8 Αυγ 2014

Η αθέατη πλευρά της εκπαίδευσης των ΛΟΚ... "Θα ανάψουμε κερί στην Αγιά Σοφιά" (δείτε όλο το VIDEO)



«Λοκατζής στο βουνό...μόνο αίμα, τι αίμα, τουρκικό, σκοπιανό, αλβανικό. Αίμα να ναι κι ότι να ναι», καθώς και το «Η Κύπρος είναι ελληνική γ.....αι η Τουρκία» και «Που θ’ ανάψουμε κεριά; Μέσα στην Αγιά Σοφιά», είναι μόνο μερικά από τα συνθήματα που αναφωνούν οι Έλληνες Λοκατζήδες στην εκπαίδευση τους στο Σταυροβούνι.



Το συγκεκριμένο βίντεο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας το αναλόγως και ζητώντας μάλιστα την παρέμβαση της Κυβέρνησης από την οποία ζητεί να διεξαχθεί και έρευνα, αφού χαρακτηρίζει τα συνθήματα «υβριστικά» και «ρατσιστικά».

 ΑΠΟΨΗ
Οι Στρατιωτικές Δυνάμεις εκπαιδεύονται για την άμυνα της χώρας.
Το Ηθικόν αλλά και το Θάρρος που πρέπει να επιδείξουν οι στρατιώτες σε περίπτωση σύρραξης, θα πρέπει να βρίσκονται στον υπέρτατο βαθμό, διότι απλούστατα η Πολιτεία αναμένει από αυτά τα παιδιά που υπηρετούν στις Στρατιωτικές Δυνάμεις να δώσουν ακόμη και τη ζωή τους για την Πατρίδα.
Η στρατιωτική διαπαιδαγώγηση ενδεχομένως να ενοχλεί αρκετούς, οι οποίοι προφανώς είτε δεν υπηρέτησαν σε Στρατιωτικές Δυνάμεις είτε η κάθε τους πράξη εξαρτάται από ιδιοτελή κίνητρα.
Η Ελλάδα, όπως και η Κύπρος, δεν απειλούνται από καμία χωρά πλην της Τουρκίας και ενδεχομένως από κάποιες χώρες στα Βαλκάνια. Εξού και η Πολιτεία κρίνει πως οι Στρατιωτικές Δυνάμεις, όπως και η Εφεδρία είναι αναγκαίες. 
Το να εκφράζουμε έκπληξη ή αποτροπιασμό για τα όποια συνθήματα αναφωνούν οι Δυνάμεις Καταδρομών εν ώρα εκπαίδευσης, δεν είναι τίποτα άλλο, πέραν από «εκμοντερνισμένο» μπαγαποντισμό.
ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Το Onlycy.com παραθέτει αυτούσιο ολόκληρο το βίντεο… και τα σχόλια δικά σας.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: