12 Ιαν 2015

Τσακίστηκαν οι τούρκοι πάνω στις Κυπριακές Βραχονησίδες !!!




ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ! ΣΟΣ ΕΞΕΠΕΜΨΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ! Καπετάνιοι της τρομάρας που θέλουν να κυριαρχήσουν στα άγια νερά του Ελληνισμού! Δείτε αυτή τη στιγμή τη θέση των πλοίων!
Τσακίστηκε πάνω στις Κυπριακές Βραχονησίδες "Κλείδες", στη μύτη του Ακρωτηρίου της Καρπασίας του Αποστόλου Ανδρέα, το τουρκικό συνοδευτικό σκάφος "KOFSO", που ακολουθεί κατά πόδας το "Barbaros", παραβιάζοντας σωρηδόν τα χωρικά ύδατα και την ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Το KOFSO εξέπεμψε SOS στις 10.30 το πρωί μετά από πρόσκρουσή του πάνω στους υφάλους του Αποστόλου Ανδρέα και έσπευσαν κοντά του από την κατεχόμενη Αμμόχωστο το Μπαρμπαρός και το άλλο βοηθητικό, υπό την προστασία τουρκικού πολεμικού, δύο άκατοι της λεγόμενης "Ακτοφυλακής", του Αττίλα, ένα τουρκικό ελικόπτερο και μία Κορβέτα, επειδή συν τοις αλλοις το κινδυνεύον πλοίο μετέφερε προσωπικό από το ερευνητικό σκάφος!
Το KOSFO πήρε νερά, έπαθε βλάβη στις μηχανές και είναι ακόμη αποτραβηγμένο πλάι στις ακτές, όπως φαίνεται στον χάρτη!

Παρότι οι νόμιμες κυπριακές αρχές θέλησαν να βοηθήσουν στο σήμα κινδύνου του πλοίου, οι Τούρκοι άλλαξαν συχνότητες!

Η ναυτοσύνη δεν είναι για όλους! Και πολύ περισσότερο για τους Τούρκους, που δεν τους πάει με τίποτα η θάλασσά μας! Και θα το μάθουν για τα καλά οι δόλιοι εισβολείς, όταν θα γίνει εκείνο που είπαν Πατρο-Κοσμάς και Γέροντας Παΐσιος...

πηγή: ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: