11 Δεκ 2018

Βρετανοί μισέλληνες απέβαλαν Ελληνοκύπριο γιατί ανήρτησε στο Facebook «Δεν Ξεχνώ» κατά της Τουρκίας



Μένος κατά του Ελληνισμού, ευτυχώς όχι από όλους!

Διαβάζουμε στο κυπριακό Sigmalive:

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια των στελεχών του Συντηρητικού Κόμματος της περιοχής Ένφιλντ-Σάουθγκέιτ να φιμώσουν τον νεαρό Ελληνοκύπριο Δημοτικό Σύμβουλο Στέφανο Ιωάννου, ώστε να μην καταδικάζει την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, γιατί, δήθεν, προσβάλλει και δυσφημεί τους Τούρκους της περιοχής.

Ο Στέφανος δικαιώθηκε από τον αρμόδιο αξιωματούχο των κεντρικών γραφείων του Συντηρητικού Κόμματος, Stephen Phillips.

Οι τοπικοί ηγέτες των Συντηρητικών, μαζί με τον τουρκοκυπριακής καταγωγής συνάδελφό τους, Ertan Hurer, ο οποίος κατήγγειλε γραπτώς τον Στ. Ιωάννου στο κεντρικό Συντηρητικό Κόμμα, προσπάθησαν να τον διασύρουν δημοσιοποιώντας ιδιωτική και εμπιστευτική επιστολή προς αυτόν με εμπρηστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του και ισχυρισμούς για ρατσισμό!!! Αυτούς τους χαρακτηρισμούς εκμεταλλεύτηκε η τουρκικής καταγωγής ηγέτιδα του Δημοτικού Συμβουλίου του Ένφιλντ για να κινήσει έρευνα του Δημαρχείου εναντίον του Ε/κ Δημοτικού Συμβούλου, με την κατηγορία του… ρατσιστή. Το ίδιο έκανε και η τουρκόφωνη εφημερίδα «Londra Gazette».

Σε όλη αυτή την ανίερη εκστρατεία κατασυκοφάντησης και διασυρμού ενός Ε/κ νεαρού πατριώτη Δημοτικού Συμβούλου, ο οποίος τόλμησε να πει «Δεν Ξεχνώ» και να αναδημοσιεύσει το πρωτοσέλιδο της «SUN» με τίτλο «BARBARIANS», που αναφερόταν στις θηριωδίες του τουρκικού στρατού το 1974, η ομάδα «Συντηρητικοί Φίλοι της Κύπρου» τήρησαν σιωπή. Και συνάδελφοί του Ε/κ Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και Ελληνοκύπριοι στελέχη των Συντηρητικών στο Ένφιλντ… εξαφανίστηκαν!

Η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία, διά του προέδρου της Χρήστου Καραολή και η ΝΕΠΟΜΑΚ, της οποίας είναι μέρος ο Στ. Ιωάννου, αντέδρασαν έντονα στην θυματοποίησή του, επικοινωνώντας με το Συντηρητικό Κόμμα τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Οργίλη ήταν και η αντίδραση του Ανδρέα Παπαευριπίδη, προέδρου του ΔΗΣΥ Η.Β.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: