24 Δεκ 2010

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Όπως έλεγε εδώ και δέκα χρόνια ο Λιακόπουλος, αλλά και είχαν προφητεύσει οι Άγιοι της Ορθοδοξίας, στις ΗΠΑ και έρχεται και στην Ε.Ε. εγκρίθηκε η απαγόρευση της ιδιο-καλλιέργειας, ώστε να μην μπορεί κανείς να καλλιεργεί τα δικά του τρόφιμα, ούτε να μπορεί να διατηρεί μερικά ζώα ώστε να έχει το δικό του γάλα, κρέας και αυγά.

Όλοι λοιπόν θα πρέπει πλέον να ψωνίζουν μόνο από τα super market, ότι αυτά πουλάνε. Ο νόμος που πέρασε είναι ο «S 510». Κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου, διαπιστώθηκε ότι ήταν αντισυνταγματικό και δεν μπόρεσαν να κατοχυρώσουν την ψήφισή του. Βρήκαν όμως οι «Δημοκρατικοί» στη Βουλή των Αντιπροσώπων άλλη μέθοδο για να ξεπεράσουν την αντισυνταγματικότητα που εμπόδιζε την ψήφιση του νόμου «S 510 Περί Εκσυγχρονισμού της Ασφάλειας των Τροφίμων», με την διαδικασία της έγκρισής του από την Σύγκλητο την περασμένη εβδομάδα. Έγινε δηλαδή οτι γίνεται και στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες "δημοκρατικές χώρες". Σιωπηρά το πρόσθεσαν σαν τροπολογία ενός νόμου για πιστώσεις του κράτους. Αυτό συνέβη στην Ελλάδα για παράδειγμα με το πέρασμα απο την καθαρεύουσα στην δημοτική.

Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα η Βουλή των αντιπροσώπων ψήφισε όλο το νόμο πλαίσιο, στον οποίο συμπεριλαμβάνοταν και ο νόμος S510, με ψήφους 212 υπέρ και 206 κατά και κανέναν Ρεπουμπλικανό να τον ψηφίζει.

Ο τελικός σκοπός είναι κανείς να μην μπορεί να φάει οτιδήποτε παρά μόνο αν το αγοράσει από τα super market, υπό την προϋπόθεση ότι θα φέρει το "χάραγμα" επί της χειρός αυτού της δεξιάς ή επί του μετώπου αυτού".

Είναι ξεκάθαρο. Τόσο ξεκάθαρο, που όποιος δεν το βλέπει είναι άξιος της μοίρας του. Ο CODEX ALIMENTARIUS, ο νέος διατροφικός κώδικας, προβλέπει την μείωση των βιταμινών, των μετάλλων και των ιχνοστοιχείων που είναι απαραίτητα για την υγεία, την έστω και στοιχειώδη του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο έλεγχος των τροφών, δεν έχει σαν κύριο σκοπό να μας υποδουλώσουν με το να ελέγχουν απλά το πόσο και αν θα φάμε, αλλά κυρίως με το τι θα φάμε, πόσο θα ζήσουμε με αυτά που θα μας ταίζουν και πόσοι χαϊβάνια θέλουν να μας κάνουν με τις "εγκεκριμένες τροφές που θα μας δίνουν.

Όλοι εκείνοι που νόμιζαν ότι για τις δύσκολες μέρες του Αντιχρίστου θα έχουν δυό κατσικάκια και μερικές κοτούλες και ένα μπαχτσέ για να μην έχουν ανάγκη το "χάραγμα" και να την βγάλουν καθαρή, προφανώς υποτίμησαν την πανουργία και την ραδιουργία των υποχθονίων (στην κυριολεξία), αδελφοτήτων του σκότους.

Το θέμα είναι τεράστιο και αποδίδεται πλήρως στη νέα τριλογία του Λιακόπουλου "ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ".

ΖΗΤΕΊΣΤΕ ΤΗΝ ΤΏΡΑ ΣΤΟ 2310-521010 πριν εξαντληθεί.

πηγή:

Εργαστηριακό κρέας σύντομα στην αγορά


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο εφιάλτης ξεκίνησε. Οι ναζί – democrats τα κατάφεραν.

Τελικά πέρασε ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες

http://olympia.gr/2010/12/21/%CE%BF-%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AF-democrats-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%86/