6 Σεπ 2017

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ: Χιλιάδες μουσουλμάνοι «κάλυψαν» τον Καστριώτη στα Τίρανα και ετοιμάζονται για τους Έλληνες



Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Το 1914, οι Δυτικοί ίδρυσαν το αλβανικό κράτος αφενός προς αποδυνάμωση της οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αφετέρου για να υπάρχει ακόμα ένα κρατίδιο, το οποίο θα διεκδικεί από τους «απείθαρχους Έλληνες», κρατώντας την προσοχή τους στραμμένη εκεί.

Ωστόσο, μουσουλμάνοι Αλβανοί, εξεγέρθηκαν κατά της απόσχισης της Αλβανίας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία!

Στις μέρες μας όλα δείχνουν πως το κίνημα αυτό επιστρέφει, με τις «ευλογίες» μάλιστα της Τουρκίας! Αφορμή, σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ η ενέργεια μουσουλμάνων, οι οποίοι κάλυψαν σκόπιμα το άγαλμα του ελληνικής καταγωγής Σκεντέρμπεη (Γιώργος Καστριώτης), ο οποίος πολέμησε τους Τούρκους, στην κεντρική πλατεία των Τυράννων κατά την διάρκεια της προσευχής για το Μπαϊράμι.

Χριστιανοί Αλβανοί διανοούμενοι, άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι ξεφεύγει η κατάσταση και κάνουν λόγο για προσπάθεια ισλαμοποίησης της χώρας.

Skenderbeu u mbulua per bajram ne Tiran

«Όταν βλέπω τα νόθα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στα Βαλκάνια να προσβάλλουν τον Γκιέργκι Καστριότι, την πιο λαμπρή μορφή του αλβανικού έθνους, βγαίνω από τα ρούχα μου και τα βάζω δημοσίως με τη μητέρα και τον πατέρα μου. Αυτά τα βρόμικα απορρίμματα που δεν γνωρίζουν ποιον έχουν πατέρα πρέπει να εξαλειφθούν από τον εθνικό μας χώρο πριν λάβουμε σε αυτόν διάσταση ασφυξίας», γράφει σύμφωνα με το Βαλακνικό Περισκόπιο, ο Αλβαός διανοούμενος, Μπαρντίλ Μαχμούτι!

Από την πλευρά του, ο Αλβανός Ιμάμης, Αρμάντ Αλίου, αποκαλεί τον Γκιέργκι Καστριότι- Σκεντέρμπεη «μισθοφόρο που πολέμησε για τα χρήματα υπέρ των χριστιανικών σταυροφοριών».

Οι μουσουλμάνοι εμπλέκουν μάλιστα και την Ελλάδα, καθώς ο Αλίου υποστήριξε ότι όλη αυτή η συζήτηση σε σχέση με την κάλυψη του αγάλματος υποκινήθηκε από «ελληνοχριστιανικό λόμπι»!

Ο Αλβανός ποιητής Kolec Traboini υπογραμμίζει, σύμφωνα πάντα με το Βαλκανικό Περισκόπιο, πως «το μαζικό ξέσπασμα των μουσουλμάνων στην πλατεία Σκεντέρμπεη στην πρωτεύουσα της Αλβανίας, δημιουργεί την εντύπωση ότι βρισκόμαστε στην Τουρκία ή στις αραβικές χώρες».

Πολύ φοβόμαστε πως η κυβέρνηση της Αλβανίας, στο πλαίσιο συνεργασίας με την ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν, στηρίζει την ενδυνάμωση του Ισλάμ στην χώρα εις βάρος των χριστιανικών πληθυσμών και δη των Ελλήνων και των ελληνογενών!

Άλλωστε ήδη στην Βόρειο Ήπειρο, πίσω από ένα βαρύγδουπο στρατηγικό σχέδιο 86 σελίδων για την τουριστική ανάπτυξη των παραθαλάσσιων περιοχών της Χιμάρας, η κυβέρνηση Ράμα προχωρά την επιχείρηση εθνοκάθαρσης των γηγενών Ελληνικών πληθυσμών και την απαλλοτρίωση περιουσιών των πολλών ορθοδόξων χριστιανικών μονών και εκκλησιών .

Η κυβέρνηση του Έντι Ράμα και το αλβανικό «βαθύ κράτος», με τις εκλεκτικές σχέσεις με την Τουρκία και κυρίως τον εξτρεμιστικό ισλαμισμό των Βαλκανίων, που έχει τις βάσεις του στη Βοσνία και το Κόσσοβο - με το δίκτυο των παραστρατιωτικών ‘ολιγαρχών» του UCK- προχωρούν σε πλήρη ισλαμοποίηση της Αλβανίας και σε κάθαρση των Ελλήνων και ελληνογενών χριστιανών!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ

Νέες Αλβανικές προκλήσεις | εξαφανίζουν το ελληνικό στοιχείο από χειμάρα

πηγή: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: