4 Φεβ 2014

Περισσότερα Nεφελίμ. Απόδειξη! Αρχαία τέχνη. Στο Ιρακινό Mουσείο απεικονίζονται περίεργα πλάσματα; Aνουνάκι; (Βίντεο).


Η Paula Froelich πάνω σε ένα ευρύ φάσμα ισχυρίζεται ότι οι εικόνες που παρουσιάζονται παρακάτω και στο βίντεο ελήφθησαν από το Μουσείο του Ιράκ και σε μικρό ποσοστό από την εδημερίδα snark,και το πρωτοσέλιδο άρθρο της "Ω, έτσι αυτό είναι ένα περίεργο πρόσωπο.Με τι μοιάζει: Τι βρίσκεται στη Βαγδάτη . "
Ρίξτε μια ματιά στις εικόνες, ειδικά την τρίτη προς τα κάτω που φαίνεται να απεικονίζει ένα τεράστιο ον που στέκεται δίπλα σε ένα άλλο σχήμα, περίεργα χαρακτηριστικά του προσώπου, διογκωμένα μάτια, παράξενα όπλα και εμφανίζεται σχεδόν ερπετό. 


 
Βλέπουμε ακόμη την απόδειξη των αρχαίων που είδαν τα παράξενα όντα; Περισσότερα Nεφελίμ σαν απόδειξη; Αυτοί οι τύποι στα αρχαία αντικείμενα έχουν παρατηρηθεί σε πολλές χώρες, σε διαφορετικούς πολιτισμούς και ακόμα είναι πολύ παρόμοια στην εμφάνιση. Μπορεί όλα αυτά να είναι απλά φρικτοί καλλιτέχνες που τα κατασκεύασαν ή μήπως είναι καιρός να παραδεχτούμε ότι τα παράξενα όντα ήταν υπαρκτά και έγιναν δεκτά πολύ πιο εύκολα σε εκείνους τους χρόνους, όπου οι άνθρωποι τα πιστεύουν ενώ τώρα τα χλευάζουν;http://beforeitsnews.com/alternative/2014/02/more-nephilim-proof-ancient-artifacts-in-iraq-museum-depict-aliens-anunnaki-reptilians-video-2889822.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: