26 Δεκ 2010

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Όλοι, λίγο πολύ, έχουν ακούσει την προπαγάνδα για την υπερθέρμανση του πλανήτη και την επερχόμενη κλιματική αλλαγή που θα καταστρέψει τον σύγχρονο πολιτισμό κτλ κτλ κτλ.

Όλο αυτό το παραμύθι, επινοήθηκε από τη δεκαετία του ΄60 με το όνομα "η συνωμοσία του σιδερένιου βουνού" και στην εποχή μας η εφαρμογή του κορυφώνεται με σκοπό την τεράστια συγκέντρωση περιβαλλοντικών πράσινων φόρων που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν μία νέα φτώχεια στον παγκόσμιο πληθυσμό και να τον οδηγήσουν στην αγκαλιά μιάς παγκόσμιας δικτατορίας. Μιας δικτατορίας που θα ελέγχεται από την σκοτεινή ελίτ που κανένας δεν γνωρίζει, αφού κανείς από αυτούς που κάνουν μία έστω και στοιχειώδη έρευνα πάνω στο θέμα δεν πιστεύει ότι πίσω από το προφανές σχέδιο της παγκόσμιας διάλυσης των οικονομιών των λαών και της αποβιομηχάνισης της Δύσης κρύβονται τα γελοία πράσινα ανθρωπάκια που το παίζουν οικολόγοι παγκοσμίου φήμης και γυρίζουν από σύνοδο σε σύνοδο και ουρλιάζουν ότι θα χαθούν οι πεταλούδες και οι πολικές αρκούδες και θα πεθάνουν τα παιδιά μας αν δεν πληρωθούν οι τεράστιοι περιβαλλοντικοί φόροι και αν δεν αλλάξουμε κουφώματα στα σπίτια μας και αν δεν επενδύσουμε στην πράσινη ανάπτυξη που οι δικές τους εταιρείες προωθούν και οικονομάνε τα τρελλά τους αν δεν τρώμε μόνο τα δικά τους υβριδικά σιτηρά και κρέατα που οι δικές τους εταιρείες βγάζουν και οικονομάνε τα τρελλά τους και αν δεν σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά, που αποτελούν δήθεν μεγάλη πληγή για το οικοσύστημα του πλανήτη. Τέτοιες ηλιθιότητες λένε για να πείσουν τις κυβερνήσεις των λαών να μαζέψουν φόρους και να τους τους δώσουν ώστε να αποκτήσουν ένα νέο κεφάλαιο κίνησης για την επερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση, που μας λένε ότι χρειάζεται για να διαχειριστεί το χρήμα που συγκεντρώνεται για να διαχειριστεί την δήθεν επερχόμενη κλιματική καταστροφή.

Όλες αυτές οι βλακείες, δεν είναι δυνατόν να πείσουν κανέναν. Όσοι πολιτικοί έχουν το στοιχειώδη νου να σκεφτούν το όλο θέμα, καταλαβαίνουν ότι κάτι κρύβεται από πίσω, αλλά δεν μπορούν να αντιδράσουν, αφού δεν έχουν τη δύναμη στερημένοι από τα λαϊκά τους ερείσματα λόγω των αντιλαϊκών πολιτικών που είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν. Όσοι πολίτες μπορούν να δούν την απάτη, απλά την προσπερνούν βυθισμένοι μέσα στα οικονομικά προβλήματα που η ψηλή φορολογία τους έχει ρίξει.

Επειδή καθώς καταλαβαίνετε όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να τα επινόησαν και να έχουν τη δύναμη και την εξουσία να τα εφαρμόζουν άτομα όπως ο Αλ Γκορ και η πράσινη παρέα του και επειδή κάτι πολύ μεγαλύτερο κρύβεται αλλά και έρχεται στον κόσμο, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και λεπτομέρειες αλλά και την επερχόμενη λύση του προβλήματος, στη νέα τριλογία του Λιακόπουλου Δημοσθένη "Το εκρηκτικό μίγμα", καθώς και στα δύο DVD που την συνοδεύουν στο 2310-521010.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: