8 Δεκ 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το ΙΣΛΑΜ, προσπαθεί να εξαφανίσει, τους Έλληνες Καλάς (Βίντεο)



Η Washington Post, δημοσιοποίησε μια είδηση, που μόνο πόνο μπορεί να προκαλέσει στον απανταχού ελληνισμό.

Στο Πακιστάν, από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι και σήμερα υπάρχουν και ζουν οι Έλληνες Καλάς. Οι Καλάς κοντεύουν να εξαφανιστούν, διότι το σουνιτικό Ισλάμ, έχει εισβάλει στην περιοχή τους. Οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην ουσία, πλέον έχουν γίνει μειονότητα στην περιοχή.

Οι Καλάς δεν είναι Μουσουλμάνοι και για αυτό τον λόγο, τους αποκαλούν άπιστους στο Πακιστάν αλλά και στο Αφγανιστάν. Τα τελευταία χρόνια όμως, οι Μουσουλμάνοι κατάφεραν να προσηλυτίσουν τουλάχιστον Τριακόσιους Καλάς.

Τι δήλωσε, εθελοντής δάσκαλος των Καλάς

Μετά από εκατοντάδες χρόνια, έχουμε μετατραπεί σε μειονότητα στη γη μας.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Washington Post, οι Μουσουλμάνοι δεν προσπαθούν μόνο να προσηλυτίσουν τους Καλάς, αλλά και να αρπάξουν την Γη τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι:

Οι Καλάς, έχουν στην κατοχή τους μεγάλες εκτάσεις δασών στο Πακιστάν. Πλέον όμως, έχουν μείνει μόνο 3.800 μέλη (σε μια συγκεκριμένη κοινότητα, η οποία βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή του Πακιστάν).  Οι Μουσουλμάνοι, κοντεύουν να τους αφανίσουν στην κυριολεξία, αφού αλλάζουν τα ήθη αλλά και τα έθιμά τους.

Καλάς υπάρχουν και στο Αφγανιστάν, αλλά και εκεί η τύχη τους δεν είναι πολύ διαφορετική από αυτή που έχουν οι Καλάς που μένουν στο Πακιστάν.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, θα βρείτε (στα αγγλικά),,, ΕΔΩ!!!

Entertv:Καλάς: Απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου

ΚΑΛΑΣ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ

LIAKOPOULOS - GI O PLANITIS TON ELLINON


Δεν υπάρχουν σχόλια: