27 Αυγ 2020

Σχέση μπούρκας και μάσκας


 
Όπως η μπούρκα κάνει σε κάποιες κοινωνίες του Ισλάμ τη γυναίκα πράγμα, αντικείμενο, ιδιοκτησία του άντρα αφέντη, έτσι και η μάσκα κάνει τους υποτελείς ιδιοκτησία του κράτους.

Η γυναίκα στο Ισλάμ, δεν έχει δικαίωμα να μιλά, ούτε να έχει άποψη και στον Παράδεισο του Ισλάμ αποτελεί το δοχείο ηδονής των ανδρών που “αγίασαν” και κέρδισαν την αιώνια απόλαυση. Είναι ένα τίποτε.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΙΜΑΜΗΣ σε ΤΖΑΜΙ θα χορτάσετε με 100 ΠΑΡΘΕΝΕΣ στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ του ΑΛΛΑΧ

Έτσι, ένα τίποτε γίνεται όλο το ανθρώπινο γένος που δεν θα έχει δικαίωμα να δείχνει το πρόσωπό του, για να προστατευτεί όπως λένε κάποιοι από τον κορωνοϊό. Τόλμησαν μάλιστα να πουν ότι “μελέτες ειδικών” απέδειξαν ότι μας προστατεύει η μάσκα.

Πότε πρόλαβαν να γίνουν οι μελέτες αφού τα προβλήματα άρχισαν πριν από 4 με 5 μήνες και η μάσκα επεβλήθη σχετικά πρόσφατα;;;; Με τέτοιες δηλώσεις εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Υπάρχουν και σχετικά έξυπνα άτομα και δεν είναι όλοι ηλίθιοι για να πιστεύουν την κάθε ανοησία που θα ξεστομηθεί στα “κανάλια”.

Σε βίντεο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, λέει μάλιστα ακριβώς τα αντίθετα όσον αφορά τη χρήση μάσκας, χωρίς να σημαίνει ότι και ο ΠΟΥ δεν έχει πέσει σε αντιφάσεις. Σε αντιφάσεις πέφτουν όσοι δεν είναι σίγουροι για όσα λένε.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Π.Ο.Υ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ.!!!!!!!!!!!!-ΑΠΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ.!!!!!!!!!!

Μπούρκα λοιπόν όλοι.

Με την Μπούρκα δεν μπορείς να μιλήσεις εύκολα δεν μπορείς να αισθάνεσαι ελεύθερος, αισθάνεσαι φιμωμένος και “πράγμα”, αντικείμενο, όπως οι γυναίκες στα καθεστώτα των κομπλεξικών που θέλουν να αισθανθούν κάποιοι κακοποιώντας τις γυναίκες.

πηγή: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: