24 Δεκ 2012

Οι ορφανοί βρυκόλακες του σχεδίου Ανάν πε ριφέρονται στην Κύπρο.Στο φως έγγραφα που καταδεικνύουν στήριξη του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αναστασιάδη σε επαναφορά του σχεδίου Ανάν
Έγγραφα που διέρρευσαν στον ιστοτόπο Wikileaks και τα οποία αναφέρονται σε κατ` ιδίαν αναφορές του Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη για το σχέδιο Ανάν, παρουσίασε την Παρασκευή 21/12/2012 η Πρωτοβουλία Νέων για το Μέλλον Μας, που στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα.
Ο κ. Αγγελίδης παρουσίασε έγγραφο με κωδικό 06NICOSIA766 ημερομηνίας 23ης Μαΐου 2006, σύμφωνα με το οποίο ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε ότι το κόμμα του έχει υποφέρει τα μάλα για την επιλογή του “ναι” στο σχέδιο Ανάν για το δημοψήφισμα και για αυτό το λόγο το κόμμα του δεν μπορεί δημόσια να υποστηρίξει το σχέδιο. Ο κ. Νεοφύτου, σύμφωνα πάντα με το έγγραφο, πρόσθεσε ότι κατ` ιδίαν είναι.. διατεθειμένος να ομολογήσει ότι το σχέδιο Ανάν παραμένει η μόνη βιώσιμη βάση για επανένωση.
Ενισχυτική σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, των αναφορών αυτών είναι και η αναφοράεγγράφου με κωδικό 05ANKARA799 με ημερομηνία 11 Φεβρουαρίου 2005 για την συνάντηση μεταξύ του κ. Αναστασιάδη και του Αμπτουλάχ Γκουλ στην Τουρκία, σύμφωνα με το οποίο “ο Ντισλί είπε ότι ο Αναστασιάδης ανέφερε στον Γκιουλ ότι εάν υπάρχουν `ορισμένες αλλαγές` στο σχέδιο Ανάν ο ΔΗΣΥ θα έσπρωχνε εκ νέου το σχέδιο Ανάν στους Ε/κ (would again push the plan with the Greek Cypriot public)“.
Έγγραφο που παρουσίασε ο κ. Αγγελίδης με κωδικό 08NICOSIA273 ημερομηνίας 30 Απριλίου 2008 για τα σχόλια του τότε Αμερικανού Πρέσβη για συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, αναφέρει ότι “ο Αναστασιάδης κατ` ακρίβεια υποστήριξε την επαναφορά (retabling) του σχεδίου Ανάν με στόχο αλλαγές σχεδιασμένες να καταπραΰνουν τις ανησυχίες των Ε/ꔨ.
Παράλληλα, ο κ. Αγγελίδης κατέθεσε έγγραφα, τα οποία, όπως ανέφερε, “αποκαλύπτουν με βεβαιότητα τη διαχρονική συμμαχία μεταξύ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ”. Συγκεκριμένα έγγραφο με κωδικό 09NICOSIA317 ημερομηνίας 3 Μαΐου 2009 αναφέρει ότι “ο Αναστασιάδης ανέφερε ότι το κόμμα του εξακολουθούσε να θέλει να δημιουργήσει συμμαχία με υπέρ το υπέρ της λύσης ΑΚΕΛ για να μπορέσει να δημιουργηθεί μια δυναμική (momentum) για να επιτευχθεί το “ναι” σε ένα μελλοντικό δημοψήφισμα“.
“Τα έγγραφα υπάρχουν και αποκαλύπτουν τη μόνη αλήθεια, ότι το παιγνίδι είναι στημένο. Παρά τις σημερινές του προεκλογικές δηλώσεις, αποδεικνύεται ότι ο κ. Αναστασιάδης επιμένει σε λύση τύπου σχεδίου Ανάν με απλές ωραιοποιήσεις”, κατέληξε ο κ. Αγγελίδης.
Οι πληροφορίες προέρχονται από το Φιλελεύθερο
Σχόλιο Συντάκτη: Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον κυπριακό Ελληνισμό, μετά από την τραγικά ανεπαρκή σε όλα τα επίπεδα προεδρία Χριστόφια, έρχονται στο φως απίστευτες καταγγελίες για έναν εκ των τριών υποψηφίων προέδρων.
Για τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ, Σταύρο Μαλά, πνευματικό παιδί και φερέφωνο εκείνου που είναι υπεύθυνου για την έκρηξη στο Μαρί και την είσοδο της Κύπρου στον Μηχανισμό στήριξης δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε…
Ο Αναστασιάδης, με το πρόσφατο ιστορικό βάρος του ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν (για να μην πάμε παραπίσω…), προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους ότι αποτελεί τη λύση στο οικονομικό πρόβλημα που καλλιέργησε και δημιούργησε ο Χριστόφιας. Ενεργοποιεί ξεπερασμένα ιδεολογικά αντανακλαστικά και προσπαθώντας να πείσει για το σήμερα, θέλει να κάνει τους πάντες να ξεχάσουν το χθες. Ένα χθες τόσο σκοτεινό που αν οι ψηφοφόροι στην Κύπρο ξανακάνουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά λάθος, θα φαντάζει σε σχέση με αυτό που έρχεται, με ηλιόλουστη πρωινή βόλτα σε κεντρική πλατεία.
Ο Τάσσος Παπαδόπουλος, ο τελευταίος Έλληνας πολιτικός που τίμησε τα παντελόνια που φορούσε, είπε εκείνο το περήφανο ΟΧΙ. Κόντρα σε θεούς και δαίμονες. Κόντρα σε απειλές και υστερικές κραυγές. Είπε ΟΧΙ. Και τίμησε την ιστορία ενός λαού.
Και φυσικά ακολούθησε τη μοίρα κάθε μεγάλου. Ο λαός για τον οποίο αγωνίστηκε, του φύλαγε για το τέλος την απόρριψη. Κι ύστερα, αντί για τις μέλισσες, ήρθε η λαίλαπα, ενός ανθρώπου που ντρέπεται για την εθνική του καταγωγή. Ενός ανθρώπου που ξεστόμισε ότι η Ελλάδα εισέβαλε στην Κύπρο (!!!). Ενός ΛΙΓΟΥ.
Οι ψηφοφόροι πρέπει να προσέξουν. Εκτός κι αν πάσχουν από αυτοκτονικό ιδεασμό…
Οι ορφανοί βρυκόλακες του σχεδίου Ανάν περιφέρονται στην Κύπρο !!!
Και δεν θέλουν μόνο αίμα.
Θέλουν το απόλυτο ξεπούλημα το φυσικού πλούτου και την οριστική υποταγή.
Κριός ο Πολιορκητικός 
(anti-ntp.net)

AOZ Kύπρου: Εγγυητής το ΝΑΤΟ για τα κοιτάσματα

Καταργούν την συνθήκη της Ζυρίχης! - Αναλαμβάνει το ΝΑΤΟ "εγγυητής" για κοιτάσματα!Δεν υπάρχουν σχόλια: