λαρίσης ( περίπου 3 χιλιόμετρα ἔξω ἀπὸ τὴν Ἁγιᾶ ) καὶ ἔγινε ἡ φωτογράφηση ἀπὸ ὅλες τὶς πλευρὲς . Διαπίστωσα ὅτι πράγματι ὁ ἔνας βράχος ἔχει τελείως ἀποκολληθεῖ καὶ οἱ κάτοικοι τὸν ἔχουν πρόσδεσει μὲ χονδρὸ συρματόσχοινο (διαμέτρου 20 χιλιοστὰ ) για τὸν κίνδυνο τῆς κατολίσθησὴς του πρὸς τὸ χωριό . Ἡ ἱστορία ἀναφέρει λοιπὸν , ὅτι ὅταν πέρασε ἀπὸ ἐκεῖ ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλὸς τὸ ἔτος 1765 ( σήμερα 2015 δηλαδὴ πρὶν ἀπὸ 250 χρόνια ἀκριβῶς ) συγκεντρώθηκαν ἐκεῖ οἱ κάτοικοι τοῦ χωριοῦ ( καλοπροαίρετοι καὶ μὴ ὅπως πάντα συνέβαινε ) καὶ τοὺς μίλησε μὲ πόνο ψυχῆς γιὰ τὴν μετάνοια , γιὰ τὴν Ἐθνικὴ ἀφύπνιση , γιὰ νὰ μιλᾶνε ἑλληνικὰ στὰ σπίτια τους ,για νὰ μαθαίνουν ἑλληνικὰ γράμματα στὰ παιδιὰ τους καὶ νὰ ἀποφεύγουν τὸν ἐκτουρκισμὸ , γιὰ τὴν τήρηση τῆς ἀργίας τῆς Κυριακῆς καὶ ὅλα τὰ ἄλλα τὰ ὁποῖα διασώθηκαν σὲ μᾶς ἀπὸ τὴν παράδοση .


Ὁ μακαριστὸς Μητροπολίτης Φλωρίνης Αὐγουστῖνος Καντιώτης ἔχει γράψει πολὺ καλὸ καὶ μικρὸ σχετικὸ βιβλίο γιὰ τὸν βίο , τὶς προφητεῖες καί τὶς διδαχὲς τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλού ποὺ ὑπάρχει σὲ ὅλα τὰ χριστιανικὰ βιβλιοπωλεία . Τοὺς μίλησε ὅπως πάντα καὶ γιὰ τὸ Ποθούμενο ( κωδικὴ λέξη τῆς ἀπελευθέρωσης ἀπὸ τοὺς Τούρκους ) καὶ τοὺς ἔδινε κουράγιο γιὰ τὸ ὅτι γρήγορα θὰ ἐρχόταν αὐτὸ , ὅπως καὶ πραγματικὰ ἔγινε σὲ 56 χρόνια περίπου ἀπὸ τότε ( 1765 – 1821 ) . Ὅμως τὸν ῥωτοῦσαν καὶ γιὰ ὅλα τὰ ἄλλα ποὺ τοὺς ἀπασχολοῦσαν καὶ ὁ φωτισμένος καὶ χαριτωμένος ἀπὸ τὸ Ἅγιο Πνεῦμα ἱερομόναχος τοὺς μιλοῦσε καὶ γιὰ τὰ ἔσχατα , για τὴν διάλυση τῆς Τουρκίας ἀπὸ τὸ Ξανθὸ Γένος , γιὰ τὴν Κωνσταντινούπολη καὶ τὴν ‘‘ Ἁγιὰ Σοφιὰ ’’ ( πάλι μὲ χρόνους μὲ καιροὺς πάλι δικὰ μας θἆ ’ ναι ). Μιλοῦσε γιὰ πολέμους μὲ παράξενα & πολὺ καταστροφικὰ ὄπλα , τὴν μεγάλη πεῖνα ποὺ θὰ ἔρθει , γιὰ παράξενες ἐφευρέσεις μέ ‘‘ σιδερένια πουλιὰ ’’ ποὺ θὰ πετᾶνε στὸν οὐρανὸ , γιὰ ἅμαξες ποὺ θὰ τρέχουν στὸν κάμπο χωρὶς ἄλογα πιὸ γρήγορα ἀπὸ τὸν ‘‘ λαγό ’’ , γιὰ τὸ ὅτι θὰ δέσουν τὴ γῆ μέ ‘‘ κλωστὲς ’’, γιὰ τὸ ὅτι θὰ γυρίζει ὁ διάβολος μὲ τὸ κολοκύθι του γύρω ἀπὸ τὴ γῆ ( δορυφόροι ) , γιὰ τὸν διάβολο ποὺ θὰ μπεῖ μέσα στὰ σπίτια μας ( τηλεόραση ) καὶ τὰ κέρατὰ του θὰ εἶναι στὰ κεραμίδια ( κεραῖες ) καὶ ἄλλα πολλὰ ποὺ ἀναφέρονται ἐκτενῶς στὶς προφητεῖες του .


Βεβαίως γινόταν ( ὅπως πάντα ) ὁ σχετικὸς περίγελος ὅταν ἔλεγε αὐτὰ τὰ θαυμαστὰ ποὺ θὰ συμβοῦν καὶ θὰ τὰ δοῦνε οἱ ἐπόμενες γενεὲς . Ὅπως πάντα , ὅλοι τὸν ῥωτοῦσαν , ἄλλοι μὲ περιέργια , ἄλλοι μὲ θαυμασμὸ καὶ ἄλλοι μὲ δυσπιστία ‘‘ καὶ πότε θὰ γίνουν αὐτὰ Πατροκοσμᾶ ; πότε θὰ εἶναι τὰ ἔσχατα ; ’’ Στὴν περίπτωσὴ μας συγκεκριμένα , ἀναφέρει ἡ ἱστορία , ( στὸ Μεταξοχώρι ) , ὁ Ἅγιος κοίταξε γύρω του καὶ εἶδε ἔνα συμπαγῆ βράχο . Μὲ πόνο ψυχῆς τοὺς ἐξήγησε ὅτι ὅλα αὐτὰ θὰ ἐκπληρωθοῦν καὶ θὰ ἔρθουν τὰ ἔσχατα ὅταν ‘‘φυτρώσει ἕνα δενδράκι καὶ θὰ σχίσει αὐτὸν τὸν συμπαγῆ βράχο στὴ μέση ’’.
Βεβαίως ὁ περίγελος ἀποκορυφώθηκε γιατὶ κανένα δενδράκι δὲν ὑπῆρχε , παρὰ μόνο γρασσίδι καὶ ὁ βράχος φαινόταν συμπαγὴς καὶ ἀκλόνητος . Ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ἔφυγε καὶ πῆγε ἀλλοῦ νὰ ὁμιλήσει καὶ νὰ ἐμψυχώσει τοὺς ὑπόδουλους Ἕλληνες . Ἀλλὰ ἄλλοι δέχτηκαν τὶς διδαχὲς του καὶ ἵδρυσαν σχολεῖα , ἔκτισαν ἐκκλησίες λειτούργησαν κατηχητικὰ , διόρισαν δασκάλους κ.τ.λ. σύμφωνα μὲ τις ὑποδείξεις τοῦ Ἁγίου. Ἄλλοι ὅμως τὸν περιγέλασαν καὶ τοῦ ἀπαγόρευσαν νὰ προσεγγίσει στὸν τόπο τους ( ὅπως συνέβη στὴν Λευκάδα ) , ἀλλοῦ δὲν τοῦ ἔδωσαν νερὸ ( Λάρισα) ἀλλοῦ τὸν προπηλάκισαν καὶ τοῦ ἔσχισαν τὸ ὑποκάμισο ( ὑπάρχει σήμερα ματωμένο σὲ μουσεῖο ) καὶ τελικὰ τὸν κρεμάσαν γιατὶ ἔλεγε να σταματήσουν τὰ παζάρια τῆς Κυριακῆς καὶ να γίνονται τὸ Σάββατο ( πρᾶγμα ποὺ ἔθιγε ὅσους ἤθελαν ἀργία τὸ Σάββατο καὶ ἐργασία τὴν Κυριακὴ τὴν ἡμέρα τοῦ Κυρίου ! ! ! ) Μία φορὰ ἀναφέρεται τὸν διέσωσε ἀπὸ ἔναν διωγμὸ ἡ Χάμκω , ἡ μάνα τοῦ Ἀλῆ Πασᾶ , ὁ ὁποῖος τὸν εἶχε σὲ μεγάλη ἐκτίμηση , μάλιστα τοῦ εἶχε πεῖ προφητικὰ ὅτι θὰ πάει στὴν Κωνσταντινούπολη ( ἤταν φιλοδοξία τοῦ Ἀλῆ νὰ γίνει σουλτάνος) , ὅπως καὶ πῆγε ( μὲ κόκκινα γένεια , τὸ κεφάλι του σὲ δοχεῖο μὲ μὲλι , συντηρητικὸ τῆς ἐποχῆς ) . Ἐξετάζοντας προσεκτικὰ τὴν φωτογραφία φοβᾶμαι ὅτι βρισκόμαστε μᾶλλον στὸ ‘‘ καὶ πέντε ’’ . Τὰ ‘‘ χιλιάρμενα ’’ κατεβαίνουν ἀπὸ τὴν Μαύρη Θάλασσα στὸ Αἰγαῖο & στὴ Μεσόγειο Θάλασσα , ( ὁ φονιᾶς τῶν ἀεροπλανοφόρων , οἱ S – 400 ἔχουν στηθεῖ μέσα στην Συρία γύρω ἀπὸ τὴν Τουρκία καὶ δὲν πρόκειται νὰ φύγουν , νέα καταστροφικὰ ὅπλα κάνουν τὴν ἐμφάνησὴ τους ( Καυτὸς Ἥλιος , Τελικὴ Κρίση , ὠραῖα ὀνόματα γιὰ πυραύλους ) . Οἱ Ἀρμένιοι , οἱ Κούρδοι , οἱ Ἰρανοὶ , οἱ Σύριοι ἔχουν ζητήσει τὴν βοήθεια τοῦ Ξανθοῦ Γένους , δηλαδὴ ἀκόμη καὶ μουσουλμανικὰ κράτη ζητᾶνε τὴ βοήθεια τοῦ Ὀρθοδόξου Ξανθοῦ Γένους καὶ ἐμεῖς οἱ Ὀρθόδοξοι Ἕλληνες δὲν τὴν ζητᾶμε , γιατὶ ‘‘ ἀνήκουμε στὴν ( λατινόφρονα & προτεσταντικὴ ) Δύσῃ ’’ ! ! ! Ἕλληνες Πατριῶτες Ὀρθόδοξοι Χριστιανοὶ , θαρσεῖτε μὴν πτοεῖστε , ἔχουμε ὁ καθὲνας μας τὸ ἰσχυρότερο ὄπλο στὰ χέρια μας , τὸ ὁποῖο τρέμει ἡ Νέα Τάξῃ Πραγμάτων. Ἂς ζητήσουμε μὲ τὸ κομβοσχοίνι μας τὸ Ἔλεος τοῦ Κυρίου καὶ θὰ μᾶς δοθεῖ ἄπλετα καὶ ἀπεριόριστα . Ὁ Χριστὸς μὲ ἕνα φύσιγμα θὰ διαλύσει τὸ σκοτεινὸ νέφος τῆς Διρθνοῦς τῶν τῶν Ἀσεβῶν . ‘‘ Κύριε Ἰησοῦ Χριστὲ ἐλέησὸν μας καὶ σῶσε μας ἀπὸ τὴν σατανικὴ Νέα Τάξῃ Πραγμάτων καὶ ὁδηγησὲ μας στὴν ὁδὸ τῆς..»


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

3 Δεκ 2015

«Μακαριος οποιος δεν αναπαυεται στην αναπαυση του»



°  Προσπαθουν να μας πεισουν οτι θα κανουν τη γη επιγειο παραδεισο.
Αλλα παραδεισος χωρις Χριστο δεν υπαρχει.
°  Να εχεις τοση εμπιστοσυνη στο Χριστο που να μην παιρνεις θεση αμυνα απεναντι στους ανθρωπους, αλλα να αφηνεις να σε υπερασπιζεται ο Χριστος. Ο θυμος διωχνει το Αγιο Πνευμα. Ο Χριστος μας υπεραστιζεται οπως τους μαθητες του στη Γεσθημανη.
°  Ο ουρανος και η γη να γινουν ενα, εμεις αν ειμαστε με το Χριστο, δεν θα παθουμε τιποτα.
°  Οσο ο Πετρος κοιταζε το Χριστο βαδιζε πανω στα κυματα, οταν αρχισε να κοιτα τα κυματα και τον ανεμο αρχισε να βυθιζεται. Να μην κοιτατε τους πειρασμους, μην ανοιγετε διαλογο με τους λογισμους σας.
°  Σκοπος του ανθρωπου ειναι να ζησει με το Χριστο.
°  Με την προσευχη βαζουμε το Χριστο στη ζωη μας, δεν μπορει να μας πειραξει ο διαβολος.
°  Ο διαβολος μας βαζει στο μυαλο ότι μονο ασχημα περναμε, για μην βλεπουμε τα καλα και δοξολογουμε τον θεο.
°  Καλο είναι πρωτα να ευχαριστουμε των ΘΕΟ γι’αυτά που εχουμε, και υστερα να ζητουμε αυτά που δεν εχουμε.
°  Η υπακοη ως πειθαρχια ειναι λαθος.
°  Η ασκηση ειναι δειγμα αγαπης προς το Χριστο
°  Οι μοναχοι δεν ειναι εξω απο τον κοσμο, αλλα εξω απο το κοσμικο φρονημα.
°  Με την προσευχη δινεις την ψυχη σου στο Χριστο, και με την νηστεια το σωμα σου.
°  Προσευχη ειναι ο διαλογος του ανθρωπου με το θεο.
°  Το χασμα μεταξυ κτιστου ανθροπου και ακτιστου Θεου το γεφυρωνει μονον ο Χριστος.
°  Καμμια προσευχη δεν αντικαθιστα την Θεια Λειτουργια.
°  Η λειτουργια ειναι κινηση ολης της κτισεως προς το Χριστο.
°  Ο Χριστος θελει τη συνεργασια μας.
°  Ο Χριστος προνοει για ολους αλλα σωζει μονο εκεινους που τον ακολουθουν.
°  Να προσευχεσαι μια ωρα καθε πρωι, δεν ξερεις τι ωραια ειναι να ξεκινας τη μερα σου με τον Χριστο.
°  Μεγαλυτερο κακο απο την αμαρτια ειναι να φυγεις απο τον Χριστο.
°  Κρινεις μην κατακρινεις
°  Οταν προσεχουμε τι λεμε προφυλασσομεθα απο πληθος αμαρτηματων.
°  Λιγα λογια, πολλη προσευχη.
°  Ο Χριστος δινει παντα την καλυτερη λυση στην καταλληλη στιγμη, τη λυση που δεν θα ειναι εμποδιο στο μελλον ακομα και με τον θανατο.
°  Ολα να τα χασετε, τον Χριστο να μην χασετε.
°  Εγω δεν κρινω κανεναν, δρομο δειχνω.
°  Μην ζητας να πας στον παραδεισο, αλλα εκει που ειναι ο Χριστος.

Προσευχου για μενα

Διονυσιος Ιερομοναχος

2 Δεκ 2015

Τα Στενά θα τα κλείσουν οι Τούρκοι λόγω πολεμικής εμπλοκής Τουρκίας - Ελλάδας!



Από χθεσινό τηλεφωνικό διάλογο με ...ομοιοπαθή:
- Οι Τούρκοι  έκλεισαν τα Στενά!
- Ε και;
- Τι λες; Ήρθε η ώρα;
- Καλά αυτό δεν το περίμενα από σένα!
- Γιατί;
- Αφού ξέρεις! Πρέπει να προηγηθούν κι άλλα πράγματα μέχρι να κλείσουν τα Στενά λόγω πολεμικής εμπλοκής με εμάς και τότε οι Ρώσοι να τους ισοπεδώσουν!
- Δίκηο έχεις... Να περιμένουμε χερσαίες εμπλοκές στην Συρία, άνοιγμα του θέματος της Θράκης, απόσυρση πρεσβειών καθώς και κινήσεις προς την δημιουργία κουρδικού κράτους στην καρδιά της Τουρκίας...
- Εμ! Αφού μας τα είπαν όλα οι γέροντες! Εσύ του κεφαλιού σου...
- Μεγάλωσα και μυαλό δεν έβαλα. Βιάζομαι ως συνήθως...

πηγή:

Μας προειδοποίησε αγιορείτης γέροντας από τον Απρίλιο! Είμαστε έτοιμοι;



Από μαρτυρία που δημοσιεύσαμε στο παρόν (ΕΔΩ), στις 11 Απριλίου φέτος:
- Γέροντα, με την κάρτα του πολίτη τι θα γίνει;
- Θα την ψηφίσουν αλλά δεν θα προλάβουν να την υλοποιήσουν γιατί θα γίνει πόλεμος!
- (κάποιοι άλλοι, που δεν γνωρίζανε, άρχισαν να ρωτάνε σχετικά)
- Εεεε...όπως τα είπε ο π. Παίσιος....κοιτάξτε, υπάρχει η Συνθήκη των δαρδανελίων, του Μοντρέ, όπου η Ρωσία περνάει τα πλοία της ελεύθερα. Οι Τούρκοι θα κάνουν έναν πόλεμο με εμάς, για να βρουν αφορμή να κλείσουν τα Στενά και να αποκλείσουν τη Ρωσία. Τότε η Ρωσία θα κατέβει και θα περάσει μέσα από την Τουρκία, όπως μας έχουν πει οι γέροντες. Αλλά να μην ανησυχείτε....δεν θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα εμείς. Σε εμάς το Ψωμί, το Νερό και η Ελιά - όπως μας είπε και ο π. Παίσιος - δεν θα μας λείψουν!! Αλίμονο όμως στους Ευρωπαίους. Κοντά είναι όλα.
- Γέροντα, με τον Βαρθολομαίο και τον Οικουμενισμό τι γίνεται;
(Άρχισε να λέει τότε τα του Βαρθολομαίου, ότι σκοπό έχουν να ενώσουν όλο τον Χριστιανισμό υπό τον Πάπα και μετά να ενωθούν όλες οι Θρησκείες υπό έναν "Θεό", αλλά δεν θα γίνουν τα σχέδια, κλπ κλπ).
Οπότε τον διακόπτει κάποιος προσκυνητής και του λέει:
- Μα γέροντα, το 2016 έχω διαβάσει ότι έχουν κανονίσει 8η Οικουμενική για να κανονίσουν για την ένωση...τι μας λέτε ότι δεν θα γίνουν τα σχέδια;
Οπότε, σε μια αποστροφή του λόγου ο παπούλης, γυρνάει και του λέει:
- Ποιο 2016; Μέχρι το 2016 θα έχουν γίνει τόσα πολλά που δεν κάνουν καμιά συνάντηση....άστους να κανονίζουν!


πηγή:

1 Δεκ 2015

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΠΠ...


"Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΠΠ - Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΠΠ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ"


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 
"ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΓΠΠ
ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ "
ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΛΕΙΨΑΝΩΝ!!!
ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥΑ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ VELIKORETSKY 
ΟΥΡΑ150 Km ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΕΙΚΟ
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ
ΜΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ !!!

ΟΤΑΝ ΞΕΔΙΠΛΩΘΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ,
ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ ...

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΜΙΣΟΚΑΛΟΣ ... 

ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ;
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΥΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΛΑΙΚΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ...
ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΥΟ, ΟΥΤΕ Η ΒΡΟΧΗ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ...ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΧΗΡΟ ... 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ...

ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΡΟΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ...
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟΝ ΓΠΠ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ !!!


"Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ SU ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ" 
ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ
ΙΕΡΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ 
Ο ΓΠΠ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ "ΜΕΓΚΙΝΤΟ", 
15 ΜΙΛΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΊΦΑΣ ...
ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΟΙ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΣΥΝΕΚΛΙΝΑΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ
(ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΑΝΙΗΛ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ,ΜΑΤΘΑΙΟΣ Κδ) ...
ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ(ΡΩΣΙΑ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ, ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΟΡΟΥΝ ΤΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΓΠΠ ...

Ο ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
<<ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΣΥ, ΥΙΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΟΝ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΩΓ, 
ΑΥΤΑ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ:
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΤΕ ΣΥ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ;
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΕΘΝΗ, ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΠΠΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ...
ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ ΩΣΑΝ ΝΕΦΕΛΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ...
ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ...
ΟΤΑΝ Ο ΓΩΓ (ΡΩΣΙΑ) ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΘΑ ΕΚΣΠΑΣΕΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ...
ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΜΟΥ ΕΛΑΛΗΣΑ ...
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ...
(ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ)
ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΡΠΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ...
ΘΑ ΔΙΑΡΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΟΡΗ, ΘΑ ΚΡΗΜΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΦΑΛΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΧΥΡΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΙΣ ΕΡΕΙΠΙΑ ...
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΩΓ ΚΑΘΕ ΦΟΒΟΝ, 
ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ...
Ο ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ Η ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ ΓΩΓ ΘΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
ΣΥΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ ...
ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΤΟΝ ΓΩΓ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΑΙ ΒΡΟΧΑΙ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ...
ΘΑ ΒΡΕΞΩ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΛΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ, 
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑΦΙ ...>>

Ο ΠΟΦΗΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
<<ΘΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ...
Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ...
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ, ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΤΩΝ ΛΙΒΥΩΝ ΚΑΙ ΑΙΘΙΟΠΩΝ, ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ
ΣΕ ΦΡΟΥΡΙΑ ...
ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ...
ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΘΥΜΟΝ ΠΟΛΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟΝ ...
Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ (ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΑΛΑΣΣΩΝ, ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΝΔΟΞΟΝ ΙΕΡΟΝ ΟΡΟΣ ...
ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΡΕΘΕΙ

ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ... >> (Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΩΣΙΑΣ - ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ)

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΙΩΗΛ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ
ΠΡΟΟΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΑ
ΑΛΗΘΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΕΝΑΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ... 

Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΝ
ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΕΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ...
ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ) ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ...

ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ (ΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΛΕΩΝ Ο ΣΟΦΟΣ Κ.Τ.Λ...) ΠΡΟΟΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ...
ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΗΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΥΜΒΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ ...

ΛΕΓΕΙ Ο ΙΕΖΕΚΙΗΛ:
<<ΥΣΤΕΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΗ ΕΦΥΓΑΝ>> ...
Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΩΓ (ΡΩΣΩΝ) ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ
ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ...

πηγή: