5 Ιουν 2015

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Αυτό είναι το νησί στις Μπαχάμες με βίλες Ελλήνων πολιτικών (φωτο)


unnamed

Το νησάκι που βλέπετε στον παραπάνω χάρτη, μεγέθους της νήσου ΚΩ στις Μπαχάμες, πήρε το όνομα του από την Ελληνική λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, σύμφωνα με το wikipedia.

Μάλλον σε αυτή την περιοχή στο οποίο αναφέρεται ο κύριος Δεσλής.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Δεσλή, έχουν αγοραστεί από Ελληνικές Offshore και έχουν κτίσει πολυτελέστατες οικίες Αξίας άνω των δυο εκατομμυρίων δολαρίων έκαστη και οι Ιδιοκτήτες είναι Έλληνες πολιτικοί και Επιχειρηματίες. Ισχυρισμός που ενισχύεται σύμφωνα με τον κύριο Δεσλή και από τηλεοπτικό κανάλι της Καλιφόρνια.

Για να γνωρίσετε καλύτερα τον κ. Δεσλή επισκεφθείτε το facebook.com/athanasios.deslis .

Η φωτογραφία που ακολουθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της CIA μας λέει ότι Μπαχάμες είναι η 10 Χώρα στο κόσμο με 1.160 Μαρίνες εκ των οποίων οι 1063 είναι αλλοδαπών συμφερόντων.

unnamed

Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση, με 225 μαρίνες με τη δεύτερη Νορβηγία να έχει 186 μαρίνες και την τρίτη Αμερική μόλις με 109 μαρίνες. Ακολουθεί ο Καναδάς με 96 μαρίνες και πέμπτη είναι η Ιαπωνία με 88 μαρίνες.

unnamed (1)

Τέλος, το Υπουργείο Εξωτερικών επαληθεύει το γεγονός πως το νησί επισκέπτονται Έλληνες ιδιοκτήτες εξοχικών. Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν μεταξύ αυτών των ιδιοκτητών συγκαταλέγονται και Έλληνες Πολιτικοί.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: