13 Σεπ 2019

Αλεξ Τζόουνς: "Το 5G σχεδιάστηκε για την μείωση του πληθυσμού" (Βίντεο)



Θα σας δώσουμε σήμερα στον αέρα, την μεγαλύτερη και σημαντικότερη πληροφορία που έχουμε καλύψει ποτε.

Έχουμε καλύψει κομμάτια της στο παρελθόν, αλλα τώρα από τους συμβατικούς επιστημονικούς δημοσιογράφους και από δημόσιες πηγες

Καθώς και από ιδιωτικές πηγες, έχουμε το ολοκληρωμένο, παραδεκτό, παγκόσμιο σχέδιο,
για τα δίκτυα 5G, τα ασύρματα συστήματα πάνω σε αεροσκάφη, πολιτικά αεροσκάφη,
που χρησιμοποιούνται για να εξαπλώσουν ένα απόλυτο δίκτυο ελεγχου, τις κεραίες στο έδαφος, τις κυβερνητικές ανακοινώσεις παγκόσμια σχετικά με το να διαδοθεί παντού,
και εκατοντάδες συμβατικές μελέτες.

Σχετικά με το ότι η κανονική τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας εδώ και 30 χρονια είναι γνωστό ότι προκαλεί εκατοντάδες εκατομμύρια καρκίνους, κυρίως στον δυτικό κόσμο.
Και ότι τα 5G και τα κύματα του είναι ακόμα πιο θανατηφόρα και καταστρέφουν το οξυγόνο, το διοξείδιο του άνθρακα, στην ατμόσφαιρα.

Δηλαδή, θα κάψει την ατμόσφαιρα, συμπεριλαμβανομένου του όζοντος. Βλέπουμε τα συμβατικά επιστημονικά περιοδικά που λένε ότι καίει την ατμόσφαιρα.

Τα αυτοκίνητα παράγουν διοξείδιο του άνθρκα, που χρειάζονται τα φυτά για να ζήσουν.

Λένε ότι αυτά είναι τοξίνη και μετά φτιάχνουν κάτι που καταστρέφει το οξυγόνο και το διοξείδιο του άνθρακα.
Και κάνει τα κύτταρα να μην μπορούν να απορροφούν νερό. Θα σας δείξω το ένα άνθρο μετά το άλλο. Ακόμα και πριν από 10 χρονια.
Τα κινητά τηλέφωνα σπάνε το DNA. Δονούν το νερό, όπως ένα φούρνο μικροκυμάτων. Είναι ακτινοβολία μικροκυμάτων. Δεν είναι σαν φούρνος μικροκυμάτων. Είναι φούρνος μικροκυμάτων.

Το απίστευτο είναι τα κυβερνητικά έγγραφα που έχουν δημοσιευθεί, όπου παραδέχονται ότι πρόκειται για σχέδιο πληθυσμιακής μείωσης.

Δηλαδή. σε κάνει στείρο, μειώνει την γονιμότητα σου, στειρώνει πολλούς προκαλεί καρκίνο,
αλλα θα σας δείξω επίσης, πρώην απόρρητα έγγραφα της CIA, που ήταν στο περιοδικό Pprular Mechanics την προηγουμενη βδομάδα,
στα οποια παραδέχονται ότι υπάρχουν κύματα που μπορούν να σε διεγείρουν σεξουαλικά, να σε κάνουν να θέλεις να κανεις εμετό, να σου προκαλέσουν κατάθλιψη, να σε κάνουν θυμωμένο.

Οποτε, τα 5G είναι ακόμα πιο ισχυρό, θα υπάρχει στις "έξυπνες συσκευές" σου, οι οποιες θα αλληλεπιδρούν με όλα όσα έχεις στο σπίτι σου και θα σε παρακολουθούν.
Και θα μπορούν να σε βλέπουν!        

Μπορούν να τις ανοίγουν και να βλέπουν συνεχεια τι κανεις. Η να τις ανοίγουν κάθε λίγο για να αλληλεπιδρούν με αυτά που έχεις στο σπίτι, όπως το κινητό.

Έχετε προσέξει ότι όταν αφήνετε το κινητό κοντά σε καλώδια θα ακούσετε θορύβους, χωρίς να σας παίρνει κάποιος τηλέφωνο.
Αυτό γίνεται επειδή στέλνει στην κεραία πληροφορίες, συντεταγμένες κτλ.

Όλο αυτό είναι ένα στρατιωτικό σχέδιο παγκοσμιοποίησης, για ένα απόλυτο πλέγμα 360 μοιρών στον πραγματικό κόσμο.

Αλλα το θέμα που θα καλύψουμε σήμερα και θα κρατήσει για ώρες ολόκληρες, με όλες τις παραδοχές, είναι ότι αντηχούν στις συχνότητες που καίνε το οξυγόνο,
το διοξείδιο του άνθρακα και το όζον. Ετσι σκοτωνεις τον πλανήτη.

Δηλαδή, αυτά τα πράγματα "βράζουν" την ατμόσφαιρα και μετά έχεις τα ραντάρ Doppler παντού. Υπάρχουν έγγραφα της DARPA, όπως μου το είπαν και άτομα που δούλευαν εκεί πριν από 20 χρονια.
Ο τύπος φρίκαρε τόσο πολύ που έφυγε στη Μοντάνα. Ήταν μηχανικός που δούλευε εκεί. Μου λέει: "Αλεξ, χρησιμοποιούμε 10 φορες περισσότερη ενέργεια από αυτήν που χρειάζονται αυτά τα Dopplers".
Και μου έδειχνε πατέντες και μου έλεγε ότι είναι για έλεγχο του καιρού. Μπορούν να ιονίσουν την ατμόσφαιρα, για να βρέξει η να μην βρέξει.

Μετά από 10 χρονια ήταν στο Daily Mail και στο Associated Press. "Το Ντουμπάι κάνει τις ερημους πράσινες. Έχουν κάτι σαν κεραίες, αλλα στοχεύουν προς τον ουρανό και είναι ισχυρότερες και ελέγχουν τον καιρό".

Παναγία μου!

Αυτό σας λέω. Τα του ρατσισμού κτλ είναι σημντικά, αλλά σε σύγκριση με το ότι θα καούμε όλοι από ακτινοβολία… Έχω παιδιά!
Και είναι παντού, όλοι θέλουν κινητό. Και εγώ έχω ένα, επειδή είναι τόσο χρήσιμο, αλλα το αφήνω στην άκρη. Το κλειώ όταν δεν το χρησιμοποιώ.
Το βάζω σε θήκες που μπλοκάρουν τα κύματα. Πρέπει να αρχίσουμε να τις πουλάμε και πάλι.
Δημιουργεί ένα Faraday cage γύρω του και δεν σε "καίει", όταν δεν το χρησιμοποιείς, για να μην σε παρακολουθούν.

Αλεξ Τζόουνς: "Το 5G σχεδιάστηκε για την μείωση του πληθυσμού"

πηγή:  el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: