3 Ιαν 2016

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ GAY ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΣ: ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ GAY ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το παράπονό του από την συγνώμη που ζήτησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της βουλής για την καθυστέρηση του συμφώνου συμβίωσης εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορινθίας κ.κ. Διονύσιος στην ομιλία του προς τους επισήμους κατά την καθιερωμένη επίσημη Δοξολογία για την υποδοχή του Νέου (Πολιτικού) Έτους 2016

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Κορινθίας κ.κ Διονύσιος τον πρωθυπουργό κύριο Αλέξη Τσίπρα…

ο οποίος από το βήμα της βουλής ζήτησε συγνώμη από τους ομοφυλόφιλους επειδή η πολιτεία άργησε να θεσπίσει το σύμφωνο συμβίωσης.

Ο Σεβασμιοτας κατέληξε λέγοντας πως θα πρέπει να σεβόμαστε μερικά πράγματα στη ζωή μας, να δίνουμε καλά παραδείγματα, δεν είναι καλά παραδείγματα αυτά εκτραχύνουν τον άνθρωπο τέτοιες καταστάσεις τον κάνουν κτηνώδη και τέτοιοι άνθρωποι δεν μας χρειάζονται.

 Ο Λαός μας δεν αξίζει τέτοια κατάντια δεν αξίζει τέτοιες προσβολές δεν αξίζει τέτοιες αναγνωρίσεις…

 Ενώ εύστοχο και αυτονόητο ήταν το σχόλιο του πως αφού ο πρωθυπουργός θεωρεί δίκαια αυτή την ανωμαλία, ίσως θα πρέπει να του ευχηθούμε με το καλό να παραστεί στα συμβόλαια των παιδιών του στο μέλλον αν αυτά επιλέξουν να γίνουν GAY.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι !!!Δεν υπάρχουν σχόλια: