16 Σεπ 2015

Διαδώστε το σας παρακαλώ - ο Γέροντα Γαβριήλ δεν είπε ότι θα γίνει σεισμόςΠαρακαλώ αυτός που έβαλε την είδηση ότι είπε ο Γέροντας Γαβριήλ ότι θα γίνει μεγάλος Σεισμός στην Ελλάδα η να γράψει όλη την πρόταση η να ρίξει την είδηση που ανέβασε και σκανδάλισε και τον κόσμο και τον Γέροντα.


Ένας φίλος μου σήμερα 16/09/2015 ήταν Άγιο Όρος πήγε και ρώτησε τον Γέροντα αν είπε τέτοιο πράγμα
Ο Γέροντα απάντησε όχι δεν ειπα
απλός είπα πως κάποιοι ήρθαν και μου είπαν ότι κάποιοι σεισμολόγοι λένε πως θα γίνει μεγάλος σεισμός στην 
Ελλάδα.


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Γέροντας Γαβριήλ:Μεγάλος σεισμός στην Αθήνα εντός ημερών – Η Παναγία να βάλει το χέρι Της


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ τους αγαπητούς κύριους της ιστοσελίδας και τους αγαπητούς αναγνώστες να μην εκθέτουν (ίσως ανεπανόρθωτα) τους ευλογημένους αγιορείτες γέροντες κ.α. όπως και τον ευλογημένο γέροντα π.Γαβριήλ και αναπαράγουν και μεταδίδουν διάφορες ψευτό "προφητείες" ορισμένων, ότι δήθεν τις είπε ο ευλογημένος γέροντας π. Γαβριήλ ενώ στην πραγματικότητα και μόλις τώρα πρόσφατα τις διέψευσε ότι προέρχονται αυτές οι ψευτό "προφητείες" από τον ίδιο τον γέροντα με επιστολή που έστειλε. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !

Επιστολή του μοναχού Γαβριήλ: «Δεν προφητεύουμε, αλλά μεταφέρουμε τα λόγια των Αγίων»
Σεπτέμβριος 16, 2015

Επιστολή με την οποία βάζει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με προφητείες και λόγια Αγίων της Εκκλησίας μας απέστειλε ο μοναχός Γαβριήλ από το Ιερό Κουτλουμουσιανό Κελλί του Οσίου Χριστοδούλου.
Με τον τρόπο αυτό ο γέροντας απαντά σε ορισμένους που με περίεργα κίνητρα επιχειρούν να σπιλώσουν το Άγιον Όρος και τους ασκητές του.
Η επιστολή του μοναχού Γαβριήλ αναφέρει:

http://ekklisiaonline.gr/agiornea/item/5758-epistoli-tou-monaxoy-gavriil-den-profiteyoume-alla-metaferoume-ta-logia-ton-agion