25 Ιαν 2021

Πάπας: Ηθικά αποδεκτά τα μπόλια με κύτταρα εμβρύων κατά του κακού

 



Είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι ο καθένας από εμάς δε γνωρίζει ακριβώς περί των εμβολίων της νέας τεχνολογίας που δόθηκε άδεια χορήγησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Αναφερόμαστε σε αυτά τα mRNA εμβόλια, τα οποία ουδέποτε στο παρελθόν είχαν παραχθεί και χορηγηθεί σε ανθρώπους, αν και ήταν μέρος ερευνών και πειραμάτων τα τελευταία χρόνια. Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ πολλές απόψεις που διίστανται. Ερευνητές γιατροί, καθηγητές φαρμακολογίας, γενετιστές και βιολόγοι καταθέτουν τις γνώσεις τους και όπως βλέπουμε αυτές διαιρούνται σε δύο βασικές θέσεις. Η μία εφιστά την προσοχή και αμφιβάλλει για την ασφάλεια ενός μη δοκιμασμένου εμβολίου και η άλλη υπεραμύνεται της χρήσης και εφαρμογής του, εστιάζοντας αποκλειστικά στην καταπολέμηση του ιού και όχι στις παρενέργειες στο σώμα του εμβολιασμένου ανθρώπου.

Ένας αξιόπιστος δείκτης για να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε τις επιστημονικές πληροφορίες που προσλαμβάνουμε, είναι να αξιολογήσουμε ποιοι υποστηρίζουν τη μία και ποιοι την άλλη θέση. Έτσι, όταν ο Πάπας Ρώμης τίθεται ανεπιφύλακτα υπέρ της υπεράσπισης της χρήσης των εμβολίων, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι τα περί των εμβολίων είναι αρκετά επισφαλή, καθώς τα προωθεί ο προκαθήμενος της αίρεσης του παπισμού, ο οποίος ζει και εκφράζεται χωρίς πνεύμα Θεού. Και όχι μόνο επικροτεί τη χορήγηση αυτών των αμφιλεγόμενων εμβολίων, αλλά κάνει ένα βήμα πιο πέρα, καθώς το Βατικανό προέτρεψε τους Καθολικούς να εμβολιαστούν με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού με τη μη ηθικά αποδεκτή σύσταση. Διαβάσαμε σε σχετική ανάρτηση ότι ο Πάπας ανακοίνωσε πως είναι ηθικά αποδεκτά τα εμβόλια συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που παρασκευάστηκαν από κύτταρα προερχόμενα από ιστούς αποβλημένων εμβρύων. Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι η σύνδεση μεταξύ ενός ατόμου που εμβολιάζεται και των αμβλώσεων που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο αιώνα, είναι μακρινή.

Σε αυτήν την ανακοίνωση προέβη ο Πάπας Φραγκίσκος, αφού είχαν προηγηθεί συζητήσεις επισκόπων σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως στη Λατινική Αμερική, την Αυστραλία και αλλού, σχετικά με το δίλημμα της «ηθικότητας» των εμβολίων. Αυτή η τοποθέτησή του συμπεριλαμβάνεται στο Σημείωμα της Συνέλευσης του Βατικανού για το Δόγμα της Πίστης και αυτό είναι που είδε το φως της δημοσιότητας. Ο Πάπας για να θολώσει τα νερά δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η χρήση αυτών των εμβολίων δε συνεπάγεται ηθική έγκριση της άμβλωσης. Στα λεγόμενά του κυριαρχεί το απόλυτο χάος και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, διότι ο προκαθήμενος των παπικών εμφορείται από πνεύμα πλάνης και ψεύδους. Από τη μια μεριά υποστηρίζει ότι είναι ηθικά αποδεκτά τα εμβόλια έστω και αν έχουν κύτταρα από έμβρυα και από την άλλη λέει ότι δε συνεπάγεται ότι οι αμβλώσεις εγκρίνονται ως ηθικές.

Παρουσιάζει ο Πάπας, ως φαίνεται, όχι μόνο έλλειψη σοβαρότητας, ασυνέπεια λόγων, αλλά και εγκληματική συναίνεση στο κολάσιμο αμάρτημα της έκτρωσης. Στο βωμό του κέρδους, της ευημερίας των λίγων, γνωρίζουμε ότι έχει χτιστεί μια ολόκληρη βιομηχανία πάνω στα έμβρυα των εκτρώσεων. Ο Πάπας στο όνομα, λοιπόν, της υγείας και του εμβολίου, ανοίγει τον δρόμο για πρόκληση εκτρώσεων και εκμετάλλευση των ανυπεράσπιστων πλασμάτων του Θεού μας.

Όμως, τι να πούμε άλλο για τον Πάπα, αφού οι Ορθόδοξοι Ιεράρχες σπεύδουν να νομιμοποιήσουν αυτό το στημένο έγκλημα του εμβολίου κατά της ανθρωπότητας; Προωθούν με μεγάλη άνεση κάτι που είναι επισφαλές και επικίνδυνο για τους εμβολιαζόμενους, αλλά και δαιμονικό, ανήθικο και αμαρτωλά κολάσιμο ως προς το περιεχόμενό του. Είναι, άραγε, τυχαία η ταύτιση απόψεων ως προς την αποδοχή των κορωνοεμβολίων μεταξύ του Πάπα και των Ιεραρχών της εκπεσούσης Ιεραρχίας της Εκκλησίας μας;

πηγή: katanixi.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: