28 Φεβ 2012

ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ. ΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ

_58742429_jex_1333124_de27-1Έχουν ήδη αρχίσει να συλλέγονται στοιχεία για την απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν και από ότι λένε οι Ρώσοι μπλέκονται στην υπόθεση οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες και ίσως η Τουρκία στην οποία ούτως ή άλλως οι Ρώσοι είχαν εντοπίσει (Κωνσταντινούπολη) και εκτελέσει τους τρομοκράτες της βομβιστικής ενέργειας του αεροδρομίου της Μόσχας.

Λένε μάλιστα οι Ρώσοι ότι στην Ουκρανία προωθήθηκαν μέσω Τουρκίας και έτσι μπαίνει πλέον η Τουρκία για τα καλά στο στόχαστρο του Πούτιν.

Δεν πρέπει μάλιστα να αποκλείσουμε ότι το "συμβάν" με τα ρωσικά πυρηνικά βομβαρδιστικά που πανικόβλητοι είδαν οι Τούρκοι να κατευθύνονται προς τις ακτές τους πριν από 48 περίπου ώρες να ήταν μία προειδοποίηση για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που η FSB διαπιστώσει τουρκική εμπλοκή.

Πρέπει μάλιστα να διευκρινιστεί ότι τα ρωσικά βομβαρδιστικά πετούσανε επέιτηδες σε "ανιχνεύσιμο ύψος", διότι όταν πρόκειται να επιφέρουν πλήγμα, προσεγγίζουν πετώντας πάνω από το κύμα και βεβαίως κάτω από τα τουρκικά ραντάρ.

Αν βέβαια οι Τούρκοι αρχίζουν να ασχολούνται με τους Ρώσους, οι πιλότοι μας θα κάνουν διακοπές.

Η βέβαιη εκλογή του Πούτιν για τα επόμενα έξι χρόνια έχει δημιουργήσει πανικό στα παγκόσμια λαμόγια που βλέπουν ότι το σχέδιό τους για μία παγκόσμια χιούντα έχει σοβαρότατα προβλήματα, όσο ο Πούτιν βρίσκεται στην εξουσία και γι αυτό έχουνε σκυλιάσει και έκαναν την Ελλάδα και τον Καραμανλή παραδείγματα προς αποφυγήν, κράτους και πρωθυπουργού που συνεργάζονται ή έστω που σκέφτονται να συνεργαστούν με τους Ρώσους.

Το liako.gr έχοντας πάντα από πρώτο χέρι πληροφόρηση από τη Μόσχα, θα σας ενημερώνει διαρκώς για το θέμα το οποίο, όχι μόνο δεν έχει λήξει, αλλά τώρα μόλις αρχίζει.

Στις 4 Μαρτίου, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, εκλέγεται και πάλι η ελπίδα του πλανήτη και ο τρόμος των λαμογιών στο τιμόνι του ισχυρότερου Ορθόδοξου κράτους.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: