22 Μαρ 2013

Το τσιπάρισμα δεν είναι μύθος...Πολλοί "επαγγελματίες αμφισβητίες" θεώρησαν ότι το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών μέσω του Νόμου Υγειονομικής Φροντίδας Obamacare είναι μύθος.. εικασίες.. και υπερβολές... Αρκετές σελίδες, όμως, του Νομοσχεδίου που προτάθηκε ως μέρος του νέου νόμου (Η.R 3200) αποδεικνύουν άλλα πράγματα:
Στην σελίδα 1006 του εν λόγω νομοσχεδίου υπάρχει αναφορά για την πρόθεση δημιουργίας ενός “Εθνικού Αρχείου Ιατρικών Συσκευών” η οποία θα πρέπει“να εφαρμοσθεί εντός 36 μηνών από την δημοσίευση του κειμένου”..
Σύμφωνα με το κείμενο νόμου το εμφυτεύσιμο τσιπ με Τεχνολογία Ταυτοποίησης μέσω Ραδιοκυμάτων (RFID) απαιτείται να εφαρμοσθεί σε όλους τους πολίτες ('Αρθρο 251, Σελ. 100) - Η κυβέρνηση των Η.Π.Α σχεδιάζει, λοιπόν, να εγκαθιδρύσει ένα Εθνικό Αρχείο Ιατρικών Συσκευών - ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ;
Δες και εδώ.
Στις σελίδες 1001-1008 του Νομοσχεδίου Υγειονομικής Φροντίδας 3200 αναφέρονται τα κάτωθι: (g)(1) Το υπουργείο θα εγκαθιδρύσει ένα εθνικό αρχείο ιατρικών συσκευών (σε αυτήν την υποπαράγραφο θα αναφέρεται ως "αρχείο") ώστε να διευκολυνθεί η ανάλυση της ασφάλειας του προϊοντος και των δεδομένων των αποτελεσμάτων σε κάθε συσκευή που: α) έχει χρησιμοποιηθεί ή χρησιμοποιείται σε έναν ασθενή και β) αποτελεί μία συσκευή τύπου ΙΙΙ ή μία συσκευή τύπου ΙΙ που είναι εμφυτεύσιμη, υποστηρικτική της ζωής ή βοηθάει στην παράταση αυτής.
Εν συνεχεία στην σελίδα 1004 περιγράφεται τι ακριβώς σημαίνει ο όρος "δεδομένα" στην παράγραφο 1, άρθρο Β: (B) Σε αυτήν την παράγραφο, ο όρος "δεδομένα" αναφέρεται σε πληροφορίες σχετικά με μία συσκευή όπως περιγράφεται στην παράγραφο (1), συμπεριλαμβανομένων δεδομένων που προέρχονται από έρευνες σε ασθενείς, τυποποιημένα αναλυτικά αρχεία που επιτρέπουν την συγκέντρωση και ανάλυση δεδομένων από διάσπαρτα περιβάλλοντα δεδομένα, ηλεκτρονικά αρχεία υγείας, καθώς και οποιοδήποτε άλλο δεδομένο θεωρείται απαραίτητο από το Υπουργείο (Υγείας).

“Τι ακριβώς είναι μία εμφυτεύσιμη συσκευή τύπου ΙΙ;"
Όπως έχει εγκριθεί από τον Φορέα Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α (FDA), μία εμφυτεύσιμη συσκευή τύπου ΙΙ αποτελεί ένα "εμφυτεύσιμο σύστημα αποστολής ραδιοκυμάτων για την αναγνώριση των ασθενών και την παροχή πληροφοριών για την υγεία τους.”
Ο στόχος μίας συσκευής τύπου II είναι να συλλεχθούν δεδομένα που προέρχονται από έρευνες σε δείγμα ασθενών, τυποποιημένα αναλυτικά αρχεία που επιτρέπουν την συγκέντρωση και ανάλυση δεδομένων από διάσπαρτα περιβάλλοντα δεδομένα, ηλεκτρονικά αρχεία υγείας, καθώς και οποιοδήποτε άλλο δεδομένο θεωρείται απαραίτητο από το Υπουργείο Υγείας, όπως αναφέρει το Νομοσχέδιο Υγειονομικής Φροντίδας 3200
Με πιό απλά λόγια, οι αμερικανοί πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι υπό τον νόμο Obama να τσιπαριστούν καθώς η εμφύτευση του μικροτσίπ κρίνεται άκρως αναγκαία για την απόκτηση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, με την πρόφαση να αναγνωρίζονται "απρόσμενα" και "επείγοντα" προβλήματα υγείας.. Αν εφαρμοσθεί το νομοσχέδιο θα παρακολουθείται η για πάντα η κάθε τους κίνηση, και η κάθε τους "αναπνοή"...
Ο νέος αυτός νόμος - όταν εφαρμοσθεί εις το ακέραιο - θα παρέχει εν ουσία το πλαίσιο που θα καταστήσει τις Η.Π.Α το πρώτο έθνος στον κόσμο το οποίο θα απαιτεί από κάθε έναν πολίτη του να εισάγει στον οργανισμό του μικροτσίπ RFID, με την αστεία δικαιολογία της πραγματοποίησης του ελέγχου των υγειονομικών αναγκών στη χώρα (ποιός έχει ανάγκη για παροχή υπηρεσιών υγείας). (pentapostagma)

Δεν υπάρχουν σχόλια: