18 Απρ 2023

Σουχατίρ Μπαγκντί: “Ότι έχει σχέση με το mRNA θα σκοτώνει πάντα, τα εμβόλι@ κάνουν παρανοϊκό έναν άνθρωπο

 


Σε συνέντευξη που έδωσε σε ελληνική ιστοσελίδα ο δημοφιλής ιολόγος Σουχαρίντ Μπάγκτι ανέφερε ότι οι κίνδυνοι του νέου επικαιροποιημένου εμβ@λίου είναι οι ιδιοι, και υποστήριξε πως, “ό,τι έχει σχέση με mRNA σκευάσματα και εμπλέκονται και τα γονίδια, θα σκοτώνει ανθρώπους εσαεί. Είναι θανάσιμα επικίνδυνο να εκχύεις ξένα γονίδια στο σώμα σου”.

“Έχουμε τόσα στοιχεία και μελέτες που δείχνουν την παθολογία της καρδιάς των ασθενών μετά τον εμβολι@σμό. Το μεγαλύτερο έρχεται από τη Γερμανία και τους Γερμανούς ομολόγους μου. 15 άτομα, νέοι και γέροι με μυοκαρδίτιδα. Τους έγινε βιοψία και ευρέθη η πρωτεΐνη και τα λεμφοκύτταρα επιτίθεντο και εξόντωναν τα κύτταρα. Βγήκε στο φως πριν από τρεις μήνες”.

“Αυτά τα εμβόλι@ προκαλούν αγγειίτιδα στα μικρά τροχοφόρα αγγεία. Δεν υπάρχει άλλη ασθένεια στην ιστορία της ιατρικής που να παρουσιάζεται τέτοια εικόνα διάβρωσης των εγκεφαλικών αγγείων.Παρουσιάστηκε τώρα στα αγγεία των εγκεφάλων των εμβολιασμένων ανθρώπων. Θα δείξω και φωτογραφίες στη συγκέντρωση στην Αθήνα”.

“Τα άτομα που έχουν κάνει ενισχυτικές δόσεις εμβ@λίων, μεταβάλλονται. Δεν έχουν πια μνήμη, γίνονται παρανοικα, χάνουν την ευφυία τους, την ενσυναίσθησή τους, τη θέλησή τους, γίνονται παθητικά”.

“Είναι καιρός να ενωθούν όλοι οι Έλληνες – Εάν δεν το κάνετε, θα καταστραφείτε από ένα μικρό γκρουπ της ελίτ που προσπαθει να μετατρέψει τους Έλληνες σε σκλάβους και μάλλον το πετυχαίνει ήδη όπως φαίνεται”, κατέληξε.

πηγή: karditsastakra

Δεν υπάρχουν σχόλια: