8 Ιαν 2012

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΧΕ ΒΑΠΤΙΣΘΕΙ ΚΡΥΦΑ ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝ!

putin-7-nai

«Αυτός ο ναός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμένα. Εδώ βαπτίστηκα» δήλωσε στους
δημοσιογράφους ο Βλάντιμιρ Πούτιν εξερχόμενος από τη λειτουργία για τον εορτασμό των Χριστουγέννων που έγινε σε εκκλησία της Αγίας Πετρούπολης
. Ο Ρώσος Πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι η μητέρα του και ένας γείτονας τον πήγαν στα κρυφά να τον βαπτίσουν, από φόβο ότι δεν θα το εγκρίνει ο πατέρας του, ο οποίος ήταν μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος, που προωθούσε τον αθεϊσμό ως επίσημη ιδεολογία του κράτους.

Ο Β. Πούτιν γεννήθηκε το 1952, έναν χρόνο πριν από τον θάνατο του Στάλιν. «Ο πατέρας μου ήταν μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης. Ήταν ένας συνεπής, αυστηρός άνθρωπος. Το έκαναν αυτό (την βάπτιση) χωρίς να το γνωρίζει--ή τουλάχιστον θεωρούσαν ότι ήταν μυστικό», είπε ο Πούτιν που σπανίως μιλάει για την προσωπική του ζωή.Να προσθέσουμε ότι η Ρωσία όπως και η Σερβία ακολουθούν το παλαιό ημερολόγιο το οποίο βρίσκεται 13 μέρες πίσω από το Γρηγοριανό που χρησιμοποιείται από το Δυτικό κόσμο αλλά και από την Ορθόδοξη χώρα μας(το αποδεχτήκαμε το 1930),έτσι στην Ρωσία σήμερα γιορτάζονται τα Χριστούγεννα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.गर
πηγή: Liako

Δεν υπάρχουν σχόλια: