30 Ιαν 2014

Πραγματική προφητεία; Μια "Σούπερ έκλειψη κόκκινου φεγγαριού" .


ΣΧΟΛΙΟ:Αν και δεν συμφωνούμε με τις αιρετικές ερμηνείες πάνω στην Αγία Γραφή,λόγω της δύσκολης εποχής μεταφράζουμε το άρθρο που αναφέρεται σε Εβρα'ι'κες δοξασίες προφητειών με τα 4 κόκκινα φεγγάρια.Οι πάστορες μπορεί να ανήκουν είτε στην προτεσταντική εκκλησία,είτε στην πεντηκοστιανή.       Περίεργα πράγματα έχουν συμβεί μέσα στον ιδιαίτερα κρύο καιρό αυτό το χειμώνα, και αυτή την εβδομάδα η Αρκτική χιονόγλαυκα εθεάθη να κάθεται πάνω σε μια πράσινη τέντα στο κέντρο της Ουάσινγκτον, DC


         Η Washington Post ανέφερε τα πουλιά, που ζουν κυρίως στις άδενδρες τούνδρες της Αρκτικής, πρόσφατα έχουν παρατηρηθεί στην Revere Beach, στην Μασαχουσέτη, κοντά στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών, στο Αρκάνσας και στην Ντακότα.
       Η εφημερίδα ανέφερε ότι κάποιοι αναρωτιούνται εάν η ασυνήθιστη εμφάνιση στην πρωτεύουσα του έθνους ήταν κάποιο είδος οιωνού.

       Ανεξάρτητα, ένας πάστορας είπε στο WND ότι αν οι άνθρωποι αναζητούν έναν οιωνό ή σημάδι, θα πρέπει απλά να ελέγξουν έξω το χρονοδιάγραμμα του εξαιρετικά ασυνήθιστου φαινομένου με τα τέσσερα φεγγάρια του αίματος κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών, συμπεριλαμβανομένης από μια «σούπερ έκλειψη φεγγαριού αίματος.

        Η τελευταία φορά που η ίδια ακολουθία  συνέβη ήταν το 1967 και το 1968, όταν το Ισραήλ ανακατέλαβε την Ιερουσαλήμ κατά τον Πόλεμο των Έξι Ημερών. Πριν από αυτό, ήταν τη δεκαετία του 1940, όταν γεννήθηκε το Ισραήλ.

         Δεν συνέβη το 1800, όχι το 1700. Ούτε καν το 1600.
         Όντως έλαβε χώρα το 1400, το 1493 και το 1494, όταν οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από την Ισπανία.
       "Τέσσερις συνολικά σεληνιακές εκλείψεις συμβαίνουν τα επόμενα δύο χρόνια που προαναγγέλλουν πιθανό πόλεμο στη Μέση Ανατολή, καθώς και την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση," είπε ο πάστορας του Mark Biltz από το El Shaddai  στο WND σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
        Αυτό που ιστορικά,υπήρξαν σημάδια αυτοί οι τύποι των ηλιακών εκλείψεων, προλέγει σημαντικά γεγονότα όπως η καταστροφή του Ναού της Ιερουσαλήμ.

The pastor of El-Shaddai Ministries went int

Read more at http://www.wnd.com/2014/01/real-omen-a-super-blood-moon-eclipse/#mFIagSbKdcfaS7xr.99
        "Δύο συνέβησαν σε μια σειρά κατά τη στιγμή της καταστροφής του Ναού το 70 μ.Χ. και τις ημέρες των γιορτών», είπε.
         "Περίπου οκτώ μήνες πριν ο ναός καταστράφηκε, βρίσκουμε στις 10/18/69 υπήρξε μια μερική έκλειψη σελήνης στην εορτή του Σουκότ. Μια ολική έκλειψη ηλίου ακολούθησε, στο Νισάν 1-3/30/70, την αρχή του θρησκευτικού έτους. Δύο εβδομάδες αργότερα, υπήρξε μια σκιόφωτη σεληνιακή έκλειψη στο Πάσχα, στις 04/14/70. Μια δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου ακολούθησε αυτή, το Ροσς Ασσανά στις 09/23/70. Στη συνέχεια, μια άλλη σκιόφωτη σεληνιακή έκλειψη στη Σουκότ στις 08/10/70, "εξήγησε.
         Ο Biltz είπε ότι αυτό που κάνει τα επόμενα γεγονότα τρομακτικά , είναι το γεγονός ότι θα συμβεί στην εορτή του Πάσχα και τη γιορτή της Σκηνοπηγίας σε διαδοχικά έτη.
        «Αυτό έχει συμβεί μόνο οκτώ φορές τα τελευταία 2.000 χρόνια!", Δήλωσε ο Biltz. "Και οι δύο τελευταίες φορές  που αυτά συνέβησαν σχετικά με τις εβραϊκές γιορτές, υπήρχε ένας πόλεμος στη Μέση Ανατολή για το έθνος του Ισραήλ. Αυτά είναι τα μοτίβα και τα ιστορικά γεγονότα που δεν μπορούν να αγνοηθούν. Το Εβραϊκό Ταλμούδ καταγράφει ότι οι συνολικές σεληνιακές εκλείψεις είναι δείκτες ή οιωνοί για το έθνος του Ισραήλ. "
          Ο πάστορας John Hagee συμφωνεί ότι κάτι έχει αρχίσει να διαγράφεται.
          Είχε προσκληθεί από το Fox News για να συζητήσουν τη σημασία των τεσσάρων εκλείψεων στον Εβραϊκό Passovers, στις 4 Απριλίου και στις 15 Απριλίου, και οι Γιορτές της Σκηνοπηγίας, στις 8 Οκτωβρίου και στις 28 του Σεπτέμβρη 2015.
          Στο νέο του βιβλίο, «Τέσσερα ματωμένα Φεγγάρια: Κάτι πρόκειται να αλλάξει," αυτός επιβεβαιώνει ποιά σημαντικά γεγονότα  αφορούν το εβραϊκό έθνος, που έχουν συμβεί κάθε φορά τα γεγονότα.
        "Αυτό είναι κάτι που απλά είναι πέρα ​​από σύμπτωση," είπε ο Hagee στο Fox News.
Εξήγησε ότι οι προφητείες της Βίβλου λένε ότι όταν ο ήλιος αρνείται να λάμψει - μια ηλιακή έκλειψη αναμένεται κατά τη χρονική περίοδο 2014-2015 - και το φεγγάρι μετατρέπεται σε αίμα,η λύτρωση του ανθρώπου είναι κοντά.
         Στην Παλαιά Διαθήκη, ο προφήτης Ιωήλ αναφέρει: «Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι, και το φεγγάρι σε αίμα, πριν από τη μεγάλη και φοβερή ημέρα του Κυρίου που έρχεται." (Ιωήλ 2:31)
         Στην Καινή Διαθήκη, ο Ιησούς  λέει: «Αμέσως μετά τη θλίψη εκείνων των ημερών θα σκοτεινιάσει ο ήλιος, και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του. ... Και στη συνέχεια θα εμφανιστεί το σημείο του Υιού του ανθρώπου στον ουρανό:. Και, στη συνέχεια, θα πρέπει όλες οι φυλές της γης να θρηνούν, και αυτοί θα δουν τον Υιό του ανθρώπου να έρχεται επάνω στα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα "(Ματθαίος 24 :29-30)
          Πράξεις 2 αναφέρει: "Και θα δείξω τέρατα στους ουρανούς και στη γη, αίμα και φωτιά και πυλώνες του καπνού. Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα, πριν τη μεγάλη και φοβερή ημέρα του Κυρίου έρχεται. "


http://corfiatiko.blogspot.gr/2014/01/blog-post_7266.html

http://www.wnd.com/2014/01/real-omen-a-super-blood-moon-eclipse/ 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WND:Corfiatiko.blogspot.com.

1 σχόλιο:

truonghieunghia είπε...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

FadoExpress chuyên dịch vụ chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi mỹ, gửi hàng đi úc uy tín, giá rẻ.