14 Ιουλ 2015

ΔΕΙΤΕ!!ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ!!!Ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!


ΔΗΛΩΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΔΕΙΤΕ!!ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ!!!Ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!


Ένα ακόμα μεγαλοπρεπές άδειασμα στο παραμύθι των Τσιπρο-λαφαζαναίων και των παπαγάλων τους, ότι δήθεν ψάχνοντας για εναλλακτική λύση έχουν απευθυνθεί στην Ρωσσία και στους BRICS για οικονομική βοήθεια, ήρθε από τα πιο επίσημα χείλη. Αυτή τη φορά, όχι από απλούς υπουργούς, αλλά από τον ίδιο τον πρόεδρο Πούτιν και τον πρωθυπουργό Μεντβέντιεφ.

Έτσι, ο μεν Πούτιν δήλωσε ευθέως πως η Αθήνα δεν έχει ζητήσει οικονομική βοήθεια από την κυβέρνησή του, ο δε Μεντβέντεφ ξεκαθάρισε πως η Μόσχα παραμένει «απλός παρατηρητής» των εξελίξεων στην ελληνική κρίση, επαναλαμβάνοντας πως η Ρωσία δεν έχει προσφέρει πακέτο οικονομικής βοήθειας στην Αθήνα, εφόσον βεβαίως δεν της ζητήθηκε κάτι τέτοιο: «Είμαστε μόνο εξωτερικοί παρατηρητές. Δεν λαμβάνουμε αποφάσεις σχετικά με την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή τη διαμόρφωση και την αποπληρωμή του χρέους της».

(ΥΓ) 1: Ας πρόσεχαν όσοι πίστεψαν τους τριτομνημονιακούς πολιτικούς απατεώνες και τους παπαγάλους τους! Εμείς έχουμε τη συνείδησή μας καθαρή, γιατί τους είχαμε ξεφωνίσει από την πρώτη στιγμή, αποκαλύπτοντας την κοροϊδία!

(ΥΓ) 2: Λαφαζάνη πες αλεύρι… Το… Λένινγκραντ σε γυρεύει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: