2 Δεκ 2019

Νέες οδηγίες από τον Πάπα με φόντο την παγκόσμια χούντα: (ΒΙΝΤΕΟ)


Νέες οδηγίες από τον Πάπα με φόντο την παγκόσμια χούντα: «Μην είστε λυπημένοι και μην κάνετε παράπονα»! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας «ξαναχτύπησε» με νέες απίστευτες οδηγίες.

του Άρη Δημόπουλου

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που με δηλώσεις του ο Πάπας Φραγκίσκος είχε ζητήσει να μπει στον….κατάλογο των αμαρτιών η καταστροφή του περιβάλλοντος, με τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας να αφήνει και πάλι πολλά εκατομύρρια πιστών με το…στόμα ανοικτό.

Πιο συγκεκριμένα ευρισκόμενος σε μία διεθνή διάσκεψη στην Ρώμη με θέμα τα Ευαγγέλια, ο Πάπας «αφόρησε» αυτόματα όλους τους ανθρώπους που είναι λυπημένοι λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ας μην μολυνθούμε από την ηττοπάθεια που βλέπει τα πάντα να πηγαίνουν άσχημα. Ο Χριστιανός υποφέρει πολλές φορές αλλά δεν πέφτει σε βαθιά λύπη της ψυχής. Η λύπη δεν είναι μια χριστιανική αρετή. Ο θρήνος είναι»

Μάλιστα ο ίδιος συνέχισε το κρεσέντο των πρωτάκουστων δηλώσεων, υποστηρίζοντας πως οι πιστοί κανονικά θα έπρεπε να μην…παραπονιούνται, όπως έκαναν και οι πρώτοι Χριστιανοί που βίωναν τρομακτικούς διωγμούς από την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Για του λόγου το αληθές:

«Σκεφτόμαστε τους πρώτους Χριστιανούς, που είχαν όλους εναντίον τους, οι οποίοι διώχτηκαν και, παρόλα αυτά, δεν διαμαρτύρονταν για τον κόσμο.

Διαβάζοντας την Καινή Διαθήκη, βλέπουμε ότι δεν ασχολούνταν με την υπεράσπισή τους εναντίον μιας αυτοκρατορίας που τους οδηγούσε στον θάνατο, αλλά με τη διδασκαλία του Ιησού, ακόμη και με το κόστος της ζωής τους»

Εν ολίγοις ο Πάπας Φραγκίσκος καλεί εκατομμύρια επί εκατομμυρίων Χριστιανούς ανά την υφήλιο να…απολαύσουν με αισιοδοξία και προσευχή τον κόσμο που έρχεται, μη προσπαθώντας να βρουν το δίκιο τους παρά τα όποια δεινά!

Παράλληλα όποιος τυχόν δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση στον κόσμο, αυτομάτως δεν θα γίνεται δεκτός από την Καθολική Εκκλησία ως «πιστός Χριστιανός».

Τι πιο βολικό για τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που σε καμία περίπτωση δεν θέλει «ανήσυχους» Χριστιανούς και πολύ περισσότερο δεν θέλει Χριστιανούς που ως κέντρο τους θα έχουν τον Χριστό.

Όσο για το τελευταίο έχει φροντίσει ο ίδιος ο Πάπας, υποβαθμίζοντας σε ύψιστο βαθμό τον ερχομό και την διδασκαλία του Ιησού Χριστού πάνω στον πλανήτη.

Αλήθεια πόσοι θυμούνται την παρακάτω δήλωση του προκαθήμενου της μεγαλύτερης εκκλησίας του κόσμου;

Ο ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

πηγή: el.gr/

Αναθέματα στις αιρέσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: