31 Αυγ 2014

Η αποθέωση από όλο το γήπεδο (vid)



Χαρακτηριστική ήταν η στάση των οπαδών της Λοκομοτίβ που πανηγύρισαν το τρίτο και κυρίως το τέταρτο γκολ του Απόλλωνα στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ενδεχομένως τα χειροκροτήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα να έκρυβαν και μια ειρωνεία κατά της δικής τους ομάδας, ωστόσο το γεγονός ότι και μετά τον αγώνα χειροκρότησαν για πολλή ώρα τους παίχτες του Απόλλωνα (οι τελευταίοι ανταπέδωσαν) δείχνει την παραδοχή τους για την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Οι υποστηρικτές των δύο ομάδων φαίνεται πως απέκτησαν καλούς δεσμούς μεταξύ τους καθώς οι φίλοι της Λοκομοτίβ έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο πανό των «φυγάδων» (Η Ελλάδα, η Κύπρος και η Ρωσία είναι Ορθόδοξοι αδερφοί) ενώ αποθεώνουν στον ηλεκτρονικό Τύπο την ομάδα και τους φίλους του Απόλλωνα. Τους εύχονται καλή συνέχεια υπογραμμίζοντας πως θα παρακολουθούν τους αγώνες της Λεμεσιανής ομάδας και πως είναι ευτύχημα που οι παίχτες της τα δίνουν όλα για την ομάδα τους.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με την αποθέωση των παιχτών του Απόλλωνα από τους αντιπάλους μετά το τέλος της αναμέτρησης:



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στην ομαδα σας