1 Δεκ 2011

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΕ CLUB-K

unsetΠηγές του liako.gr αναφέρουν οτι η Ρωσία αισθανόμενη την πίεση του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων από κάθε πλευρά, έχει τοποθετήσει άγνωστο πού, αλλά στην περιοχή της Συρίας, κονταίηνερ τύπου club-K που περιέχουν κεφαλές με τον πατέρα όλων των βομβών.

Το σύστημα club-Κ είναι ένα απλό κνταίηνερ, το οποίο έχει μετασκευαστεί για να περιέχει έναν ή τέσσερεις εκτοξευτές πυραύλων. Μπορεί να είναι αποθηκευμένο σε οποιοδήποτε λιμάνι ή εμπορευματικό σταθμό της Μεσογείου, ή να μεταφέρεται διαρκώς σαν εμπόρευμα που πωλείται , με τραίνο ή νταλίκα και να ενεργοποιηθεί από δορυφόρο. Αποτελεί ένα ανίκητο όπλο, πονοκέφαλο για το ΝΑΤΟ.

Ο πατέρας όλων των βομβών, είναι η απάντηση της Ρωσίας στην αμερικανική μητέρα όλων των βομβών, μόνο που είναι κατά πολύ ισχυρότερη και έχει τα αποτελέσματα πυρηνικής βόμβας, χωρίς όμως τις παρενέργειες της ραδιενέργειας.

Μετά και την έλευση της ομάδας κρούσης του αεροπλανοφόρου Κουζνέτσωφ, θα ακολουθήσουν και επίλεκτα τμήματα Σπετσνάζ, για τυχόν ανταρτοπόλεμο κατά των νατόϊκών και τουρκικών δυνάμεων στο έδαφος της Συρίας.

Καθίσταται βέβαια αυτονόητο ότι σε περίπτωση που τα ρωσικά τμήματα θα εμπλακούν στην Συρία, ένας Ρωσοτουρκικός πόλεμος καθίσταται αναπότρεπτος, πράγμα που εμποδίζει το επιτελείο του Ερντογκάν να πάρει μιά τέτοια απόφαση.

Από την άλλη πλευρά, το ΝΑΤΟ προβληματίζεται για το αν η Ρωσία είναι αποφασισμένη για τόσο ιχυρά πλήγματα στην Μεσόγειο με το υπερσύστημα club-K.

Αν όμως μας επέτρεπαν μία δωρεάν συμβουλή, θα τους λέγαμε, στον Πούτιν πουτινιές μην κάνετε.

Δείτε τα βίντεο για το σύστημα club-K και τον πατέρα όλων των βομβών.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: