16 Σεπ 2019

Ο εφευρέτης αυτοκινήτου που κινείται με νερό πεθαίνει σε ένα εστιατόριο φωνάζοντας: Με δηλητηρίασαν!



Ο εφευρέτης ενός οχήματος που χρησιμοποιούσε νερό για καύσιμο, πεθαίνει σε εστιατόριο στις 21 Μαρτίου 1998 φωνάζοντας “Με δηλητηρίασαν”. Γνωρίζατε ότι έχουν ανακαλυφθεί μηχανές που λειτουργούν με νερό εδώ και πολλά χρόνια; μάλλον όχι επειδή έχουν αποσιωπηθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και χειραγώγησης .

Παραδόξως, οι εφευρέτες τέτοιων μηχανών έχουν πεθάνει ο ένας μετά τον άλλον κατά υπό περίεργες συνθήκες, η να το πούμε άπλα δολοφονήθηκαν από το σύστημα.

Ο Stanley Meyer ήταν ένας από τους εφευρέτες αυτούς, σχεδίασε μια συσκευή που θεωρήθηκε ικανή να κινεί οποιοδήποτε αυτοκίνητο μόνο με νερό. Η κυψέλη καυσίμου νερού είναι ένα τεχνικό σχέδιο μιας «μηχανής αέναης κίνησης» που δημιουργήθηκε από τον Αμερικάνο Stanley Allen Meyer (Αύγουστος 24, 1940 – Μάρτιος 21, 1998), γύρω από την οποία αναπτύχθηκε διαμάχη. Ισχυρίστηκε ότι ένα αυτοκίνητο εξοπλισμένο με την συσκευή αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει νερό για καύσιμο αντί της βενζίνης.

Είναι αποδεδειγμένο ότι το εν λόγω αυτοκίνητο,που ήταν εφοδιασμένο με την εν λόγω συσκευή, είχε τη δυνατότητα να ταξιδέψει σε όλη την Αμερικάνικη ήπειρο, με μόνο 22 γαλόνια νερού. Ο Stanley Meyer ήταν σίγουρος για την εφεύρεση του, και είχε αναγνωριστεί από άλλα θεσμικά όργανα, και μάλιστα τιμήθηκε για το έργο του. Επιπλέον, το Βρετανικό Ινστιτούτο Προηγμένης Ενέργειας έστειλε ένα άτομο για να διερευνήσει την εφεύρεση του.

“Στείλαμε μια αντιπροσωπεία για να δούμε την εφεύρεση του, για να την αξιολογήσουμε πραγματικά. Αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες εφευρέσεις του αιώνα. “


Δυστυχώς,η ζωή του Stanley Meyer σταμάτησε μια μέρα από το ίδιο το σύστημα που είχε αναγνωρίσει την ανακάλυψη του , ενώ τον κάλεσαν σε δείπνο με τον αδερφό του (τον δίδυμο αδελφό του) και με μερικούς Βέλγους επενδυτές. Ο σκοπός του δείπνου ήταν δήθεν για εορτασμό της εφεύρεση του, ένα όχημα που λειτουργεί με νερό, και ήταν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Όλα ήταν ωραία, μέχρι που ο Meyer ήπιε ένα χυμό. Ξαφνικά, άρχισε να πνίγεται και κρατούσε τον λαιμό του.

Ενώ πέθανε στην αγκαλιά του αδελφού του, είπε τα τελευταία του λόγια: «Με δηλητηρίασαν». Παρόλο που η αιτία θανάτου χαρακτηρίστηκε επισήμως ως εγκεφαλικό ανεύρυσμα, είναι εξαιρετικά ύποπτο ότι τα τελευταία του λόγια δείχνουν μια καθαρή δολοφονία.

Σκεφτείτε το, το όχημα με νερό του Meyer θα μπορούσε να αποτελέσει τεράστιο πλήγμα στην πετρελαϊκή βιομηχανία. Και στην Αμερική πολλές ανήκουν στους γνωστούς κύκλους .Ο Stanley Meyer πέθανε επειδή ήξερε πώς να μετατρέψει το νερό σε καύσιμο! δεν ήταν ο μόνος βεβαία που εξαφανίστηκε από το κατεστημένο με τον γνωστό ύπουλο τρόπο. Έτσι μετά από σχεδόν 100 χρονιά δεν έχει γίνει καμιά ουσιαστική εξέλιξη σε κινητήρες αυτοκίνητου.

 Οι ισχυρισμοί του Meyer για την «Κυψέλη Καυσίμου Νερού» του και το αυτοκίνητο που τροφοδότησε θεωρήθηκαν απάτη από ένα δικαστήριο στο Οχάιο το 1996.

Το 1996, ο Meyer μηνύθηκε από δύο επενδυτές στους οποίους είχε πουλήσει δικαιώματα για να μπορούν να δραστηριοποιηθούν στην τεχνολογία των κυψελών καυσίμου νερού. Το αυτοκίνητό του επρόκειτο να εξεταστεί από τον πραγματογνώμονα Michael Laughton, καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων μηχανικών στο πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου και μέλος του Royal Academy of Engineering. Ωστόσο, o Meyer έκανε ό,τι o καθηγητής Laughton θεωρούσε «φθηνή δικαιολογία» για τις ημέρες της εξέτασης και δεν επέτρεψε να προχωρήσει η δοκιμή.Σύμφωνα με τον Meyer, η τεχνολογία ήταν ευρεσιτεχνία υπό έρευνα από το γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, το υπουργείο ενέργειας και τον στρατό.

Η «κυψέλη καυσίμου νερού» του, ελέγχθηκε αργότερα από τρεις πραγματογνώμονες στο δικαστήριο, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι «δεν υπήρχε τίποτα το επαναστατικό στην συσκευή και ότι απλά χρησιμοποιούσε συμβατική ηλεκτρόλυση». Το δικαστήριο έκρινε τον Meyer ένοχο για «κατάφωρη και σκανδαλώδη απάτη» και τον διέταξε να αποπληρώσει τα $25.000 στους δυο επενδυτές

πηγή: kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: