29 Μαρ 2020

Oι ρώσικες ομάδες CBRN διαπίστωσαν στην Ιταλία μια βιολογική επίθεση που δεν οφείλεται στον covid19



Oι ρώσικες ομάδες CBRN διαπίστωσαν στην Ιταλία μια βιολογική επίθεση που δεν οφείλεται στον covid19 ο οποίος χρησιμοποιείται ως κάλυψη!!!



Oι ρώσικες ομάδες CBRN στην Ιταλία διαπιστώνουν μια βιολογική επίθεση σ΄εξέλιξη. Πρόκειται για αποκλειστική πληροφορία μη δημοσιευμένη ακόμη κι ανέκδοτη.

Οι Δυνάμεις Άμυνας CBRN (χημική, βιολογική,ραδιολογική και πυρηνική) της Ρώσικης Ομοσπονδίας στην Ιταλία επιβεβαίωσαν την θέση μιας βιολογικής επίθεσης που δεν οφείλεται στον SRAS-nCov-2 αλλά σ΄έναν άλλον παράγοντα. Το COVID-19 του οποίου ο παράγοντας υπάρχει είναι μια διαφοροποίηση καλύπτοντας τη χρήση ενός αληθινού βιολογικού όπλου.

Ο COVID-19 δεν είναι ο παράγοντας μιας βιο-επίθεσης αλλά ένα πλαίσιο camouflage κρύβοντας τη χρήση ενός άλλου άγνωστου στοιχείου που δεν είναι χημικό αλλά περισσότερο βιολογικό.



Οι θέσεις επί της ενδεχόμενης χρήσης αερίου Sarin είναι ολοσχερώς απορριπτέες από τις ρώσικες ομάδες CBRN. Τα πρώτα συμπεράσματα της έρευνας των Ρώσων ειδημόνων στο Μπέργκαμο ξέσπασαν ένα συναγερμό για βιολογικό πόλεμο στη Μόσχα. (έτσι δικαιολογείται το γεγονός ότι πριν λίγο ο Δήμαρχος κήρυξε την πόλη σ΄ολοκληρωτικό lockdown.)


H La Stampa και οι μεγάλες ιταλικές εφημερίδες δέχθηκαν την εντολή να διεξάγουν μια καμπάνια άκρως αρνητική κατά της ρωσικής στρατιωτικής βοήθειας στην Ιταλία. Τα μεγάλα ιταλικά médias ρίχνουν κόκκινες σφαίρες στην ρώσικη βοήθεια χαρακτηρίζοντας την ρωσική στρατιωτική επέμβαση επιδεικτική εντός μιας χώρας του ΝΑΤΟ και θέτουν απολύτως σε αμφισβήτηση την αποτελεσματικότητά της.



Οι πηγές μας υπογραμμίζουν ότι πρέπει απολύτως ν΄αποφευχθεί ο πολλαπλασιασμός των ψευδών εκδοχών, μεγάλο μέρος των οποίων προέρχεται από τα επικρατέστερα μέσα ενημέρωσης τα λεγόμενα κυρίαρχα τον οποίων το μιντιακό σφυροκόπημα επί του COVID-19 όσο κι η δράση κάποιων κυβερνήσεων aστοχεύουν στο να θολώσουν τις εκδοχές. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι ότι το SRAS ήταν στην αρχή της δεκαετίας του 2000 πολύ πιο θανατηφόρο (~10%) παρά το SRAS-nCov-2 και ότι τα ληφθέντα μέτρα από ένα συντριπτικό αριθμό κυβερνήσεων στοχεύουν κατά προτεραιότητα στη δημιουργία κλίματος ευνοϊκού στην εισροή τεράστιων ποσοτήτων νομισμάτων fiat (από 2 έως 8 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) για τη διάσωση του παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής και χρηματιστηριακής αγοράς και την κυριαρχία του δολαρίου στο πλαίσιο ενός πετρελαϊκού πολέμου που διεξάγεται μέσω της Σ Αραβίας στοχεύοντας στην οικονομική καταβαράθρωση των χωρών παραγωγών αργού πετρελαίου όπως το Ιράν (πρωταρχικός στόχος), Βενεζουέλα, Ρωσία, Κίνα, Αλγερία, Νιγηρία.strategika51 29/3/20



756 νεκροί στην Ιταλία το τελευταίο 24ωρο και συνολικά 10.779 στη χώρα..

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: