12 Μαρ 2012

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ REMOTE VIEWING ΤΩΝ ΗΠΑ. ΤΑ 8 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ VIDEO

50849Ο απόστρατος ταγματάρχης Ed Dames δημιουργός του τεχνικού μέρους της μεθόδου εκμετάλευσης των τηλεπαθητικών ικανοτήτων ορισμένων ατόμων, για την πρόβλεψη γεγονότων ή για την παρακολούθηση αντιπάλων στρατιωτικών ενεργειών και σχεδίων, τώρα που αποστρατεύτηκε, αποκαλύπτει ότι εκείνα τα άτομα που είχαν επιστρατευθεί για αντικατασκοπία και προέβλεψαν πληθώρα γεγονότων, προέβλεψαν ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

Πάνω από 100 χώρες, σύμφωνα με τον Ed Dames συμμετέχουν σε προγράμματα κατασκευής υπόγειων καταφυγίων σε ΗΠΑ, Ευρώπη και για την Ρωσία, σας έχουμε ήδη πει για το Γιαμαντάου.

Στο βίντεό του το οποίο μοιράζει δωρεάν, όπως έκανα και εγώ μιλάει για την καταστροφή της ηλεκτρικής τεχνολογίας.

Ο απόστρατος ταγματάρχης όμως αλλά και οι υπόλοιποι ειδικοί στις ΗΠΑκαι όλοι όσοι είδαν το βίντεο που ακολουθεί στα αγγλικά, δεν διάβασαν "ΤΑ 8 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ".

Έτσι δεν γνωρίζουν, ή δεν θέλουν να πιστέψουν, όσοι γνωρίζουν αυτό που λέει η Αποκάλυψη για το άνοιγμα των πυλών της Αβύσσου και τους Νεφελίμ που θα βγουν και πάλι "επί το πλάτος της Γης".

Σαν άνθρωπος ωστόσο, έχω ένα παράπονο. Δεν θα μπορώ να δω τα μούτρα εκείνων, που τόσα χρόνια κοροϊδεύουν αυτά που λέω, όταν δουν μπροστά τους τους λεγόμενους αρχαίους θεούς.

Δείτε το βίντεο

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: