31 Οκτ 2015

Νέα ύβρις του πάπα Φράνσις κατά του Χριστού - video




Αφού ο πάπας που εξυμνεί διαρκώς φανερά και αδιάκοπα τον LUCIFER στις καθολικές ακολουθίες είχες πει ότι ο Χριστός κατέληξε στην αποτυχία πάνω στον σταυρό, σε σύνοδο που έγινε με θέμα την οικογένεια, έριξε και πάλι το φαρμάκι της θολοκουλτούρας, προκαλώντας και πάλι τα σχόλια των ίδιων των καθολικών.

Δείτε το βίντεο που εξυμνούν τον LUCIFER.


Δώρησε στους συνέδρους μία ανάγλυφη οικόνα με τρεις φιγούρες που φέρουν φωτοστέφανα. Ο καλλιτέχνης που την φιλοτέχνησε, είπε ότι του ζήτησαν να σκαλίσει τον Ιωσήφ, την Παναγία (την Μαίρη, όπως λένε αυτοί) και τον Ιησού σαν μωρό.

Αυτό αντίκειται ως ύβρις απέναντι στα χριστιανικά πιστεύω, αφού η Παναγία ως μόνος βιολογικός γονέας του Χριστού, μόνη της πρέπει να  απεικονίζεται με τον Χριστό, αφού ο Ιωσήφ δεν ήταν ο πατέρας Του. Αμέσως όλοι υπονόησαν ότι ο πάπας, μας λέει ότι ο Ιωσήφ ήταν ο βιολογικός πατέρας του Χριστού.

Τα πράγματα όμως χειροτερεύουν, διότι ο ίδιος ο πάπας, στις ακολουθίες, λέει ότι ο LUCIFER,  είναι ο πατέρας του Χριστού, οπότε δεν απεικονίζεται ο Ιωσήφ, αλλά ο ενσαρκωμένος Σατανάς.

Υπάρχει και άλλο σενάριο, που λέει, ότι ο πάπας, λόγω της συνόδου για την στήριξη της οικογένειας, ήθελε να δείξει ότι και ο Χριστός είχε κάνει οικογένεια, οπότε ο άνδρας είναι ο Χριστός, η γυναίκα η Μαρία η Μαγδαληνή και το μωρό ο γιός τους, όπως ισχυρίζονται οι ILLUMINATI και όλο το κακό συναπάντημα του Σατανά.


πηγή: prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: