12 Δεκ 2018

Σαν σήμερα “έφυγε” ο ηγέτης του ΟΧΙ, Τάσσος Παπαδόπουλος: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!Στις 12 Δεκεμβρίου του 2008 «έφυγε» ο μεγάλος Έλληνας και πολιτικός άνδρας, Τάσσος Παπαδόπουλος, όλως τυχαίως από καρκίνο.

Κόντρα στους εκφοβισμούς των παγκοσμιοποιητών, ο Κύπριος Πρόεδρος είχε πει το μεγάλο ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ, ενώ, δυστυχώς, την ίδια ώρα μεγάλο κομμάτι του ελλαδίτικου πολιτικού κόσμου πίεζε την Κύπρο να πει ναι. Στο τέλος μάλιστα έκλεισε την ομιλία του με το «Καλή ανάσταση σε όλους».

Η Προεδρία του άφησε στην Κύπρο παρακαταθήκη πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής, προκειμένου η ελληνική Μεγαλόνησος να μην γίνει έρμαιο κανενός. Τόσο πείραξε κάποιους η δράση του, που ακόμα και μετά θάνατον (12.12.2008), σύλησαν τον τάφο του και πήραν μέσα από το φέρετρο τη σορό του.

Σήμερα οι εχθροί του Ελληνισμού προσπαθούν να δώσουν λύση στο Κυπριακό κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της παγκοσμιοποίησης.

Η στάση του και ο αγώνας του Τάσσου Παπαδόπουλου απέδειξαν ότι ο… καλός άνθρωπος δεν είναι ο «φιλήσυχος» αλλά ο «μπουρλοτιέρης» της ιστορίας που ταράσσει τα ύδατα του υπάρχοντος κατεστημένου και βγαίνει μπροστά για χάριν των συνανθρώπων του, σε όποιο πόστο της ζωής κι αν βρίσκεται. Η ιστορία γράφεται με ΟΧΙ!

πηγή:

Σαν Σήμερα 24 Απριλίου του 2004 - Το μεγάλο «ΟΧΙ» (βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: