18 Μαρ 2010

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ



Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στα Ιεροσόλυμα, αφού οι Παλαιστίνιοι διαμαρτύρονται για το ότι το χτίσιμο της συναγωγής Hurva είναι η αρχή για το χτίσιμο του Τρίτου Ναού του Σολομώντα και συνεπώς για το γκρέμισμα του τεμένους Αλ-Ακσά (τέμενος του Ομάρ) που για τους Μουσουλμάνους είναι ένα από τα πιο ιερά μέρη.

Βέβαια πολλοί κατηγόρησαν τους Παλαιστινίους ότι αντιδρούν υπερβολικά, ότι είναι γραφικοί και παρασύρονται από ακραίες φωνές και ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Μήπως όμως δεν είναι έτσι;

Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση η συναγωγή Hurva (που έχει χτιστεί δύο φορές και έχει γκρεμιστεί δύο φορές, ενώ τώρα έγινε το τρίτο της χτίσιμο) συμβολίζει την επιστροφή των Εβραίων στη γη που θεωρούν ότι τους ανήκει και την κυριαρχία τους σ’ αυτή και αποτελεί τον προάγγελο για την έλευση του Μεσσία τους!!!

Μάλιστα ο ραβίνος Vilna Gaon τον 18Ο αιώνα είχε πει ότι στις 15 Μαρτίου 2010 πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το τρίτο χτίσιμο της συναγωγής Hurva, έτσι ώστε στις 16 Μαρτίου 2010 να αρχίσει το χτίσιμο του Τρίτου Ναού του Σολομώντα!!!

Ο καιρός πλέον δεν είναι απλά εγγύς!! Και όποιος έπιασεν, έπιασεν!!

πηγη: LIAKO NEWS

1 σχόλιο:

TISH είπε...

NYN GAR O KAIROC