31 Δεκ 2010

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚA ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥOYN ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ KAI THN AΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ


Τώρα που είναι πλέον σαφές ότι ο πλανήτης δεν υπερθερμαίνεται, το άλλαξαν το ποίημα και δεν μιλάνε για υπερθέρμανση, αλλά για κλιματική αλλαγή.

Αφού έβαλαν τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Αλ Γκορ να κάνει ένα ντοκυμανταίρ πλήρως αντιεπιστημονικό, σύμφωνα με δεκάδες χιλιάδες καταγγελίες επιστημόνων απο όλο τον κόσμο, του έδωσαν, κλασικά, το συνηθισμένο βραβείο προώθησης, το Νομπέλ, και άρχισαν την κατατρομοκράτηση μικρών και μεγάλων στα σχολεία, στην εκπαίδευση μαι τα ΜΜΕ, λέγοντας ότι ο πλανήτης δήθεν κινδυνεύει. Όταν μάλιστα άρχισε το πράμα να "βρωμάει", διέδωσαν ότι κάποιοι τα κάνουν όλα αυτά για το χρήμα που μαζεύτουν από τους πράσινους φόρους.

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Δεν γίνεται όλη η φασαρία για να μαζέψουν το χρήμα, αφού ούτως ή άλλως, ανέκαθεν το μάζευαν .

Πίσω από όλα κρύβονται τα πιο εφιαλτικά σενάρια για τον έλεγχο και την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μέσα από "οικολογικές" γενοκτονίες.

Ζητείστε στο 2310 521010 τη νέα τριλογία του Δημοσθένη Λιακόπουλου με τον τίτλο "Το εκρηκτικό μίγμα" πριν εξαντληθεί.

Πριν λίγες εβδομάδες μαζεύτηκαν στο Κανκούν στο Μεξικό για να συζητήσουν πως θα διαχειριστούν τις διαδικασίες καθιέρωσης της παγκόσμιας διακυβέρνησης με σκοπό δήθεν την σωτηρία του πλανήτη που δήθεν κινδυνεύει. Οι λαοί κοιμούνται. Οι δήθεν οικολόγοι οργιάζουν προωθώντας τον παγλόσμιο φασισμό.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν την προπαγάνδα που έχουν περάσει σε μικρούς και μεγάλους για να μαζέψουν τα λεφτά όλων των λαών και να προωθήσουν την τεχνητή φτώχεια, αλλά και να προωθήσουν τον νέο τρόπο "οικολογικής" ζωής στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζουν.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: