2 Ιουν 2012

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η MOTHER COMPANY. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ


rockefeller_rochild-1-naiΌπως σας είχαμε ενημερώσει στην ιντερνετική μας εκπομπή LIAKO RADIO LIVE πριν από τρεις μέρες, οι μεγιστάνες των τραπεζών και των επιχειρήσεων ενώνουν τις δυνάμεις τους. Το επενδυτικό τραστ του Τζέικομπ Ρότσιλντ RIT Capital Partners συμφώνησε να αγοράσει το 37% του ομίλου διαχείρισης κεφαλαίων και επενδύσεων πλούτου του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Rockefeller Financial Services
Υστερα από πέντε δεκαετίες γνωριμίας, ήρθε η ώρα να προχωρήσουν στον «γάμο», και, δη, κοινού συμφέροντος. Ο λόγος για τους απογόνους δύο από τις γνωστότερες τραπεζικές και επιχειρηματικές δυναστείες στις δύο όχθες του Ατλαντικού, τους Ρότσιλντ και τους Ροκφέλερ, που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκμεταλλευτούν τις επενδυτικές ευκαιρίες στους τομείς όπου κατέχουν τεχνογνωσία.
Θα προχωρήσουν, δηλαδή, στη δημιουργία κοινών επενδυτικών κεφαλαίων και σε από κοινού εξαγορές. Το εισηγμένο επενδυτικό τραστ του Τζέικομπ Ρότσιλντ RIT Capital Partners συμφώνησε να αγοράσει το 37% του ομίλου διαχείρισης κεφαλαίων και επενδύσεων πλούτου του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Rockefeller Financial Services.
Με αυτήν τη στρατηγική συμφωνία έρχονται πιο κοντά ο 96χρονος «πατριάρχης» των Ροκφέλερ και ο είκοσι χρόνια νεότερος Ρότσιλντ, οι οποίοι φέρονται να είχαν δώσει τα χέρια για τη συγκεκριμένη συνεργασία σε συνάντησή τους πριν από δύο χρόνια, ακολουθώντας, προφανώς, τη συμβουλή του θρυλικού Τζον Ροκφέλερ ότι «μια φιλία βασισμένη στις επιχειρήσεις είναι καλύτερη από ότι μια επιχείρηση βασισμένη στη φιλία».
Η τεράστια μητρική εταιρία MOTHER COMPANY (Γιατίκαι πως ζουν ανάμεσά μας τόμος 27) θα αναλάβει να αγοράσει όλα τα χρέη όλων των κρατών και ίσως γι΄αυτό και ο Τσίπρας ευαγγελίζεται ότι θα χαριστούν όλα τα χρέη, επειδή κανείς δεν θα χρωστάει τίποτε αλλά δεν θα του ανήκει και τίποτε, αφού όλα θα ανήκουν στην MOTHER COMPANY, την εταιρεία επικεφαλής της οποίας θα είναι ο υιός της ανομίας.
Σε περίπτωση που δεν κατορθώσουν στα επόμενα πέντε χρόνια  (στο πραγματικό 2012) να εξουδετερώσουν τον Πούτιν, θα πάνε στην εφαρμογή του 4ου σενάριου (ΤΟΜΟΣ 32) , εκτός και αν τους προλάβει ο "ΚΟΝΤΌΣ" και τα κάνει όλα γης Μαδιάμ.

VIDEO ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: