20 Μαΐ 2019

Έτσι θα αυξήσουμε τον πληθυσμό μας...!


Έτσι θα αυξήσουν τον πληθυσμό: Επικύρωση νόμου, που απαγορεύσει τις εκτρώσεις! Ποινές κάθειρξης για τους γιατρούς, που αψηφούν το ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


Η κυβερνήτρια της Αλαμπάμας Κέι Άιβι υπέγραψε τον νόμο που απαγορεύει τις εκτρώσεις σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, τον πιο αυστηρό που τίθεται σε ισχύ σε ολόκληρες τις ΗΠΑ, αναφέρει ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες της.

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από την πολιτειακή Γερουσία και είχε ήδη εγκριθεί από τη Βουλή των Αντιπροσώπων εν μέσω των προσπαθειών πολλών αμερικανικών Πολιτειών όπου κυβερνούν Ρεπουμπλικάνοι να αναγκάσουν το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να επανεξετάσει το δικαίωμα στην άμβλωση.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα ΜΜΕ, ο νόμος δεν προβλέπει εξαιρέσεις, ούτε καν σε περιπτώσεις αιμομιξίας ή βιασμού, παρά μόνο αν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τη ζωή της μητέρας ή το έμβρυο έχει κάποια «θανατηφόρα ανωμαλία». Οι γιατροί που κάνουν εκτρώσεις εξάλλου αντιμετωπίζουν ποινές κάθειρξης από 10 ως 99 χρόνια.

Το κείμενο προκαλεί έντονες αντιδράσεις και οργανώσεις υπεράσπισης δικαιωμάτων έχουν ήδη καταστήσει σαφές πως θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον του νομοθετήματος. Οι δήθεν δικαιωματιστές, στην πραγματικότητα είναι άτομα που προωθούν την μείωση του ανθρωπίνου πληθυσμού, αφού συνειδητά και με απροκάλυπτο τρόπο, στηρίζουν τις εκτρώσεις. 

Βλέπουμε την τεράστια αλλαγή που έφερε στις ΗΠΑ, ο Δεξιός πρόεδρος Τραμπ, ο οποίος ακολουθεί ακριβώς την αντίθετη πολιτική από αυτή που ακολουθούσε ο Αριστερός Ομπάμα.

Τα σχόλια δικά σας!

Photo:pexel

πηγή: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: