8 Δεκ 2021

«Οι θάνατοι που πρόκειται να ακολουθήσουν τους εμβολιασμούς δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποδοθούν στο δηλητήριο». «Θα είναι πολύ διαφορετικοί...

 


Dr. Shankara Chetty: «Στόχος του προγράμματος μαζικών "τσιμπημάτων" είναι να ελέγξουμε και να σκοτώσουμε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού χωρίς κανείς να υποψιαστεί ότι δηλητηριάστηκε»

«Οι θάνατοι που πρόκειται να ακολουθήσουν τους εμβολιασμούς δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποδοθούν στο δηλητήριο». 

«Θα είναι πολύ διαφορετικοί, θα είναι πάρα πολλοί και θα είναι σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα  για να καταλάβουμε ότι έχουμε δηλητηριαστεί».

Πηγή: Natural News

Γράφει ο Ethan Huff

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Δρ Shankara Chetty, ένας νοτιοαφρικανός οικογενειακός γιατρός στον οποίο πιστώνεται η βελτίωση της έγκαιρης θεραπείας για τον κορωνοϊό της Γουχάν (Covid-19), λέει ότι ο στόχος του προγράμματος μαζικού «εμβολιασμού» είναι «να ελέγξει και να εξοντώσει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού μας χωρίς κανείς να υποψιάζεται ότι μας δηλητηρίασαν».

Σε μια πρόσφατη δήλωση, ο Δρ Chetty εξήγησε ότι η διαδικασία θανάτου που προκαλείται από τα εμβόλιο σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί. Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να αρρωσταίνουν «από το ένα ή το άλλο» και τα συμπτώματα θα είναι ευρέως φάσματος σε τέτοιο βαθμό που θα είναι δύσκολο να τα αποδώσουμε οριστικά στα «τσιμπήματα».

«Οι θάνατοι που πρόκειται να ακολουθήσουν τους εμβολιασμούς δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποδοθούν στο δηλητήριο», είπε. «Θα είναι πολύ διαφορετικοί, θα είναι πάρα πολλοί και θα είναι σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα  για να καταλάβουμε ότι έχουμε δηλητηριαστεί».

Ο Dr. Chetty ισχυρίζεται ότι έχει θεραπεύσει με επιτυχία περισσότερους από 7.000 ασθενείς με τον κινεζικό ιό "χωρίς ούτε μία νοσηλεία ή θάνατο". Γνωρίζει επίσης πολύ καλά την εκστρατεία λογοκρισίας της κυβέρνησης κατά των πρωτοκόλλων πρώιμης θεραπείας που παρέχει στους ασθενείς του.

"Νομίζω ότι η προοπτική γύρω από αυτό που συμβαίνει είναι ζωτικής σημασίας", εξήγησε ο Dr. Chetty κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης στη πλατφόρμα Zoom meetings. "Πρέπει να καταλάβουμε ποιος είναι ο στόχος. Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν ασυνέπειες, ότι υπάρχει εξαναγκασμός, αλλά πρέπει να καταλάβουμε γιατί. Γιατί υπάρχει;"

Η πρωτεΐνη της ακίδας είναι το «παθογόνο… που προκαλεί όλους τους θανάτους στην ασθένεια Covid»

Κατά την άποψη του Dr. Chetty, υπάρχει ένα πράγμα που φαίνεται να προκαλεί όλους τους θανάτους που αποδίδονται στο Covid, και αυτό το πράγμα είναι η πρωτεΐνη spike.

Αυτό το "παθογόνο", όπως το περιγράφει, είτε βρίσκεται (Johnson & Johnson, AstraZeneca) είτε παράγεται (Pfizer-BioNTech, Moderna) από τα λεγόμενα "εμβόλια". Και είναι αυτό το παθογόνο που τελικά θα σκοτώσει εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, ανθρώπους.

«Αυτό που φαίνεται να έχει συμβεί εδώ [είναι] ότι έχουν κατασκευάσει έναν ιό και έχουν τοποθετήσει αυτό το πακέτο όπλων που ονομάζεται «πρωτεΐνη ακίδας»», εξήγησε περαιτέρω ο Δρ. Τσέτι.

Μόνο ένας μικρός αριθμός ανθρώπων εμφανίζει άμεση "αλλεργική αντίδραση" στην "πιο περίτεχνα κατασκευασμένη τοξίνη", λέει, συνήθως μέσα στις πρώτες οκτώ ημέρες μετά την εμφάνιση των συμπτωμάτων. Οι ενέσεις, ωστόσο, παρατείνουν αυτή την αλλεργική αντίδραση "για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα".

"Αρχίζουμε να βλέπουμε τους τραυματισμούς του ενδοθηλίου [της επένδυσης των αιμοφόρων αγγείων] που προκαλεί αυτό το εμβόλιο με την πρωτεΐνη spike, με την επιρροή του στους υποδοχείς ACE2", προειδοποιεί ο Dr. Chetty. "Αυτοί είναι οι θάνατοι που πρόκειται να ακολουθήσουν. Και δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποδοθούν στην πρωτεΐνη spike, μια πολύ καλά σχεδιασμένη τοξίνη".

«Τώρα η πρωτεΐνη ακίδα είναι επίσης μια πρωτεΐνη μεμβράνης. Έτσι, το mRNA θα το διανείμει σε όλο μας το σώμα. Θα δημιουργηθεί σε διάφορους ιστούς γύρω από το σώμα μας. Θα ενσωματωθεί σε αυτές τις μεμβράνες γύρω από το σώμα μας και σε αυτούς τους συγκεκριμένους ιστούς».

Επειδή αυτές οι πρωτεΐνες spike αναγνωρίζονται από το σώμα ως ξένοι εισβολείς, το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά υπερβολικά με αυτοάνοσο τρόπο - δηλαδή επιτίθεται στον εαυτό του. Σε αυτό το σημείο αρχίζει η διαδικασία του αργού θανάτου.

«Τώρα αυτή η τοξίνη μακροπρόθεσμα θα κάνει τους ανθρώπους με προϋπάρχουσα ασθένεια να εξοργίσουν αυτές τις ασθένειες», προειδοποιεί.

Το χειρότερο είναι ότι αυτές οι τοξίνες περιλαμβάνουν "κομμάτια της πρωτεΐνης HIV", γεγονός που δείχνει σαφώς ότι έχουν τροποποιηθεί γενετικά, λέει ο Dr. Chetty. Οι άνθρωποι με καρκίνο "θα έχουν την ευκαιρία να αναζωπυρώσουν τον καρκίνο τους και θα λένε ότι πέθαναν από τον καρκίνο".

"Άνθρωποι με τραυματισμούς αγγείων ή προδιάθεση, όπως οι διαβητικοί μας και [όσοι έχουν] υπέρταση, θα έχουν εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακές προσβολές και τα υπόλοιπα σε διαφορετικούς χρόνους, και θα τα αποδώσουμε σε προϋπάρχουσες καταστάσεις", πρόσθεσε.

«Οι άνθρωποι θα αναπτύξουν, με την πάροδο του χρόνου, αυτοάνοσες παθήσεις, η ποικιλομορφία των οποίων δεν θα αντιμετωπιστεί ποτέ από καμία φαρμακευτική παρέμβαση επειδή είναι πολύ στοχευμένες».

Δείτε το video στο GreatGameIndia

πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: