29 Μαρ 2019

Γιατί και πως τους βασανίζει κάθε χρόνο το Άγιο Φως



Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Θα τα πω με λίγα και απλά λόγια.

Αυτό που εμείς ονομάζουμε Άγιο Φως

1. εμφανίζεται εκ θαύματος, καθώς μέσα στον Πανάγιο Τάφο, μπαίνει ο Πατριάρχης ο Ελληνορθόδοξος, αφού τον ψάξουν οι Εβραίοι με κάθε μέσον της τεχνολογίας και με κάθε τρόπο, για να σιγουρέψουν ότι δεν θα κάνει κάποιο τρυκ για να ανάψουν οι λαμπάδες που έχει μαζί του. Οι λαμπάδες ανάβουν εκ του μηδενός, επομένως μιλάμε για ένα ξεκάθαρο θαύμα που γίνεται κάθε χρόνο. Ενοχλεί, το ότι ο Χριστός κάνει κάθε χρόνο θαύμα.

2. δοκίμασαν και μάλιστα δια της βίας, να μπούνε μέσα στον Πανάγιο Τάφο και πατριάρχες άλλων Ορθόδοξων δογμάτων και Κόπτες και Λουθηρανοί και Αγγλικανοί και Καθολικοί κτλ.

Το Άγιο φως δεν άναβε τις λαμπάδες τους. Μόνο και αποκλειστικά σε αυτόν που εκπροσωπεί το Ελληνορθόδοξο δόγμα ανάβει το Άγιο Φως. Ενοχλεί, το ότι παραδίδεται σε Έλληνα μόνο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Είναι γνωστό σε όλους, ότι ούτε τυπολάτρης είμαι, ούτε θρησκόληπτος. Είναι επίσης γνωστό, ότι έχω ελέγξει την τυπολατρία και εβραιολατρία μέσα στην εκκλησία, καθώς και το ότι παραποιήθηκαν και αποσιωπήθηκαν πολλοί λόγοι του Χριστού. Είναι μάλιστα γνωστό, ότι έχω ελέγξει κάποιους δήθεν αγίους, που δημιούργησαν τον εβραιοχριστιανισμό και έβαλαν τον εβραϊκό μωσαϊκό νόμο μέσα στον Χριστιανισμό.

Ωστόσο:

Το Άγιο Φως, ανάβει μόνο για τον συνδυασμό Χριστός και Ελλάδα.

Δηλαδή επικροτείται κάθε χρόνο το εκρηκτικό μείγμα.

Είναι ένα μήνυμα που στέλνει ο Χριστός κάθε χρόνο. Χριστός και Ελλάδα, όχι Χριστός και εβραϊσμός.

ΧΡΙΣΤΟΣ και ΕΛΛΑΔΑ

Θέλουν δεν θέλουν, αυτό ισχύει και γίνεται κάθε χρόνο. Οι λεπτομέρειες με την Παλιά Διαθήκη και τις τυπολατρίες και τις ειδωλολατρίες, δεν έχουν νόημα. Τις παραβλέπουμε και βλέπουμε την ουσία.

Και κάτι ακόμα. Στην Ελλάδα το φέρνουμε το Άγιο Φως με τιμές αρχηγού κράτους, διότι είναι οι ύψιστες τιμές που θα μπορούσαμε κατά κόσμον να αποδώσουμε, αφού μας αφορά άμεσα, αφού μόνο στους Έλληνες παραδίδεται.

Δύο φώτα προσφέρονται στους ανθρώπους

1. Το φως του Χριστού

2.  Το φως της ολυμπιακής φλόγας

Και τα δύο από τους Έλληνες προσφέρονται και γι΄αυτό ο Χριστός είπε:

Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

και καλά ξυπνητούρια.

πηγή:  el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: