5 Φεβ 2014

ΤΡΟΜΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΥΡΙΑ! ΕΣΩΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟ!


1Γίνονται στις μέρες μας θαύματα; Γίνονται απαντούν όσοι τα έζησαν...

Ο Διεθνής Οργανισμός OCP News Service (International Orthodox Christian News Service) κάνει λόγο για θαύμα της Παναγίας σε ένα από τα μοναστήρια της Saydnayya.
Την ιστορία αποκάλυψε ένας από τους Χριστιανούς της Συρίας, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα την πατρίδα του. Το Θαύμα συνέβη τον περασμένο μήνα, όταν μια ομάδα ανταρτών εκτόξευσαν πυραύλους προς ένα από τα μοναστήρια.


Βάσει της μαρτυρίας οι μοναχές στο μοναστήρι της Παναγίας άκουσαν ένα φοβερό θόρυβο και αισθάνθηκαν μια ισχυρή δόνηση από τον εκτοξευτή ρουκετών. Ήταν πεπεισμένες ότι ο πύραυλος θα τις σκοτώσει και θα καταστρέψει το μοναστηριακό συγκρότημα. Αλλά κανένα από αυτά δεν συνέβη...

Λίγες μέρες αργότερα τη μονή επισκέφθηκε ένας εκ των στρατηγών του συριακού στρατού για να μεταφέρει τους χαιρετισμούς για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Ο αξιωματικός ρώτησε αν η μονή γνώρισε κάποια πρόσφατη ασυνήθιστη δραστηριότητα. Οι Καλόγριες είπαν για τον πύραυλο που οι αντάρτες εξαπέλυσαν κατά του Μοναστηριού , χωρίς όμως να προκληθεί καμία ζημιά.

Ο αξιωματικός ήταν εξαιρετικά έκπληκτος ακούγοντας για το περιστατικό αυτό, και είπε ότι παρόλο που ο ίδιος δεν είχε δει την εκτόξευση του πυραύλου με στόχο το μοναστήρι, αλλά μιλώντας με άλλους ανθρώπους του είπαν πως είδαν κάτι αρκετά περίεργο και ασυνήθιστο.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν ο πύραυλος είχε φτάσει σχεδόν το μοναστήρι, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στον ουρανό μια γυναίκα ντυμένη με μια μπλε ρόμπα, και πήρε τον πύραυλο στα χέρια και τον πέταξε στην άκρη. Όλοι όσοι υποστηρίζουν πως το είδαν έμειναν απλά καταπληκτοι.

Γενικά αναρωτιόμουν, είπε ο αξιωματικός,  ποια είναι αυτή η γυναίκα, ντυμένη στα μπλε. Τελικά κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος, αλλά η Παναγία, η Παναγία - Μητέρα του Κυρίου του Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού!!!!

1


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: