3 Οκτ 2015

Όπλα που θα μπορούσαν να αλλάξουν το γεωφυσικό χάρτη και το ανθρώπινο DNA θα εμφανιστούν σύντομαΟι μελλοντικοί πόλεμοι θα έχουν πολύ πιο καταστροφικά όπλα από τις αεροπορικές επιδρομές, άρματα μάχης ακόμα και πυρηνικά όπλα. Το Υπουργείο Έκτακτων Καταστάσεων της Ρωσίας προειδοποίησε για νέες απειλές, συμπεριλαμβανομένων των γεωφυσικών και γενετικών όπλων που μπορούν να παρουσιάσουν απειλές για την ευημερία της Ρωσίας στο μέλλον.

Τα μελλοντικά όπλα θα βασίζονται στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, τη γεωφυσική ενέργεια, την ακτινοβολία και σε αρχές γενετικής. Θα υπάρξουν επίσης ειδικά όπλα πληροφοριών για να αλλάξουν την αντίληψη των ανθρώπων, αλλάζοντας εντελώς το μυαλό τους, είπε το υπουργείο.

Για τα γεωφυσικά όπλα που μπορούν να αλλάξουν τον καιρό έχουμε ήδη μιλήσει στο παρελθόν. Οι άνθρωποι αναρωτήθηκαν ακόμη και αν κάποιοι τυφώνες και σεισμοί ήταν «φυσικές» καταστροφές, εικάζοντας ότι ήταν δυνατό για να αλλάξει το κλίμα και να προκληθούν σεισμοί χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Αυτά τα θανατηφόρα όπλα του μέλλοντος θα στοχεύουν κύρια κέντρα ελέγχου, τις βασικές εγκαταστάσεις, την τεχνολογία, τις υποδομές και τον πληθυσμό.

Τα μελλοντικά όπλα θα διαταράξουν τις φυσικές διεργασίες που συμβαίνουν στη Γη και θα αλλάξουν το DNA των ανθρώπων, προκαλώντας γενετικές μεταλλάξεις και ασθένειες.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Έκτακτων Καταστάσεων, αυτό θα επιτρέψει σε έναν εισβολέα να διακόψει τον συνολικό έλεγχο της οικονομίας και των διοικητικών λειτουργιών, των στόχων καθώς και να προκαλέσει μη αναστρέψιμη μακροπρόθεσμη καταστροφή των εδαφών και των πληθυσμών που ζουν σε αυτές τις περιοχές.

Υπάρχουν πάνω από 4.500 σημεία που θεωρούνται «κρίσιμης σημασίας» σε όλη τη Ρωσική επικράτεια. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές κοντά σε μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις. Εάν ένας εχθρός αποφασίσει να επιτεθεί στη Ρωσία κάνοντας χρήση αυτών των γεωφυσικών και γενετικών όπλων, τότε η χώρα θα αντιμετωπίσει ανεπανόρθωτες βλάβες που θα αλλάξουν ολόκληρο τον τρόπο ζωής της χώρας.

prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: