2 Μαΐ 2019

Η Ευρώπη αλλάζει και μαζί της και η Ελλάδα: Αυτά που δεν σας λένε τα ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)



Διανύουμε«μαύρες» μέρες για τη «Γηραιά Ήπειρο» και όχι μόνο...

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Όταν πριν τέσσερα χρόνια η 19χρονη Σαμίμα Μπεγκούμ πέρασε τα σύνορα της Αγγλίας μαζί με ακόμη δυο νεαρά κορίτσια κανείς δεν υποπτεύτηκε το παραμικρό. Δήλωσε πως ήταν απλά σπιτονοικοκυρά στην Συρία, από όπου και αναγκάστηκε να φύγει λόγω του πολέμου.

Πριν μερικές ημέρες όμως, ήρθε στο φως η αλήθεια για το ποια πράγματι είναι!

Σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα, η «αθώα» νεαρή, ήταν μέλος του ISIS και μάλιστα της ομάδας Χισμπά, όπου είναι αρμόδια να τιμωρεί εκείνους και εκείνες που παραβαίνουν τους κανόνες ντυσίματος που ορίζει το Ισλάμ.

Ένας ακτιβιστής, σύμφωνα με την εφημερίδα, είπε πως η Μπεγκούμ είχε θεαθεί να κρατάει ένα αυτόματο όπλο και να φωνάζει σε Σύριες στην πόλη Ρακκά, επειδή φορούσαν ανοιχτόχρωμα φωτεινά παπούτσια.

«Μέλη της κοινότητας μας στην Ρακκά την ήξεραν καλά» είπε ο Αγχιάντ Αλ Κχεντέρ, ένας ακτιβιστής που δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με τα εγκλήματα του ISIS.

Και συνέχισε λέγοντας: «Υπήρχαν πολλές νεαρές Ευρωπαίες γυναίκες στην ομάδα της «Χισμπά». Κάποιες από αυτές ήταν πολύ βίαιες και οι ντόπιοι φοβόντουσαν πολύ». Υπήρχαν μάλιστα και περιπτώσεις, λέει, που η Μπεγκούμ τοποθετούσε εκρηκτικούς μηχανισμούς, επάνω σε γιλέκα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορούν να αφαιρεθούν παρά μόνο με έκρηξη.

Μετά την είδηση για την οποία σας είχαμε ενημερώσει από το El.gr, σχετικά με τον τζιχαντιστή που πιάστηκε στην Ουγγαρία και ο οποίος είχε περάσει στην Ευρώπη μέσω της χώρας μας, τα όσα διαβάσατε παραπάνω μας δείχνουν πως και οι φαινομενικά «αθώες» γυναίκες που κατά χιλιάδες έχουν περάσει τα σύνορά μας, μπορεί να μην είναι και τόσο «αθώες» όσο δείχνουν ή λένε.

Φεύγουμε από την Αγγλία και πάμε στη Γερμανία.

Σύμφωνα στατιστικά που δημοσίευσε η ομοσπονδιακή αστυνομική υπηρεσία, οι Γερμανοί είναι πολύ πιο πιθανό να πέσουν θύματα εγκλημάτων που διαπράττονται από μετανάστες παρά το αντίστροφο.

Στην έκθεσή της υπηρεσίας για το 2018 με τίτλο «Εγκλήματα στο πλαίσιο της μετανάστευσης» αναλύθηκαν τα στατιστικά στοιχεία για τις δολοφονίες, τις ανθρωποκτονίες, τις επιθέσεις, τις ληστείες και τις σεξουαλικές επιθέσεις.

Η έρευνα είχε ως στόχο να προσδιορίσει πόσες εγκληματικές ενέργειες αφορούσαν «αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες», καθώς και άτομα που περιμένουν την απέλαση ή έχουν ήδη λάβει άδεια παραμονής.

Το 2018 λοιπόν, 230 Γερμανοί σκοτώθηκαν από «μετανάστες», αριθμός διπλάσιος, σε σχέση με το 2017.

Ο αριθμός των Γερμανίδων που δέχτηκαν κάποια σεξουαλική επίθεση από τους αιτούντες άσυλο και τους πρόσφυγες αυξήθηκε επίσης, στο διπλάσιο σε σχέση με το 2017, δηλαδή σε 3.260.

Συνολικά, σχεδόν το ήμισυ των θυμάτων σοβαρών εγκλημάτων από αλλοδαπούς δράστες (46.336 από τις 101.956) ήταν Γερμανοί. Αυξήθηκαν δηλαδή κατά 19% σε σχέση με το 2017.

Το 2018, μόνο 18% των αλλοδαπών θυμάτων τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν από Γερμανό δράστη. Αυτό σημαίνει ότι οι αιτούντες άσυλο δέχονται κυρίως επίθεση από άτομα με παρόμοιο υπόβαθρο, κυρίως δηλαδή από άλλους μετανάστες.

Κι αν κανείς νομίζει πως υποχωρήσεις σε σχέση με τους μετανάστες κάνουν μόνο οι χώρες που έχουν πολιτική ανοιχτών συνόρων, όπως για παράδειγμα η Ελλάδα, δείτε τι έγινε στην Ιταλία.

Οι σταυροί σε ένα ιταλικό νεκροταφείο στη Μπολόνια έχουν καλυφθεί με μαύρο πανί για να μην προσβάλλουν τους οπαδούς άλλων θρησκειών.

Το νεκροταφείο έχει επίσης εγκαταστήσει μηχανοκίνητες κουρτίνες σε ένα τοπικό εκκλησάκι για να κρύβει τα Χριστιανικά σύμβολα κατά τη διάρκεια τελετών.

Πολλοί έχουν εκφράσει έντονη κριτική για αυτό, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής της Forza Italia, Γαλεάζο Μπίγκανμι, ο οποίος καταγγέλλει την πρακτική αυτή, λέγοντας πως «εκείνοι που ήθελαν να μην προσβάλλουν τους οπαδούς άλλων θρησκειών, προσέβαλαν τις χριστιανικές αξίες και τη μνήμη των νεκρών μας, κρύβοντας τους πίσω από μηχανοκίνητες κουρτίνες».

«Αν οι υπεύθυνοι ντρέπονται για τις παραδόσεις και την κουλτούρα μας να πάνε να κρυφτούν οι ίδιοι. Αν δεν μπορούν να δείχνουν σεβασμό στους ζωντανούς, τουλάχιστον ας έχουν την ευπρέπεια να αφήνουν ήσυχους τους νεκρούς», πρόσθεσε.

Η ηγέτιδα των συντηρητικών αδελφών της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελώνι, σχολίασε επίσης την υπόθεση λέγοντας: «Χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία του σεβασμού προς τους άλλους, στερούν το σεβασμό για την καθολική κουλτούρα και τις παραδόσεις μας. Η Αριστερά έχει ξεπεράσει τον ίδιο τον φανατισμό. Αυτό είναι ιδεολογικό παραλήρημα.»

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αντίδραση του Ματέο Σαλβίνι. Ο Εθνικοδεξιός ηγέτης, το 2018 είχε προτείνει νόμο, που θα απαιτούσε την τοποθέτηση σταυρού σε όλα τα δημόσια κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των σιδηροδρομικών σταθμών, των αεροδρομίων, των πανεπιστημίων και των πρεσβειών. Σίγουρα λοιπόν, θα πράξει αναλόγως, κατά της εν λόγω ενέργειας που ξεκίνησε από αριστερούς.

Βλέπουμε, ότι η Ευρώπη αλλάζει, μέρα με τη μέρα και αυτό σας μεταφέρουμε μέσα από το El.gr.

Όσον αφορά τη χώρα μας, όπως σας έχουμε γράψει επανειλημμένως, πρέπει στις επόμενες εκλογές να επιλέξουμε ένα μεγάλο πατριωτικό κόμμα, που θα περιορίσει το ανεξέλεγκτο αυτό φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης.

Δείτε το παρακάτω, πάντα επίκαιρο βίντεο:

Ισλάμ ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε.

Πηγή: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: