29 Οκτ 2018

ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ Κώνσταντίνο Κατσίφα... Το Αίμα σου στο έθνος τους.


ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ! Μ.Καραθάνος: «Συνέλαβαν τον αιμόφυρτο Κατσίφα και τον εκτέλεσαν με μία σφαίρα στο κούτελο και στην καρδιά» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Πρόεδρος συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, προχώρησε πριν από λίγο σε μία σημαντική επώνυμη καταγγελία.

Μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ fm, αποκάλυψε πως τον Κώνσταντίνο Κατσίφα, Έλληνα πολίτη, κάτοικο της Βορείου Ηπείρου, τον συνέλαβαν, τον έσυραν αιμόφυρτο και τον εκτέλεσαν.

Ήθελε να περάσει τα ελληνικά σύνορα για να γλυτώσει, αλλά οι Αλβανοί τον συνέλαβαν και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ με μια σφαίρα στο κεφάλι και στην καρδιά.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Καραθάνος, ο οποίος έκανε επώνυμη καταγγελία από πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων, ο Κατσίφας συνελήφθη ζωντανός και εκτελέστηκε εν ψυχρώ.

Προσέθεσε δε πως οι Αλβανοί αστυνομικοί ξεκίνησαν την πρόκληση, κατεβάζοντας την ελληνική σημαία από το στρατιωτικό νεκροταφείο στο Βουλιαράτι.

Ο Κατσίφας, σύμφωνα πάντα με τον κ. Καραθάνο, αντέδρασε και, φορτισμένος από το κλίμα συγκίνησης της ημέρας, πήγε σπίτι να πάρει άλλη ελληνική σημαία και μαζί πήρε το όπλο του.

Αφού την ανέβασε, ήρθαν Αλβανοί αστυνομικοί να τον συλλάβουν.

Ο Κατσίφας πυροβόλησε στον αέρα, οι αστυνομικοί φοβήθηκαν και κάλεσαν τις ειδικές δυνάμεις.

Ο Έλληνας προσπάθησε να περάσει, καταδιωκόμενος, τα σύνορα με την Ελλάδα για να γλυτώσει.

Θα μπορούσαν απλά να τον συλλάβουν επειδή πυροβόλησε στον αέρα, αλλά τον εκτέλεσαν, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιώσουν οι ιατροδικαστές, σύμφωνα με τον κ. Καραθάνο, ο οποίος εύχεται να «λάμψει η αλήθεια».

ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Κατσίφας «δολοφονήθηκε επειδή ήθελε να ανεμίζει η ελληνική σημαία, όπως το 2010 δολοφονήθηκε ο Αριστοτέλης Γκούμας επειδή μιλούσε Ελληνικά».

Καταλήγει ότι ο Κ.Κατσίφας είχε διπλή υπηκοότητα, αγαπούσε την Ελλάδα, δεν ήταν χρυσαυγίτης και υπηρέτησε στις ελληνικές ειδικές δυνάμεις, ενώ θα μπορούσε να αποφύγει την στρατιωτική θητεία.

Από την πλευρά της η δημοσιογράφος της Β.Ηπείρου, Μαριέλα Στεαφαννλάρη, κατήγγειλε πως ο στόχος των Αλβανών είναι να εξοντώσουν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και πως η ελληνική κυβέρνηση τους έχει αφήσει στο έλεος της Αλβανίας.

Δείτε τι είχε δηλώσει ο κ. Καραθάνος, πριν κάνει τις αποκαλύψεις στο ΘΕΜΑ FM, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ»:


" ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ " ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Χ.ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ

Πρώην Πρόεδρος Ομόνοιας: Τον εκτέλεσαν αλλά συνέχισαν να πυροβολούν για να φανεί ότι είναι συμπλοκή


Ενημέρωση διαχειριστή:
Και εσύ ηλίθιε Έλληνα πλακώνεσαι για ποδοσφαιρικά για κομματικά και κατάστρεψες την Ελλάδα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: