9 Αυγ 2013

Η έλευση της γενετικής διαστροφής - Υβρίδια Ανθρώποι-ζώα-ΒΙΝΤΕΟ



Ξέρετε ότι σε όλο τον κόσμο, πολλοί επιστήμονες έχουν την πρόθεση για τη δημιουργία εξαιρετικά παράξενων χιμαιρών, που προκύπτουν από τη συγχώνευση γονιδίων των ανθρώπων και ζώων.
Κατά την τελευταία δεκαετία, στον τομέα της γενετικής τροποποίησης δεν είχαμε εξαιρετική πρόοδο. Σήμερα φοιτητές είναι κυριολεκτικά σε θέση να δημιουργήσουν νέες μορφές ζωής ακόμα και στο γκαράζ τους.
Δυστυχώς, ο νόμος δεν συμβαδίζει με την επιστημονική πρόοδο, και σε πολλές χώρες υπάρχουν πολύ λίγα όρια σε αυτό που οι επιστήμονες σιωπηρά επιτρέπεται να κάνουν.
Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο είναι πλέον δυνατόν να δημιουργηθούν ενοχλητικά υβριδικά πλάσματα, ανθρώπου - ζώου. Μπορείτε να φανταστείτε τι είδους πειράματα θα μπορούσαν να συμβαίνουν στις σκοτεινές γωνίες των μυστικών εργαστηρίων.
Τι θα συμβεί αν αυτά τα πλάσματα αρχίσουν να ζευγαρώσουν;  Οι επιστήμονες είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι από το να πηγαίνουν πέρα από τα όρια της γνώσης, αλλά με αυτά που κάνουν θα μπορούσαν να προκαλέσουν συνέπειες εντελώς αδιανόητες.
Μόλις τις προάλλες έμαθα για τη δημιουργία ποντικών που περιέχουν ένα ανθρώπινο τεχνητό χρωμόσωμα "σε κάθε κύτταρο του σώματός τους." Πώς, λοιπόν, θα πρέπει να καθορίσουμε αυτά τα πλάσματα; Φυσικά δεν είναι πλέον πραγματικά ποντίκια.
Οι επιστήμονες αποκαλούν το «σημείο καμπής» που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολλούς τύπους για νέες ιατρικές θεραπείες.
Ωστόσο, αυτά τα πειράματα συνεχίζονται. Μόνο τους τελευταίους μήνες, οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Wisconsin και το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ έχουν δημοσιεύσει στοιχεία για νευρωνικά ανθρώπου-ζώου
Οι ερευνητές από το Wisconsin με ένεση ανοσοτοξίνης στα ποντίκια καταστρέφουν ένα μέρος του εγκεφάλου τους τον ιππόκαμπο, που σχετίζεται με τη μάθηση, τη μνήμη και τη χωρική λογική, και την μετατροπή τους σε ημι-αμοιβάδες. Έτσι αντικατασταθούν τα κατεστραμμένα κύτταρα με τα κύτταρα που προέρχονται από ανθρώπινα έμβρυα. Τα κύτταρα αυτά πολλαπλασιάζονται και οι χίμαιρες ανέκτησαν την ικανότητα να εξελιχθούν.
Πριν από δύο χρόνια η Βρετανική Ακαδημία Ιατρικών Επιστημών δημοσίευσε μια πρωτοποριακή έκθεση με θέμα «τα ζώα που περιέχουν ανθρώπινο υλικό." Η έκθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας για χίμαιρες επιτρέπεται από τη νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου.
Αλλά επεσήμανε επίσης μια σειρά από πειράματα που δεν πρέπει (ακόμη) να γίνουν γνωστά, λόγω των ισχυρών αντιρρήσεων δεοντολογικού χαρακτήρα. Ένα από αυτά είναι η εκτροφή των ζώων που περιέχουν ανθρώπινα ωάρια ή σπέρμα. Μια άλλη είναι να δημιουργηθεί ένα μη ανθρώπινο πρωτεύον, αλλά  με έναν εγκέφαλο εξανθρωπισμένο.
Δυστυχώς, τέτοιες πρακτικές είναι σήμερα σε εξέλιξη σε όλο τον πλανήτη, πολλά παράξενα πειράματα που διεξάγονται για υβρίδια ανθρώπου-ζώου σε όλον τον κόσμο, σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Slate
Εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους συνδυάζονται άνθρωποι και ζώα...

    - Κουνέλι που περιέχει ανθρώπινα κύτταρα
    - Χοίροι με το ανθρώπινο αίμα
    - Πρόβατα που φέρουν ανθρώπινο ήπαρ
    - Αυγά που περιέχουν ανθρώπινα κύτταρα
    - Πρωτεΐνες ανθρώπου σε γάτες

Και αυτά είναι μόνο τα πειράματα που έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε. Τι είδος ασθένειες μπορούν να προκαλέσουν και τι διεστραμμένα πειράματα μπορούν κρυφά να συμβαίνουν, δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα.
Δείτε ένα σχετικό βίντεο: 


πηγή: prisonplanet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: