9 Οκτ 2017

Η Αληθινή Σημασία του Συμβόλου της Ειρήνης



Ο μύθος σχετικά με την προέλευση του συμβόλου της ειρήνης, λέει ότι το σήμα για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε από τους φιλειρηνιστές, που διαδήλωναν εναντίον του πολέμου στο Βιετνάμ.

Η αλήθεια όμως είναι ότι χρησιμοποιήηθηκε πολύ παλιότερα, ως σύμβολο μίσους εναντίον του Ιησού και αποκαλούνταν "σταυρός του Νέρωνα", γιατί έμοιαζε με τον τύπο ανεστραμμένου σταυρού, πάνω στον οποίο ο Νέρων είχε σταυρώσει τον Απόστολο Πέτρο.


Επιπλέον τα ίχνη του  συμβόλου οδηγούν στην γερμανοσκανδιναβική προ Xριστού παράδοση, όπου οι διάφορες φυλές, πριν έλθει στη γη ο Χριστός, είχαν αναπτύξει ένα σύστημα αλφαβήτου βασισμένο πάνω στην μαγεία και στην μαντεία, γνωστό ως Ρούνοι, του οποίου το κάθε γράμμα αντιστοιχεί και σε μια σειρά κοσμικών δυνάμεων. 'Eνα από αυτά είναι και ο Ρούνος της Ζωής που συμβολίζει την γέννηση και την δημιουργία και τον βλέπουμε στη φωτογραφία κάτω. Ένα ανάποδο σύμβολο της Ειρήνης...


Ο ανεστραμμένος Ρούνος λοιπόν (αυτός που χρησιμοποιούμε δηλαδή για να συμβολίσουμε την Ειρήνη) γίνεται ο Ρούνος του Θανάτου !!!
   Ο Ρούνος του Θανάτου, (δηλαδή το σύμβολο της Ειρήνης) απεικονιζόταν μέσα σε κύκλο και στον εσωτερισμό σημαίνει, την μαγική οριοθέτηση ενός χώρου και την ενίσχυση των δυνάμεων του!!!

Δηλαδή το σήμα της Ειρήνης είναι φορτισμένο αρνητικά και συμβολίζει τον θάνατο και μέσα σε κύκλο ενισχύει την δύναμη του...

Το αποκρυφιστικό αυτό σύμβολο το φέρουν σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι, είτε πάνω στα ρούχα τους, είτε γύρω από το λαιμό τους, σε συνδυασμό και με άλλα φυλαχτά ή σύμβολα (ματάκια, πεντάλφες, ανάποδοι σταυροί κλπ) δίνοντας έτσι δικαιώματα στους δαίμονες.

Αρνούνται να φορούν τον Σταυρό του Κυρίου για τον οποίο διαβάζουμε στην ευχή κατά της βασκανίας: "Κύριε όπλον κατά του διαβόλου, τον Σταυρόν Σου ημίν δέδωκας φρίττει γαρ και τρέμει, μη φέρων καθοράν αυτού την δύναμιν. Ότι νεκρούς ανιστά και θάνατον κατήργησε. Δια τούτο προσκυνούμεν την ταφήν σου και την έγερσιν".

Ajax Dragonkiller

πηγή: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: