10 Αυγ 2014

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ; - ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ


Το καθεστώς του Ισραήλ εμπόδισε στους Παλαιστίνιους προσκυνητές την είσοδο στο Τέμενος του Ομάρ στην Ιερουσαλήμ.


Οι ισραηλινές χουντικές δυνάμεις μπλόκαραν όλες τις εισόδους στην πόλη, καθώς και στον ιερό χώρο από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Η ισραηλινή αστυνομία απαγόρευσε στους Παλαιστίνιους άνδρες κάτω των 35 ετών και όλες τις γυναίκες της Παλαιστίνης από την είσοδο του ιερού χώρου.

Το τέμενος του Ομάρ, το οποίο βρίσκεται σε ισραηλινή κατοχή στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ είναι ένα σημείο ανάφλεξης. Είναι γνωστό για τους Εβραίους ως το Όρος του Ναού, και είναι η πιο ιερή τοποθεσία του Ιουδαϊσμού. 

Είναι, επίσης, η τρίτη ιερότερη περιοχή του Ισλάμ μετά τη Μέκκα και τη Μεδίνα στη Σαουδική Αραβία.

Το τέμενος ήταν σκηνή συγκρούσεων τους τελευταίους μήνες μετά από τις συχνές επισκέψεις από  ισραηλινούς εποίκους στο μουσουλμανικό ιερό χώρο. 

Οι ισραηλινές δυνάμεις εμποδίζουν επίσης τους μουσουλμάνους προσκυνητές από την ελεύθερη είσοδο στο τζαμί.

Ο υπουργός Εξωτερικών Αβιγκντόρ Λίμπερμαν δήλωσε επίσης τη Δευτέρα ότι το Ισραήλ και η Παλαιστινιακή Αρχή θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο ελέγχου της Γάζας από τον ΟΗΕ.

Για όλα αυτά, που έχουμε αναφερθεί πολλές φορές από την Αθέατη γνώση, εξυπηρετούν τους σκοπούς των δυνάμεων του κακού - που επιδιώκουν αφού ο ΟΗΕ πάρει τον έλεγχο της Γάζας αλλά και των Ιεροσολύμων τελικώς , μέσα στα οποία θα μπει το ΝΑΤΟ ως ειρηνευτική δύναμη , να ορίσουν την πόλη ως το παγκόσμιο κέντρο του κόσμου στο οποίο θα χτιστεί και ο ναός του Σολομώντα που θα είναι ο κύριος ναός των θρησκειών 

Χρησιμοποιούν έτσι τους Εβραίους , που δεν καταλαβαίνουν ότι είναι τα θύματα της υπόθεσης , ώστε τελικά να τους πετάξουν έξω από τα εδάφη τους και να εφαρμόσουν το τελικό μέρος του σχεδίου τους για την παγκόσμια χούντα που προετοιμάζεται εδώ και καιρό.

Δεν θα πρέπει  να ξεχνάμε το γεγονός επίσης πως ο λόφος κάτω από το τέμενος σκάβεται για να βρεθούν τα ερείπια των παλαιότερων ναών και είναι πιθανό να οδηγηθούμε στην αχρήστευση του τεμένος για να χτιστεί ο ναός.

Πρίν λίγο καιρό μάλιστα ετοιμάστηκε αυτός , στην Βραζιλία και ίσως μεταφερθεί αυτός στα Ιεροσόλυμα για να συναρμολογηθεί εκεί.

Για 1.500 χρόνια, Εβραίοι, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι αγωνίζονται για τον έλεγχο αυτού του 35-στρεμμάτων οροπεδίου στην καρδιά της Ιερουσαλήμ. 

Οι Εβραϊκές διδασκαλίες λένε ότι ο ναός πρέπει να χτίστηκε εδώ - πολλοί λένε ακριβώς στο σημείο όπου ο θόλος στέκεται τώρα - με σκοπό να προκαλέσουν την άφιξη του Μεσσία και την έλευση της ειρήνης στη Γη. 

Οι Φονταμενταλιστές χριστιανοί ερμηνεύουν ότι αυτό θα σημάνει την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού και ενθαρρύνουν ενεργά τις εβραϊκές προσπάθειες οικοδόμησης. [αυτο δεν το καταλαβαινω που λεει εδω παντως το αρθρο] 

Οι Μουσουλμάνοι είναι κατηγορηματικά αντίθετοι για την καταπάτηση του ιερού χώρου τους, από τον οποίο πιστεύουν ότι ο Μωάμεθ ανέβηκε στον ουρανό για να παραλάβει το Κοράνι.

"Πάρ τ αυγό και κούρευτο" δηλαδή!

Ολες αυτές οι θρησκείες είναι κατασκευάσματα του Μέγα Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος (ΜΑΤΣ. βλέπε Σαμαέλ) όπου τις χρησιμοποιεί ο ίδιος μέσω των Αδελφοτήτων του σκότους για να σκοτώνονται αναμεταξύ τους λογαριάζοντας πάντα όμως χωρίς τον ξενοδόχο -  που θα απαιτήσει να χρήσουν Βασιλέα στην Ιερουσαλήμ τον Αντίχριστο.

Αυτές οι διαφορές παραμένουν ένα από τα κύρια εμπόδια για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή, την οποία λύση θα δώσει ο ΟΗΕ όπως είπαμε όπου θα ορίσει την πόλη ως παγκόσμιο κέντρο του κόσμου στο οποίο θα ανεγερθεί ο προκατασκευασμένος ναός του Αντίχριστου.

Τα γεγονότα μοιάζουν λοιπόν σύμφωνα με όλα αυτά κοντά αλλά το πόσο πράγματι είναι , δεν μένει παρά να το δούμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: